Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - općenito
Igrali smo s' pola snage onoliko koliko je trebalo. 

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
-
- Kontakt:
Imali smo neke nesporazume u proslosti ti i ja,ali u sustini uvijek sam znao da si ti OK likPapalukas je napisao/la:Ako vam je mjerilo juniorska ekipa Drine onda cu vam i ja cestitati na tituli,polako mislim da vam je objasnio momak iz Zvornika da im 10 igraca nije registrovano,vidim ovde ih vec guraju u drugu ligu a ljudi nisu ni utakmice odigrali.......

To je nadam se proslost!Tesko mi je ljudima objasniti,pa ljudi danas je za Drinu recimo igrao Darko Kostic,decko je koliko znam 98 godiste,ponavljam 98 godiste!
U protokolu je bio kao rezervni igrac Aleksandar Vasic,koji se odavno oprostio od aktivnog igranja fudbala,mislim da je na klupi bio i Aleksandar Nikolic
koji sigurno jos mjesec dana nece moci igrati zbog povrede.Da je morao uci u igru skakutao bi na jednoj nozi!
Ali nije vise bilo nikoga ko je mogao danas nastupiti!
Ermin Music i Stefan Pecenica ,nasi juniori zabiljezili su prvi nastup uopste u seniorskoj konkurenciji.Kad se sve uzme u obzir,bas me cudi da nismo odigrali egal sa prvakom drzave!
I sad je eto nas Sarajevo pregazilo,a svi su zakljucili da je Drina preslaba za ovu ligu.
Srdjan Ostojic,Dragomir Nikolic,Aleksandar Radovic,Radovan Vasic,Nemanja Stojanovic,Stefan Colovic ,Goran Antelj to su igraci koji bi sigurno igrali u startnih 11 da su bili u mogucnosti nastupiti.
Pored njih falilo je jos 3-4 igraca koji su bolji od 80% ovih koji su danas igrali za Drinu!
Ja uopste ne tvrdim da ce Drina ostati u ligi,ali na osnovu ove utakmice seliti Drinu u nizi rang po meni je smijesno.
I mi smo Drini (koja je bila tada kompletnom sastavu) strpali isto ovoliko komada, pa se ne sjećam da nas je neko promovisao u šampione. 

Dobili ekipu koja je toliko oslabljena,komotno bi ih ovi gdje ja sudim iz 1 kantonalne drzali u egalu i odma osvajaju prvenstvo. 

Mozes li opet postavit sliku preporodjenog travnjaka u Lukavici. Ne mogu da nadjem sliku...Pappy je napisao/la:I mi smo Drini (koja je bila tada kompletnom sastavu) strpali isto ovoliko komada, pa se ne sjećam da nas je neko promovisao u šampione.

