FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

THEC
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la THEC » 28 jul 2015, 02:58

boli nas neka stvar za partizanom i zvezdom, koji ste k dosli na ovu temu nije mi jasno, sta je ba ovo, aco neki dan odmah se upali ako se zeljo jednom spomene a nama temu uniste likovi sa strane i nikom nista je li ?
Pyro is not a crime !

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 03:00

jurisicduska je napisao/la:Nuker i Vardar si zaboravio i Lokomotivu. polako... Ima vremena kad neće biti. Bitno je da Sarajevo nikog izradilo nije i one što jest ova im je uprava vratila. Tako da mi samo na gore možemo a vi ne znam, dodavajući lopate da vam kopaju grob tu ćete i završiti, pa ja prvi da sam navijač tog kluba ne bih dozvolio da se daje milion za igrača dok se ne saniraju dugovi, pobunio bi se, jebote imate jaku školu igrajte sa juniorima onda kad se stabilizujete uz vaš budžet to je za 5 godina, prodajte dva tri igrača masno to je za dvije godine onda, pa igrajte la ko ljudi pred punim stadionom, a ne da vas ramadanijev tim pobjeđuje i uzima titule.

E **** izbrisao sam post. Uglavnom koliko vi cijenite Luku Jovića , Marić bi ga prodao za 15 miliona sl. Sezone za koliko vi.

I Lazović je trebao igrati u Napoliju a ne đenovi, a na talente koje mislim da urpopaštavate su većinom vaša djeca ili igrači iz Srbije. Nisam ni mislio na dolaske.
Pretpostavljam mislis na Mamica. Ovdje si donekle upravu ali prodaja procenata Jovica je iznudjena zbog predjasnjih dugova prema bivsim igracima, trenerima. Naime Zvezda je morala da plati nekih 10 miliona evra dugova kako bi dobila licencu za igranje evropskih takmicenja. Gazrpom je unaprijed dao novac za ovu sezonu i pola prethodne sto je nekih 7.5 miliona a ostalo je klub dobijao prodajom tih procenata od Jovicevog ugovora. Sada ce neko reci sto ste bacali novac na licencu pa ispali odmah iz evrope :D ...Da nismo to isplatili bilo bi upitno igranje i prvenstva Srbije je rbi vrlo lako bili izbaceni u nizi rang. Tvoj predlog o saniranju dugova je neostvariv. Nema Zvezda igrace iz omaldinskog pogona s akojim bi mogla adekvatno igrati JSL. Sta bi dobili sa time? Bili bi u sredini tabele i sta onda? Mislis da bi imali neke koristi da bi stizale ponude za igrace? Tesko jer ako tim nije u brobi za titulu i u ovakvoj JSL nema tu onda ni cijene za igrace. Zvezdin problem je dug prema bankama i kamate koje rastu i to se ne moze resiti tako sto ces gurnuti klince koji nece ni evropu izboriti a kamoli neke transfere na njima da zabodes. Zvezdu moze spasiti privatizacija ili ulazak u LS koji nije toliko nerealan jer je danas daleko lakse uci u LS nego prije po starom sistemu kada je Zvezdu izbacivao Leverkuzen, PSV, Milan, Rendzers. Danas je Bazel i Salcburg ono najteze sto ti moze zapasti a nekad je to bilo ono najlakse cemu s emolis. Ulaskom u LS Zvezda bi vratila odmah trecinu duga a onda transferima to bi se svelo na razuman iznos. Ne postoji treci nacin veruj mi.

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2015, 03:02

molotovljev je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Po cemu ste vazda bili i ostali u top5? Ali odgovori mi iskreno i normalno.

Po cemu ste trenutno ispred Partizana, Zvezde, Vojvodine, Cukarickog, Dinama, Hajduka, Rijeke ili Maribora?

