Stepanov je Vidic licno za BiH ligu
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Cimirota prodat moramo.Ostane li do kraja sezone ističe mu ugovor i otići će džaba,za ništa.Sigurno da nećemo dobiti koliko se u medijima i ovdje pisalo,ali neće otić ni za siću.Ibrak će dobar posao uraditi.Cimirot nema ni motiva u našoj ligi,jasno se vidi da ima veliku želju ići.Mi imamo dostojnu zamjenu za njega u liku Ikandea koji će uskoro dobit pravo nastupa.Crvena Zvezda ma šta neko mislio o njoj ima mnogo više novca od nas.Ovdje neko reče da je očekivao da mi kupujemo igrače iz Zvezde.To je nemoguće.CZ iako u dugovima troši mnogo više od nas,ima veći budžet oko 4 puta.
Današnja utakmica
Horde zla i 5 000 naših
Današnja utakmica
Horde zla i 5 000 naših
Ma nije Cimirot neki igrac samo sto voda igrače Borusije Mönchengladbach kao male stence ostalo nista...marconato je napisao/la:Sa Zvezdom je sve to manje vise relativno! Nerijetko se desavalo da klub sezonu pocinje sa jednom ekipom, a zavrsava sa potpuno drugom. Pretprosle sezone smo se blamirali protiv Vozdovca, igracima su skidani dresovi...da bi se do zimske pauze konsolidovali i doveli par igraca (za nase uslove kapitalca) i na kraju uzeli titulu! Slicna situacija kao i sada u Evropi, igrali smo bez 4-5 igraca koji ce nam u ovoj sezoni biti standardni...hifans je napisao/la:...a Zvezdu unakazuje Katahstanski Almaty u 1. kolu Europske lige..
Jos nesto, Kairat je odlicna ekipa, trenutno su na tabeli ispred Astane koja je neki dan izbacila Maribor, a i dobili su ih skoro u kazahstanskom prvenstvu 2-0...![]()
P.S. Cimirot je ok igrac, ali nisam za njega ako bi davali neke enormne pare - vise od 700-800 000 i(li) uz neki veliki procenat od naredne prodaje...
Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene...Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Odgledah ponovo i ipak nije bio ofsajd dakle cist golTHEC je napisao/la:neka je, u prvom se Krsti svira on sam pred golmanom ofsajda iz glave nije bilo, gol smo dali opet svira, pored toga barem 3 puta je jos dizao gdje nije bilo ofsajda a bile bi sigurno dobre sanse, tako da sve u svemu zasluzena ovolika pobjeda, koja je po meni mogla i uvjerljivija biti al haj necemo sad pobjedi gledati u zubeHZ_ilidzaa je napisao/la:Benko![]()
![]()
edit: Ofsajde je bio ,ali nema veze ionako su nam ponistili cist gol
sto se Hebibovica tice on je Dani Alves za ostale nase bekove, istina u odbrani malo skripi jbg nije dugo ni igrao beka pa zato ali ima strasnu brzinu kojom moze kiks nadoknaditi pa stici igraca a prema naprijed...od ostalih igraca samo jedno cu reci
LEON van BENKO![]()
![]()
![]()
Ja nijednog trenutka nisam osporio njegov kvalitet...Iceplayer je napisao/la: Ma nije Cimirot neki igrac samo sto voda igrače Borusije Mönchengladbach kao male stence ostalo nista...![]()
![]()
![]()
![]()
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- molotovljev
Drugar, nema potrebe da brišeš postove, piši onako kako misliš, nema veze da li si upućeniji ili ne, prihvatićemo mišljenje.marconato je napisao/la:Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene...Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
F.K.SARAJEVO
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Bio sam u trebinju dok je igrao za Leotar ali ja te utakmice nisam isao gledati a gledao sam mec Leotar- Zvezda prijateljska kada je Robi bio trener. Mislim da bi trebalo da je Cimirot igrao na tom mecu ali eto ko ce se secati ja sma buljio u Asamou i ostale tadasnje vedetemarconato je napisao/la:Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene...Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Ne bih nagadjao oko transfera Cimirota u Crvenu Zvezdu, ali ako do toga dodje, to ce izgledati otprilike ovako : Crvena Zvezda ce dati nekih 800.000 eura , uz procenat FKS-u od sledeceg transfera i verovatno jednog igraca Zvezde .Kroz nekoliko godina mi cemo Cimirota prodati negde za visemilionski iznos . Imajte u vidu da ovo dogovaraju mahinatori svetske klase Ibrakovic i Terzic. 
