Akobogda.
Nego, niko ne komentarise akciju kod onog drugog gola.
Hebo te, ono nema ni na Fifi, ni na PES-u
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
meni bi bjeli sorcevi uz crvene stucne bili idealni.omerbavarac je napisao/la:A niko ne spominje dresove???![]()
Nikakvih zamjerki nemam, meni izgledaju odlicno. Bijele stucne bi bile idealne, ali sta ja mogu?
Tu su ti i prilike na meču.Pogledaj sve extra je)bayern4ever je napisao/la:Hvala za link sampione sampione ale ale ale aleeeeeeeeeee .
Hvala na cestitkama , a na klinsmanna sam prvog pomislioamerosm je napisao/la:Cestitke na titulu. Dugo ste cekali prvo mjesto i titulu prvaka Njemacke, ali eto nekad krajem Maja ce te pjevati "Stern des Suedens" na balkonu Rathausmarkta. Nego recite mi ko ce vam biti novi trener naredne sezone. Gaalonja je rekao da odlazi ako osvoji tri titule i mislim da ce to uspjeti. Sta mislite o Klinsmannu stvarno extra trener.![]()
![]()
Gaalonju cemo mi rado preuzeti.
Wer seid ihr? Und wir singen '' Stern des Südens''...amerosm je napisao/la:Cestitke na titulu. Dugo ste cekali prvo mjesto i titulu prvaka Njemacke, ali eto nekad krajem Maja ce te pjevati "Stern des Suedens" na balkonu Rathausmarkta. Nego recite mi ko ce vam biti novi trener naredne sezone. Gaalonja je rekao da odlazi ako osvoji tri titule i mislim da ce to uspjeti. Sta mislite o Klinsmannu stvarno extra trener.![]()
![]()
Gaalonju cemo mi rado preuzeti.

Meni se vise cini da je Bilal poceo vikati cupi sto mu je na nogu stao ''ebo te otac tvoj blentava,jes' normalan hos' da nas ostetis...... ako ne igram u finalu LS igram u kupu ''dfbdbl''geronimo je napisao/la:Ovdje je doslo do sitnih carki izmedju igraca Bayerna. Nakon sto je Muller sutnuo loptu isprovociran time sto mu van Bommel neda kapitensku traku, perjanice Bayerna Ribery i Robben upustili su se u fizicki obracun. Posto im je omiljeni borilacki sport hrvanje, tesko je bilo prognozirati pobjednika.
Mali Mu je odjednom nestao sa lica mjesta, vidjevsi sta je uradio sa svojim zahtjevima. U tom momentu na scenu stupa najstariji clan posade, golman Butt, koji staje nogom na stopalo k'tenu i usput jednom igracu (ja ga ne prepoznah) zavrnu siju. Borba pijetlova se u sekundi zavrsava dok raspolozeni Hamit pritrcava, misleci da je ovo sala.
Dok kapiten i dalje vice hilfe, hilfe....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.