To je po mom misljenju 8 klubova koji su trenutno igrackim kadrom jaci od Sarajeva.
Ti imaš svoje mišljenje a ja imam svoje. Ti kažeš su navedeni klubovi jači od nas a ja kažem da nisu, osim Dinama.
Sve ove klubove možemo da pobjedimo ili izbacimo u dvije utakmice ali isto tako možemo i da izgubimo, to je fudbal...
A, ovo za top 5, pa šta da ti kažem osim edukuj se, pročitaj istorijat YU lige i vidjećeš da sam u pravu. Tifo scena takođe...
Sto se tice stare YU to stoji da je bio u top 5-6 i tu nema sta, sto po rezultatima sto po navijacima itd. Ali vi malopre kazete za Zvezdu da se ne zivi od stare slave i stavljate je ispod Sarajeva a nista znacajnije niste uradili od raspada drzave u odnosu na Zvezdu, naprotiv. Cak ni u ove 2-3 godine od kako vas je preuzeo Tan.

Opet kazem, ja Sarajevo trenutno smatram za ozbiljan klub, najozbiljniji u BiH uz Zeljeznicar ali dosta jos treba da se radi da bi se doslo na neki ozbiljniji nivo. Ajde sledece godine da se ulovi grupna faza Lige Evrope pa da pricamo.

Problem je sto Sarajevo ima prejak tim za BiH ligu ali preslab za Evropu i ne vidim kako to moze da se promeni.

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 03:02

jurisicduska je napisao/la:Ps ne kažem ti evo Rajković milion i 20 posto, Mamić će ga za 15 prodati, a Jovića da ne govorim. Al i ti cijeniš svoje jel tako, nije 23, 22 da se razumijemo. A igrač tipa Cimirot je sigurno skuplja pozicija u svijetu fudbala i malo ih je da znaju i udariti i podvaliti i pretrčati i uzimat teren. Pa milion bi ok bilo, mada ja ne bih dao ni za milion jer znam koliko znači ekipi koju volim, a isto tako znam da će otići kad tad i volio bih da napravi karijeru, isto ko što ti želiš da zvezda stane na noge da je prvenstvo regularno da nemate dug da peodajtee omladince, i mi isto ****. Niko se od nas i ne poredi sa zvezdom ali **** doće vrijeme i za to.
Ma kome ce bre mamic prodati golmana za 15 miliona :D Pa on je prodao 4 igraca za 10+ miliona a ti ocekujes da na golmanu uzme 15. Samo je na Modricu uzeo vise...precenjujes ti Mamica zestoko

Hercegovac_do_groba
Kontakt:

Post Postao/la Hercegovac_do_groba » 28 jul 2015, 03:04

THEC je napisao/la:boli nas neka stvar za partizanom i zvezdom, koji ste k dosli na ovu temu nije mi jasno, sta je ba ovo, aco neki dan odmah se upali ako se zeljo jednom spomene a nama temu uniste likovi sa strane i nikom nista je li ?
Zbog interesovanja Zvezde za Cimirota. O tome smo poclei pisati a onda se ljudi ukljucise i pocese o klubovima.... :D

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 28 jul 2015, 03:06

Basel prije Hamburga, Zvezda prije Burse, itd. Cimirot je pametan decko i budite uvjereni da ce izabrati najbolje rjesenje.
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

farukzidane
Kontakt:

Post Postao/la farukzidane » 28 jul 2015, 03:08

Hercegovac_do_groba je napisao/la:
farukzidane je napisao/la:Ubjedljivo najjaci su su ovi navijaci propale zvezde...ljudi godinama kupuju utakmice jer regularno rijetko koga mogu dobiti...i sad didju pametovati kako su oni..pazi..real madrid za sarajevo..hajduk ili bilo koji drugi klub..navijaci dinama..partizana da to kazu..pa haj...ali zvezde...da se covjek bas nasmije..ali ono posteno
De kralju ti nisi upucen ko drzi FSS sudijsku organizaciju svih ovih godina :D
Zvezda je odigrala smesan mec sa OFK sto je klasika od kada je Terzic u klubu (dosao iz OFK) i svakako da ima jos ekipa koje su Zvezdina filijala, ali ih ima i Partizan i imao ih itekako prethodnih sezona. Pitaj ih za Smederevo i legendarne meceve na jNA i transparent gostujucih navijaca: "IAKO JE KEC KO VRATA PEVACEMO IZ INATA".
Priupitaj ih za Hajduk iz Kule i legendarnog Dzombu :D , Bezaniju i ovaj muceni Metalac koji protiv Zvezde napravi preko 30 prekrsaja, izginu na terenu da ne izgube a protiv Partizana se lagano setkaju prime 4 komada i covjek stekne utisak da su Real a to je daleko od istine. Vidjeces ih protiv Novog Pazara sledece kolo, to ce im biti prvi regularan mec u prvenstvu i ne bi me cudilo da im Pazarci uzmu bodove jer tradicionalno tamo tesko dobijaju meceve. Sustina je da meceve namjestaju i jedni i drugi, da Partizan uglevnom napravi razliku par bodova i onda imaju derbi gdje njima uvijek odgovara nereseno sto je ogromna prednost u tim mecevima. oni da su tako dominatni razbili bi nas u derbiju a ne uvijek bude egal. Mi smo njih znali dobijati 4-1 derbi i opet ostanemo bez titule a oni ne znam kada su 3 razlike dobili, ne secaju se ni oni a osvojili 7 titula u 8 godina.
Ne mislim ja da je Zvezda za Sarajevo Real a mislim da to ne misli niko. Na Zvezdinom forumu (RSB) niko vas ne omalovazava niti smatra drugorazrednim timom. Znamo mi da ste vi najveci klub u BiH da imate stabilne finansije a bili ste respektabilan tim i u bivsoj drzavi. Da vas smatramo za takve zar mislis da bi neko pisao da vam nudimo 500-600 hiljada plus procente plus cak jos neke igrace? Da vas smatramo za takve rekli bi daj anm toga za 200 000 i da pjevaju kao sto se radi za igraca npr. Javora, Jagodine, Pazara i slicno. Medjutim ne mozes ni ti pisati o Zvezdi kao propalom klubu kada ta propala Zvezda je npr odbijala ponude Briza od 2 miliona evra za Rajkovica i koja bez problema moze da proda golamna za 3 miliona sada.
Pratim i ja tu ligu..uglavnom tekme zvezde partizana i po jos koju kad nadjem vremena...na prostorima bivse drzave...svi namjestaju...nema se tu sta reci...neko vise neko manje...zato nas i nema u evropi...s vecinom tvog poosta se ja slazem..zadnjih 20ak godina...jedino dinamo i partizan imaju kakvog takvog uspjeha....to se mora priznati...rijeka radi dobro i u buducnosti ce se i vidjeti.....ne slazem se vezano kad kazes to za derbi..der bi je derbi brate...juventus je tri puta jaci od torina...ali ih jedva dobije...to su drugacije tekme..mislim da se slazes..nezelim ja nikog uvrijediti kad kazem taj termin... propala..nazalost zvezdu su doveli raznorazni mesetari tu gdje jeste...nije to samo zvezda..tu je i hajduk u slicnoj poziciji...i mi smo do unazad godinu.. dvije bili....tonuli...stecaj je bio blizu...privatizacija je jedini spas ocigledno...jedino mi smeta kad pojedinci dodju i pokusavaju omalovazavati bilo koga....procitaj pistove ovog tipa koji kaze po cemu je sarajevo u bivsoj drzavi bilo top pet...lik ili nezna historiju ili nezna citati..ako zna citati..ima internet ode i pogleda...i mozda i nesto nauci...realno volio bi da zvezda i svaki klub sa ovih prostora uspije...znam kakva je situacija u savezu...pratim preko neta...nisam ne upucen...samo da ti kazem da nikog ne mrzim.
Zadnja izmjena: farukzidane, dana/u 28 jul 2015, 03:17, ukupno mijenjano 2 puta.

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 28 jul 2015, 03:09

Hercegovac_do_groba je napisao/la:
THEC je napisao/la:boli nas neka stvar za partizanom i zvezdom, koji ste k dosli na ovu temu nije mi jasno, sta je ba ovo, aco neki dan odmah se upali ako se zeljo jednom spomene a nama temu uniste likovi sa strane i nikom nista je li ?
Zbog interesovanja Zvezde za Cimirota. O tome smo poclei pisati a onda se ljudi ukljucise i pocese o klubovima.... :D
ima druga tema za to, neko nas kad bi ovako pisao na tudjoj temi bi bio banovan
Pyro is not a crime !