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Ma ok, nego, decko je pitao za misljenje o nacinu i stilu igre Cimirota, a svakako da je mjerodavnije vase od mog...molotovljev je napisao/la: Drugar, nema potrebe da brišeš postove, piši onako kako misliš, nema veze da li si upućeniji ili ne, prihvatićemo mišljenje.
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Mogu oni njega prodati odmah za godinu dana ako se pokaze. Dovoljno je da zablista na derbiju 12 septembra i odmah ce moci da se proda za preko 1 miliona. Ne sme se cekati jer on ima vec 22 godine. Seti se Darka Lazovica, odbijala je Zvezda ponudu Salcburga od 4-5 miliona evra da bi sada otisao bez obestecenja.
Kako god , on u Zvezdi propasti nece, jer je Zvezda najbolja odskocna daska za mlade igrace sa ovih prostora ( uz dinamo, hajduk i partizan). U interesu njegove karijere je da predje u Zvezdu a ne odmah da se zaleti negde u Bundesligu i tamo postane standardan na klupi dok totalno ne propadne i dok ga svi ne zaborave. A takvih je bilo mnogo iz bivse Jugoslavije.Hercegovac_do_groba je napisao/la:Mogu oni njega prodati odmah za godinu dana ako se pokaze. Dovoljno je da zablista na derbiju 12 septembra i odmah ce moci da se proda za preko 1 miliona. Ne sme se cekati jer on ima vec 22 godine. Seti se Darka Lazovica, odbijala je Zvezda ponudu Salcburga od 4-5 miliona evra da bi sada otisao bez obestecenja.
- molotovljev
Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
F.K.SARAJEVO
Da se ja pitam nesto, Cimirot bi vec sutra bio u Zvezdi a vama bih uz pare dao i Parkera i Savicevica i jos jednog na pozajmicu po vasem izboru a da taj nije u standardnoj postavi.molotovljev je napisao/la:Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Zvezda moze Sarajevu da plati mozda do 500-600 hiljada evra po nekoj mojoj procjeni. Po meni to ne bi bila losa ponuda plus recimo 30%. Ako ga Zvezda proda za 2 miliona sto nije nerealno ako se dokaze onda bi Sarajevo dobilo jos nekih 600 000 evra i eto tih famoznih 1 milion i nesto vise. Mislim da je to gornja ponuda i da ce tesko Sarajevo vise dobiti od ovoga.
Dodaj na to , da sigurno neki igrac iz Zvezde u sklopu tog transfera prelazi u Sarajevo. Naravno, sve je ovo nagadjanje jer jos nema naznaka da ce transfer biti realizovan.Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezda moze Sarajevu da plati mozda do 500-600 hiljada evra po nekoj mojoj procjeni. Po meni to ne bi bila losa ponuda plus recimo 30%. Ako ga Zvezda proda za 2 miliona sto nije nerealno ako se dokaze onda bi Sarajevo dobilo jos nekih 600 000 evra i eto tih famoznih 1 milion i nesto vise. Mislim da je to gornja ponuda i da ce tesko Sarajevo vise dobiti od ovoga.
Predlazem Parkera
Zadnja izmjena: Tribalian, dana/u 28 jul 2015, 01:52, ukupno mijenjano 1 put.
