Mlade selekcije BiH - Kosarka
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Mladi reprezentativci/potencijalni reprezentativci BiH
Kad igramo na ovim igrama mladih u koliko sati ima li kakav stream ????
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Veceras u 20:30 ako sam dobro skuzio. Valjda je CET.LloriS je napisao/la:Kad igramo na ovim igrama mladih u koliko sati ima li kakav stream ????
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
U18 igra u 20.15 sa Turskom
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Danas igraju sa Latvijom u pola 9, sutra sa domacinom u 2, a prekosutra sa Turcima u 6.
http://tbilisi2015.com/en/ To je oficijelna stranica te olimpijade, za moj ukus mnogo lose uredjena. Na pocetku odmah imaju neka 2 linka za pracenje igara, ali kad se pokrenu pise da nije moguce pratiti iz drugih zemalja osim Gruzije, pa se pokrene ovaj myvideo.ge. Tu su obicno neke reklame, mada sam ja pratio i neki rukomet na jednom i atletiku na drugom linku. Ako Bog da budu i ovi nasi veceras, iako ne valja sto se termin poklapa sa U18 repkom. Za ocekivati je da sutra budemo na jednom od njih, kad budemo igrali sa Gruzijcima.
http://tbilisi2015.com/en/ To je oficijelna stranica te olimpijade, za moj ukus mnogo lose uredjena. Na pocetku odmah imaju neka 2 linka za pracenje igara, ali kad se pokrenu pise da nije moguce pratiti iz drugih zemalja osim Gruzije, pa se pokrene ovaj myvideo.ge. Tu su obicno neke reklame, mada sam ja pratio i neki rukomet na jednom i atletiku na drugom linku. Ako Bog da budu i ovi nasi veceras, iako ne valja sto se termin poklapa sa U18 repkom. Za ocekivati je da sutra budemo na jednom od njih, kad budemo igrali sa Gruzijcima.
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- LARSSONCHE
- Kontakt:
@kobe24
Kod njih je trenutno 17:22 kako ja vidim?
Sačekaš par sekundi i pojavi se stream. Na kecu rukomet, na dvici mislim atletika
Sačekaš par sekundi i pojavi se stream. Na kecu rukomet, na dvici mislim atletika
Da, idu 2 sata ispred nas, ali mislim da su ovo gore termini po nasem vremenu (ako je vjerovati stranici Saveza). Skuzio sam to poslije.LARSSONCHE je napisao/la:@kobe24

Recimo, ovaj rukomet sto prikazuju na kecu ima i na yt -
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
kakve su nam sanse danas? procito sam negdje da je turska najjaca u ovom uzrastu
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Slabe, Furkan Korkmaz i Omer Faruk Yurtseven obojica su jedni od najvecih talenata u Europi u svom godistu, a problem za sebe je sto je ovaj drugi centar..irfo je napisao/la:kakve su nam sanse danas? procito sam negdje da je turska najjaca u ovom uzrastu
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Ja mislim da su Turci malo jaci od Grcke al da su slabiji za isto toliko od Litvanije ,moje subjektivno misljenje, tako da ne treba se predavat unaprijed mi smo do sad igrali ispod ocekivanja i ako Atic i Djedovic prorade prije svega suterski moglo bi biti svasta, inace Korkmaz je jedan od vecih talenata generalno u ovim mladjim kategorijama ali cini mi se da nije igrao drugi dio prosle sezone, dal je bio povrijedjen ne znam (barem ga nije bilo u rosteru efesa) i kako sam upratio nije neki suter ,glavna snaga su mu ulazi a mi to generalno slabo branimo tako da bi to mogao biti problem
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
U 18:45h je tekma iz Gruzije
Envoyé de mon SM-N910F en utilisant Tapatalk
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Hvala Tracy!Tracy3McGrady je napisao/la:U 18:45h je tekma iz Gruzije
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
Da mi je docekat da neno na ovoj basket.ba stranici nesto ispravno napise. Nebrojano puta su pogrijesili oko ovih termina.
P.S. Ja vjerujem da juniori veceras mogu iznenadit Turke. Jesu favoriti, u 2 pripremne su nas dobijali bez Korkmaza, mislim da je upravo Yurtseven bio najucinkoviti kod njih. Nema razloga da se unaprijed predaju, treba iskoristiti samopouzdanje nakon Grka. Mi ionako veceras ne mozemo puno izgubiti, jer svoju sansu trazimo u preostale dvije utakmice. Nedima, a donekle i Edina jos uvijek cekamo. Neka to bude veceras! Naprijed BiH!
P.S. Ja vjerujem da juniori veceras mogu iznenadit Turke. Jesu favoriti, u 2 pripremne su nas dobijali bez Korkmaza, mislim da je upravo Yurtseven bio najucinkoviti kod njih. Nema razloga da se unaprijed predaju, treba iskoristiti samopouzdanje nakon Grka. Mi ionako veceras ne mozemo puno izgubiti, jer svoju sansu trazimo u preostale dvije utakmice. Nedima, a donekle i Edina jos uvijek cekamo. Neka to bude veceras! Naprijed BiH!

- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Ima li stream da radi
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Imali gdje strim za kadete ?
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Jedva čekam da počne prvenstvo za kadete.
Vodimo 9 razlike za sada
Vodimo 9 razlike za sada
Nije loše za sada, samo se nemogu trpiti komentatori.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.
-
- Kontakt:
- LARSSONCHE
- Kontakt:
http://www.iptv.ge/tv/GPBkinder_jaje je napisao/la:Gdje gledate
Sexy girls are waiting for live chat and discreet adult dating. Join now. https://****.com
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.