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 03:09

jurisicduska je napisao/la:Ps ne kažem ti evo Rajković milion i 20 posto, Mamić će ga za 15 prodati, a Jovića da ne govorim. Al i ti cijeniš svoje jel tako, nije 23, 22 da se razumijemo. A igrač tipa Cimirot je sigurno skuplja pozicija u svijetu fudbala i malo ih je da znaju i udariti i podvaliti i pretrčati i uzimat teren. Pa milion bi ok bilo, mada ja ne bih dao ni za milion jer znam koliko znači ekipi koju volim, a isto tako znam da će otići kad tad i volio bih da napravi karijeru, isto ko što ti želiš da zvezda stane na noge da je prvenstvo regularno da nemate dug da peodajtee omladince, i mi isto ****. Niko se od nas i ne poredi sa zvezdom ali **** doće vrijeme i za to.
Nije bitno sta bi ti ili ja volio, bitna je realna situacija na trzistu! Kazem ti, Sarajevo nikad pre nije prodavalo igrace za milionske iznose, a Zvezda jeste za visemilionske! Eto ti kazes da bi volio za Cimirota vise od milion, eto neka je i 2 miliona. Mozda on toliko zaista i vrijedi, ali ponavljam, on vec ima 23 god (da 23, jer je 92 godiste) i to jednostavno nije realno! Ono, moze se desiti da neko i iskesira toliko, ostaje da vidimo...Medjutim, volio bih i ja za Rajkovića 7-8 mil, sto uopste nije mnogo i nerealno za najboljeg golmana EP 2013 i SP 2015, ali dzaba kad je Zvezda u takvoj situaciji da se ne moze cjenkati i moze maksimalno izvuci nekih 5 mil...
U oba slucaja postoje i pozitivni i negativni efekti i cinioci kada je visina odredjenog transfera u pitanju... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 28 jul 2015, 03:15

NukeR_G1970 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:
NukeR_G1970 je napisao/la:Po cemu ste vazda bili i ostali u top5? Ali odgovori mi iskreno i normalno.

Po cemu ste trenutno ispred Partizana, Zvezde, Vojvodine, Cukarickog, Dinama, Hajduka, Rijeke ili Maribora?

To je po mom misljenju 8 klubova koji su trenutno igrackim kadrom jaci od Sarajeva.
Ti imaš svoje mišljenje a ja imam svoje. Ti kažeš su navedeni klubovi jači od nas a ja kažem da nisu, osim Dinama.
Sve ove klubove možemo da pobjedimo ili izbacimo u dvije utakmice ali isto tako možemo i da izgubimo, to je fudbal...
A, ovo za top 5, pa šta da ti kažem osim edukuj se, pročitaj istorijat YU lige i vidjećeš da sam u pravu. Tifo scena takođe...
Sto se tice stare YU to stoji da je bio u top 5-6 i tu nema sta, sto po rezultatima sto po navijacima itd. Ali vi malopre kazete za Zvezdu da se ne zivi od stare slave i stavljate je ispod Sarajeva a nista znacajnije niste uradili od raspada drzave u odnosu na Zvezdu, naprotiv. Cak ni u ove 2-3 godine od kako vas je preuzeo Tan.

Opet kazem, ja Sarajevo trenutno smatram za ozbiljan klub, najozbiljniji u BiH uz Zeljeznicar ali dosta jos treba da se radi da bi se doslo na neki ozbiljniji nivo. Ajde sledece godine da se ulovi grupna faza Lige Evrope pa da pricamo.

