Bilo je van 16, gledaj snimak kad budepitic je napisao/la:Ako je van 16 (što nisam upratio zbog loše kvalitete slike) onda je čist.Arhitekt je napisao/la:Boksuje van 16?pitic je napisao/la:Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ovaj golman Drine il brani zivotnu il je solidan golman , imao je dvije tri vrhunske reakcije
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Bekovi i golman su nam ubjedljivo najslabija karika u timu. A Puzi nema kvaliteta za FKS, ali to nadoknađuje borbenošću i igra u prvih 11 zato što boljeg lijevog beka nemamo.AlanSmith14 je napisao/la:Puzigaća je realno govoreći najslabija karika Sarajeva već dvije godine ... čovjek nabija statistiku na penalima, nekakvim ubacivanjima iz auta ala Rory Delapi i 'borbenim' ukilzavanjima kada je svima jasno da nema šanse da stigne loptu.
Sporijeg beka i beka sa lošijim centaršutem nisam vidio odavno, a za očekivat je da će postajati samo lošiji vremenom.
SRETAN BROJ - 1725
- adriano_leite
- Kontakt:
Nije van 16, ali loptu je Hebibovic felsavo dodavao Ostrakovicu, previsoka i prekratka lopta i mogao je samo glavom ici na nju da je stigne. Covjeku se opet sve psuje, a od svih primljenih golova, samo je kriv za onaj prvi gol protiv Lecha, iako ni tu nije bio direktni krivac za gol. Hebibovic pogrijesio 100% zbog nacina na koji je dodavao loptu svom golmanu (nije pratio ni kretnju napadaca protivnicke ekipe).pitic je napisao/la:Ako je van 16 (što nisam upratio zbog loše kvalitete slike) onda je čist.Arhitekt je napisao/la:Boksuje van 16?pitic je napisao/la:Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Odavno nisam pisao al sad moram. Prodamo li Cimija CZ mene nece vidjeti kosevo sve dok ibrak ne ode. Prvo sto ce to biti neka muljaza jer oni nemaju za kifle, pa ce biti evo vam sad malo a malo kad ga prodamo. Pa jesmo li spali na to da ga prodajemo A reprezentativca u JSL. Sramota velika...ako ga nemozes prodati u Basel ili tako neki slucan klub onda smo jadni. Od CZ neces dobiti ni 350k za Cimija a kamo li sta vise. Eee glupi moj Ibraku nek se ti rukujes i docekujes terzica konju konjasti
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Hahahah Upravor3m1 je napisao/la:Joj Naser gore izjave od Dzene ima
Čujemo i Dženu kasnije..
Puzi katastrofa...
Sabrine mi moje!
Slazem se. To je ona situacija kada protivnik zakljuca sredinu, a ti nemas bekove koji ce pomoci krilima u napadu.pitic je napisao/la:Bekovi i golman su nam ubjedljivo najslabija karika u timu. A Puzi nema kvaliteta za FKS, ali to nadoknađuje borbenošću i igra u prvih 11 zato što boljeg lijevog beka nemamo.
Sve vise gotivim ovog Bekica. Strasno zahvalan igrac, jako borben i svaku utakmicu daje sve od sebe.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ja msm da je bilo unutra bar 2m ali vidjet ćemo...pitic je napisao/la:Ako je van 16 (što nisam upratio zbog loše kvalitete slike) onda je čist.Arhitekt je napisao/la:Boksuje van 16?pitic je napisao/la:Izgubi li Ibraković posao ove sezone izgubiti će ga radi golmana zapamtite šta vam govorim. Ide glavom na loptu, a ono se baca i rukama boksuje. Dejan Bandović (kepec) je bolji od Oštrakovića duplo. Mučno je više gledati dugogodišnje probleme sa golmanom, ovo je postalo neizdržljivo i za FKS i za zdravlje navijača.
Sabrine mi moje!
-
nukleusmember
- Kontakt:
od sada chu svaku tekmu kipati po alispahichu,mozhda je to dobitna kombinacija?puzi je besprizoran isto,guzova dati ako treba za subicha,bekich mi je i dalje trkacha kokosh[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Igra li Cimirot???
Ma dzaba kad ne zna.messilla je napisao/la:Slazem se. To je ona situacija kada protivnik zakljuca sredinu, a ti nemas bekove koji ce pomoci krilima u napadu.pitic je napisao/la:Bekovi i golman su nam ubjedljivo najslabija karika u timu. A Puzi nema kvaliteta za FKS, ali to nadoknađuje borbenošću i igra u prvih 11 zato što boljeg lijevog beka nemamo.
Sve vise gotivim ovog Bekica. Strasno zahvalan igrac, jako borben i svaku utakmicu daje sve od sebe.
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nije bilo ofsajda
-
ajdohordas
- Kontakt:
Imamo odlicne sudije na mecu svaka cast na odabiru 
Ovaj pomoćnik ne zna očito šta je ofsajd.
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Velkoski Krste!!!
Ja ne pamtim kad sam pogledala utakmicu bez nerviranja.
Haj' sad sviraj ofsajd.
Haj' sad sviraj ofsajd.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Pa dobro, nije sad neki poseban kvalitet. Ali moze dati doprinos u nasoj ligi.MCMXLVI je napisao/la:Ma dzaba kad ne zna.
Opet dobra lopta Mese. Stojcev na aparatima.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Saaaaaamo trpaj KRLEEEE

dajte mi link, može i u PP
BENKAAAARAAAAAA

dajte mi link, može i u PP
BENKAAAARAAAAAA
Zadnja izmjena: orbit, dana/u 27 jul 2015, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 46 gostiju.