- molotovljev
Vidi nešto, uz pretpostavku da Cimirot nastavi karijeru kod vas, siguran sam da niti jedna strana neće biti oštećena.Tribalian je napisao/la:Da se ja pitam nesto, Cimirot bi vec sutra bio u Zvezdi a vama bih uz pare dao i Parkera i Savicevica i jos jednog na pozajmicu po vasem izboru a da taj nije u standardnoj postavi.molotovljev je napisao/la:Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
Imam povjerenje u Ibrakovića i vjerujem da radi u interesu FK Sarajevo.
F.K.SARAJEVO
bez uvrede ali jel mene neko hoce da ubijedi da je bolje otici u Zvezdu nego u Bursu ? a nedavno se spominjalo da je njih Cimirot odbio. mislim u kojem univerzumu ce neka budala odbiti tursku ligu radi srpske
Pyro is not a crime !
-
Hercegovac_do_groba
- Kontakt:
Parkera bi imao srca dati jedino Partizanu. Nijednom drugom klubu ne bi mogao uvaljati tu prevaru.Tribalian je napisao/la:Da se ja pitam nesto, Cimirot bi vec sutra bio u Zvezdi a vama bih uz pare dao i Parkera i Savicevica i jos jednog na pozajmicu po vasem izboru a da taj nije u standardnoj postavi.molotovljev je napisao/la:Pa i ja sam mišljenja da bi Cimirot želio karijeru nastaviti u Zvezdi i da je upravo to razlog zašto je odbio Tursku ligu.
Ako im vec saljemo igraca, mozemo im poslati Kahrimana. Golman koji ima iskustvo i kvalitet a nama ne treba jer se forsira Rajkovic.
- HZ_ilidzaa
- Kontakt:
Cimirot je igrac koji kad primi loptu mozes biti miran i bez srkleta , zjanit je nece sigurno ,a i nerijetko pokazuje svoje ofanzivne sposobnosti.marconato je napisao/la:Izbrisao sam post, jer nije ok da ja pisem ovde pored navijaca Sarajeva koji su dosta upuceniji u njegove igre od mene...Hercegovac_do_groba je napisao/la:Zvezdi to i trebe, ne treba im klasican zadnji vezni jer i ne igraju sa takvim u postavi (ok sada Kovacevic igra ali do kraja prelaznog roka ce ga negdje uvaljati).
Velika radilica na terenu i sigurno bi dobro legao svakom timu na balkanu.
Iskreno bih volio da ode u neku od europskih liga jer je decko profesionalac(nije alkoholicar i slicno) ,a tamo ce takav talenat i profesionalizam sigurno cijeniti.
Meni je ponuda od milion eura prihvatljiva jer je vec poceo stagnira i sigurno da ce napredovati u Srbiji jer su tamo uslovi za razliku od BiH mnogo bolji(mislim na infrastukturu).
Sto se tice Kairata i ispadanja za one koji ne prate desavanja u "nižim" ligama reci cu samo da je azerbejdžanski fudbal u velikoj ekspanziji , samo cinjenica da im je prvak izbacio Maribora govori nešto,a sigurno nije slucajno da je Kairat u obje utakmice pobijedio CZ.
Ukoliko imamo dostojnu zamjenu za Cimirota zasto ga ne prodati za fine pare uz to i golmana im lapit
Isto tako obzirom da je sljedece godine skracenje lige i samim time povecava se kvalitet takmicenja moramo i mi poceti dovoditi igrace za 500 do milion eura , stekli su se kakvi takvi uslovi da i kvalitetniji igraci napreduju.
Opet kazem , njemu je mjesto u nekoj srednje-europskoj(geografski mislim) ligi, sve zapadno od BeNeLuxa (bez Luxa
Holandija,Belgija,Svicarska(jaci timovi) idealno.
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 28 jul 2015, 01:55, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Jet2Holiday, Napapijri, napoleon72 i 33 gosta.