Problem je sto Sarajevo ima prejak tim za BiH ligu ali preslab za Evropu i ne vidim kako to moze da se promeni.
Vidi nešto, ja kažem Zvezda je Zvezda, bez obzira ne trenutnu situaciju... ali isto tako mislim da trenutno nisu značajno
bolji od nas i zaista bih volio da uskoro odigramo meč. Mada, jasno je da Zvezda ima jači lobi u evropskom fudbalu od nas,
i da sigurno recimo Cimirot više vrijedi u Zvezdi nego u Sarajevu. Ako gledamo rezultate Zvezde i Sarajeva u posljednjih
20 godina, ne možemo se pohvaliti sigurno, rezultati su u svakom slučaju očajni, mislim prije svega na euro scenu.
I ako uzmemo u obzir rezultate kroz istoriju ova dva kluba i trenutna očekivanja, dolazimo do zaključka da je Zvezda
daleko veći gubitnik od Sarajeva, zar ne ?
F.K.SARAJEVO

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 28 jul 2015, 03:16

marconato je napisao/la:
Nije bitno sta bi ti ili ja volio, bitna je realna situacija na trzistu! Kazem ti, Sarajevo nikad pre nije prodavalo igrace za milionske iznose, a Zvezda jeste za visemilionske! Eto ti kazes da bi volio za Cimirota vise od milion, eto neka je i 2 miliona. Mozda on toliko zaista i vrijedi, ali ponavljam, on vec ima 23 god (da 23, jer je 92 godiste) i to jednostavno nije realno! Ono, moze se desiti da neko i iskesira toliko, ostaje da vidimo...Medjutim, volio bih i ja za Rajkovića 7-8 mil, sto uopste nije mnogo i nerealno za najboljeg golmana EP 2013 i SP 2015, ali dzaba kad je Zvezda u takvoj situaciji da se ne moze cjenkati i moze maksimalno izvuci nekih 5 mil...
U oba slucaja postoje i pozitivni i negativni efekti i cinioci kada je visina odredjenog transfera u pitanju... ;)
U decembru Tita mi rođen hahahaha. Upravu si mnogo toga, ali ne lajkam klubove koji ne daju pare igračima koje im obećaju, usko sam vezan za fudbal i svi misle da je to najlakši hljeb a nemaju pojma koliko se varaju. Jbga vidjet ćemo kako će završiti, možda svi izađu zadovoljni iz ovog posla, pa bude i nekih saradnji u kontra smjeru. De mi reci kakav je ovaj Manojlović , Kahriman je svoje dao, treba nešto na duge staze da i mi hajrujemo poslije. Samo vjerujem u golmane od 2 metra.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 03:20

jurisicduska je napisao/la: De mi reci kakav je ovaj Manojlović , Kahriman je svoje dao, treba nešto na duge staze da i mi hajrujemo poslije. Samo vjerujem u golmane od 2 metra.
Za Manojlovića kazu da ce biti dostojna zamjena za Rajkovića, cak mislim da je projektovan da ga zamijeni kada ovaj ode...Bio je treci golman na SP, ali je imao strasnu konkurenciju u pomenutom Rajkoviću i Milinković-Saviću, koji se sada vratio u United sa pozajmice iz Vojvodine... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

NukeR_G1970
Kontakt:

Post Postao/la NukeR_G1970 » 28 jul 2015, 03:25

molotovljev je napisao/la:Vidi nešto, ja kažem Zvezda je Zvezda, bez obzira ne trenutnu situaciju... ali isto tako mislim da trenutno nisu značajno
bolji od nas i zaista bih volio da uskoro odigramo meč. Mada, jasno je da Zvezda ima jači lobi u evropskom fudbalu od nas,
i da sigurno recimo Cimirot više vrijedi u Zvezdi nego u Sarajevu. Ako gledamo rezultate Zvezde i Sarajeva u posljednjih
20 godina, ne možemo se pohvaliti sigurno, rezultati su u svakom slučaju očajni, mislim prije svega na euro scenu.
I ako uzmemo u obzir rezultate kroz istoriju ova dva kluba i trenutna očekivanja, dolazimo do zaključka da je Zvezda
Slazem se. Trenutno je tako, jedina razlika izmedju ova dva tima je to neko ime koje Zvezda ima, sto se tice igrackog kadra mislim da bi tu nijanse odlucivale u nekom medjusobnom duelu.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 jul 2015, 03:31