Hvala
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
sudac92 je napisao/la:Dobili ekipu koja je toliko oslabljena,komotno bi ih ovi gdje ja sudim iz 1 kantonalne drzali u egalu i odma osvajaju prvenstvo.
Losa ekipa ili ne danas nikom nije lahko zabiti 6 kom,i imati jos bruku sansi.Nekad su nam ovakve ekipe uzimale bodove,sad sa ovim igrackim kadrom to je vec druga prica.
Sumnjam da ce i Travnik proci bez 2-3 komada.Ova ekipa Sarajeva je NATO za ovu ligu.
uNbx je napisao/la:Mozes li opet postavit sliku preporodjenog travnjaka u Lukavici. Ne mogu da nadjem sliku...Pappy je napisao/la:I mi smo Drini (koja je bila tada kompletnom sastavu) strpali isto ovoliko komada, pa se ne sjećam da nas je neko promovisao u šampione.![]()
Hvala
Niko ne osporava kvalitet ali već sad pričati o osvajanju lige je glupo u najmanju ruku.amypitar je napisao/la:sudac92 je napisao/la:Dobili ekipu koja je toliko oslabljena,komotno bi ih ovi gdje ja sudim iz 1 kantonalne drzali u egalu i odma osvajaju prvenstvo.
Losa ekipa ili ne danas nikom nije lahko zabiti 6 kom,i imati jos bruku sansi.Nekad su nam ovakve ekipe uzimale bodove,sad sa ovim igrackim kadrom to je vec druga prica.
Sumnjam da ce i Travnik proci bez 2-3 komada.Ova ekipa Sarajeva je NATO za ovu ligu.
- invincible1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sarajevo: Drina 6:1
Sarajevo: Oštraković 28, Hebibovic 25, Stepanov 32, Barbarić 26, Puzigaća 30, Radovac 19, Cimirot 22, Alispahić 27, Velkoski 27, Benko 31, Bekić 22.
Prosjek godina: 26.2
Drina: Maksimović 35, Šiljak 34, Popović 20, Ivanović 21, Petrović 25, KiKić 32, Ćulum 25, Ilić 21, Musić 18, Eric 20, Đurić 21
Prosjek godina : 24,72
Razlika: 26.2-24.72 = 1.48
Borac: Željezničar 1:0
Borac :Ružić 26, Saničanin 20, Vidović 21, Ilić 22, Predragović 20, Jović 22, Koljić 20, Subić 21, Bečelić 23 , Radinović 21, Jandrić 24
Godine: 21,8
1. Favorit za titulu :Antolović 26, Uzelac 27, Kosorić 28, Bogdanović 25, Memija 19, Bajić 21, Blagojević 27, Stokić 28, Đelmić 26 26, Sadikovic 20, Kokot 30
Prosjek: 25.18
Razlika :25.18-21.81 = 3.37
Po mitomanima Sarajevo je dobilo juniore Drine, a juniori željezničara izgubili protiv prekaljenih staraca iz Borca.
Istina je drugačija, Sarajevo i Drina su godinama u godinu, a protiv željezničareve djece sa prosjekom 25.18 godina su fkt igrali mladi igrači koji su najmlađa ekipa u ligi i ono za što navijači želje predstavljaju i ekipu staru 25.18 godina.
Sarajevo 7. Mlatne Atromitosa u Grčkoj ode u Bl pobijedi 1:3 neuporedivo jači Borac za 3 dana ili ti 10. Treba napomenuti da je utakmica trajala 120 minuta u Grčkoj .
Ja razumijem kad izgubiš nađeš alibi ekipi , i ima ga fkt, valja ići Belgijancima koga boli kur.ac za Borac al i mi smo imali Mg , i fkt kontam da ste se opustili i da bi izgubili u Bl jednu od 10 utakmica sa ovakvim omjerom snaga, al što morate sve što se tiče Sarajeva omalovažavati, 6:1 i opet imate reć nešto, jel to dotle došlo, hajmo ljudi biti ba jednom. Sretno u 3. Pretkolu ,ako Bog da da ponovite uspijeh Sarajeva.
Sarajevo: Oštraković 28, Hebibovic 25, Stepanov 32, Barbarić 26, Puzigaća 30, Radovac 19, Cimirot 22, Alispahić 27, Velkoski 27, Benko 31, Bekić 22.
Prosjek godina: 26.2
Drina: Maksimović 35, Šiljak 34, Popović 20, Ivanović 21, Petrović 25, KiKić 32, Ćulum 25, Ilić 21, Musić 18, Eric 20, Đurić 21
Prosjek godina : 24,72
Razlika: 26.2-24.72 = 1.48
Borac: Željezničar 1:0
Borac :Ružić 26, Saničanin 20, Vidović 21, Ilić 22, Predragović 20, Jović 22, Koljić 20, Subić 21, Bečelić 23 , Radinović 21, Jandrić 24
Godine: 21,8
1. Favorit za titulu :Antolović 26, Uzelac 27, Kosorić 28, Bogdanović 25, Memija 19, Bajić 21, Blagojević 27, Stokić 28, Đelmić 26 26, Sadikovic 20, Kokot 30
Prosjek: 25.18
Razlika :25.18-21.81 = 3.37
Po mitomanima Sarajevo je dobilo juniore Drine, a juniori željezničara izgubili protiv prekaljenih staraca iz Borca.
Istina je drugačija, Sarajevo i Drina su godinama u godinu, a protiv željezničareve djece sa prosjekom 25.18 godina su fkt igrali mladi igrači koji su najmlađa ekipa u ligi i ono za što navijači želje predstavljaju i ekipu staru 25.18 godina.
Sarajevo 7. Mlatne Atromitosa u Grčkoj ode u Bl pobijedi 1:3 neuporedivo jači Borac za 3 dana ili ti 10. Treba napomenuti da je utakmica trajala 120 minuta u Grčkoj .
Ja razumijem kad izgubiš nađeš alibi ekipi , i ima ga fkt, valja ići Belgijancima koga boli kur.ac za Borac al i mi smo imali Mg , i fkt kontam da ste se opustili i da bi izgubili u Bl jednu od 10 utakmica sa ovakvim omjerom snaga, al što morate sve što se tiče Sarajeva omalovažavati, 6:1 i opet imate reć nešto, jel to dotle došlo, hajmo ljudi biti ba jednom. Sretno u 3. Pretkolu ,ako Bog da da ponovite uspijeh Sarajeva.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 27 jul 2015, 23:17, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Zasto je Sarajevo kao domacin igralo bas u Travniku?Zar nisu mogli na Otoci,ili Grbavici npr.?
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
Sta je tu cudno ?invincible1921 je napisao/la:Crnov u Širokom
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
pogledao sam malo raspored travnika, drine, viteza i moze se desiti da zaglave sa 0 bodova nakon 3 kola...
travniku sledece kolo dolazi sarajevo pa idu zrinjskom pa im dolazi celik... do celika tesko da mogu do bodova.
drina sledece kolo docekuje zrinjski pa ide celiku, i tu je za pretpostaviti da ce sa 0 bodova docekati rudar 4.kolo
slicna situacija je i sa vitezom, sada idu u siroki, pa im dolazi zeljeznicar pa idu velezu. tek u 5.kolu imaju lakseg protivnika, dolazi im mladost kakanj.
moje misljenje je da za opstanak se ne smiju desavati rupe od par kola bez bodova. kud i kamo je lakse bilo kada su ispadale 2 ekipe, pa onda mozes da ganjas jer uvijek bude par klubova kojima ne trebaju bodovi jer su zakovani u sredini tabele. ove sezone to nece biti slucaj.
travniku sledece kolo dolazi sarajevo pa idu zrinjskom pa im dolazi celik... do celika tesko da mogu do bodova.
drina sledece kolo docekuje zrinjski pa ide celiku, i tu je za pretpostaviti da ce sa 0 bodova docekati rudar 4.kolo
slicna situacija je i sa vitezom, sada idu u siroki, pa im dolazi zeljeznicar pa idu velezu. tek u 5.kolu imaju lakseg protivnika, dolazi im mladost kakanj.
moje misljenje je da za opstanak se ne smiju desavati rupe od par kola bez bodova. kud i kamo je lakse bilo kada su ispadale 2 ekipe, pa onda mozes da ganjas jer uvijek bude par klubova kojima ne trebaju bodovi jer su zakovani u sredini tabele. ove sezone to nece biti slucaj.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Čuj da igramo na arheološkoj iskopinitepsija je napisao/la:Zasto je Sarajevo kao domacin igralo bas u Travniku?Zar nisu mogli na Otoci,ili Grbavici npr.?

Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
Mladost, Radnik, Rudar, Drina, Travnik, Vitez, Slavija su ekipe na koje ce se mnogi u borbi za vrh okliznuti a između sebe ce da spasavaju zivu glavu.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Rano je za prognoze.posle 5 kola vidicemo gdje je KO i koliki su ciji dometi.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
Smiri dozivljaj.moj uzor-S.G je napisao/la:Čuj da igramo na arheološkoj iskopinitepsija je napisao/la:Zasto je Sarajevo kao domacin igralo bas u Travniku?Zar nisu mogli na Otoci,ili Grbavici npr.?

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Otoka je postala neuslovna za sve ekipe a iako je Grbavica jako neuslovna moze se i dalje igrati PL s tim da mi tamo ne bi igrali sto je ocitotepsija je napisao/la:Zasto je Sarajevo kao domacin igralo bas u Travniku?Zar nisu mogli na Otoci,ili Grbavici npr.?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ok,hvala na odgovoru.U Travniku kao kuci,sudeci po vidjenom.Solidna posjeta.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
gdje su oni što su prognozirali raspad sustava u Širokom
što je najjače nije gotovo..bit će još pojačanja

što je najjače nije gotovo..bit će još pojačanja

Trenutno korisnika/ca: HyperOS, WeekendOffender i 22 gosta.