NukeR_G1970 je napisao/la:
molotovljev je napisao/la:Vidi nešto, ja kažem Zvezda je Zvezda, bez obzira ne trenutnu situaciju... ali isto tako mislim da trenutno nisu značajno
Slazem se. Trenutno je tako, jedina razlika izmedju ova dva tima je to neko ime koje Zvezda ima, sto se tice igrackog kadra mislim da bi tu nijanse odlucivale u nekom medjusobnom duelu.
Zvezda je trenutno velika nepoznanica! Pola igraca koji bi trebalo da igraju startnu postavu su ili povredjeni ili jos neuigrani! Recimo ovaj Hugo Vijera je vjerujem zvijer, ali eto ne igra jer je povredjen, Luković tek treba da se vrati iz povrede, Ibanez se uhodava, Matos nije minute odigrao, Vered nespreman...Vidjecemo kako ce to kroz sezonu izgledati. Za sada nije bajno i sigurno je da je Partizan momentalno jaca i ozbiljnija ekipa, ali prvenstvo je dugo, tako da ostaje da se vidi na kraju kada se podvuce crta!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 28 jul 2015, 04:52

NukeR_G1970 je napisao/la:Trenutno je tako, jedina razlika izmedju ova dva tima je to neko ime koje Zvezda ima, sto se tice igrackog kadra mislim da bi tu nijanse odlucivale u nekom medjusobnom duelu.
Spominjem Zvezdu kao potencijalnog (bar teoretski) kupca naseg Cimija. Malo sam strariji navijac koji je gledao Zvezdu prije rata kada smo uzeli titulu na Kosevu. Prijeratna Zvezda nije NEKO ime nego je bila 5 nivoa iznad ostatka Jugo lige. Kao da izdvojis Barcu i eliminises ostale timove liga petice i onda pustis Barcu da igra sa ostatkom. Dzajic, Piksi i ostali su godinama zavijali Partizan u crno (-bjelo) :mrgreen: A mi smo bili oko 5 -tog mjesta odmah ispod velike cetvorke iz tog doba. Da smo imali 20% finansija koje su se davale Partizanu i mi bi puno cesce bili bar kandidati sa titulu.

Ovaj marconato je jako informisan i moze se od njega puno saznati i ima super rezone. Od rata ne znam sta se detaljno dogadja u JSL ali samo volim da je Zvezda ispred Partizana pa kako god.

Nas klub je uvijek imao respekt i dobre relacije sa Zvezdom a Partizan sa Zeljom. Radomir Savic, Musemic i nekoliko nasih je otislo u Zvezdu.

Licno bih volio da Cimi ode u Svicu ili ligu tog nivoa.

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 28 jul 2015, 05:41

[youtube][/youtube]
Snimci utakmica PL BiH 2015/16:

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2015, 05:49

Joj @vedatore koji si ti majstor

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 jul 2015, 06:43

Ako je TAN odredio da igrac ne ode ispod 1mil eura, mogu oni pregovarati za nize, ali od toga nema nista. Mislim da je tu stvar jasna - igrac ide kad vlasnik kaze da moze.
Drugo, svidja mi se sto je Cimi odbio Bursu, samo zato sto Turci ne cijene igrace (a ni klubove za placanje) i po tom pitanju su ciganija velika. Vidi se da momak ne leti za parama, nego gleda da se razvije na pravilan nacin..
Ove prepirke ko je veci...mislim, sve se vidi - po igrama u Evropi, proizvodnji i prodaji igraca i sl. Ali Sa ocekujem aBda za koju godinu da dostigne nivo ekipa iz regije (Dinama, Partizana, Rijeke, Maribora, CZ, Hajduka), jer se tek sad pocelo zahuktavati ;)
peace :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 28 jul 2015, 08:26

Jedno od najljepsih gostujucih domacinstava :mrgreen: u mom zivotu...ja ljepote u Travniku ljudi dragi,sto od ljudi,jela,pica,PRELIJEPOG GRADA...sinoc u 1 sam tek dosao kuci...hvala VEZIRSKI GRADE.. :tokralju: :tokralju:
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 28 jul 2015, 08:26

A travničanke, kakve su one ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 36 gostiju.