voltron30 je napisao/la:Stigla članska poštom. Je l' se zadnja 4 broja gledaju? Ako da, onda sam 1348.
Da, cestitam

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
voltron30 je napisao/la:Stigla članska poštom. Je l' se zadnja 4 broja gledaju? Ako da, onda sam 1348.
Inače naša vrla dijasporaDANDY je napisao/la:Sto se tice online uclanjenja do sada se iz BIH uclanilo oko 20 ljudi a iz inostranstva oko 10....
Ubjedjen sam da je omjer kod dijaspore dosta veci samo su neki uzeli na ovaj nacin. Sezona je godisnjih dosta ih je uzelo na licu mjesta li preko nekoga. Uostalom ovo je na dobeovoljnoj bazi i ko hoce uzece ko nece, nece i to je tako. Opet mi je klub zakazao po pitanju promocije clanskih trebalo je svakih par dana da se pojavi Ivica zatim Dzeko pa recimo Ara pa Coca pa tako redom pa Amar itd i sve to je bilo dovoljno da se pojavi na portali i na facebook stranici kluba.salle86 je napisao/la:Inače naša vrla dijasporaDANDY je napisao/la:Sto se tice online uclanjenja do sada se iz BIH uclanilo oko 20 ljudi a iz inostranstva oko 10....
Ne bih da budem bezobrazan ali moram pa im se ovom prilikom svima po***em usta koja su im puna Želje i Bosne a kad treba dati 20 KM nekako se izgube. Svašta bih još napisao ali bolje ne pisati jer oni to i ne zaslužuju uostalom.
Nekad je Željo bio klub svih sad je samo nas 2-3 k
OK sve topile87 je napisao/la:Ubjedjen sam da je omjer kod dijaspore dosta veci samo su neki uzeli na ovaj nacin. Sezona je godisnjih dosta ih je uzelo na licu mjesta li preko nekoga. Uostalom ovo je na dobeovoljnoj bazi i ko hoce uzece ko nece, nece i to je tako. Opet mi je klub zakazao po pitanju promocije clanskih trebalo je svakih par dana da se pojavi Ivica zatim Dzeko pa recimo Ara pa Coca pa tako redom pa Amar itd i sve to je bilo dovoljno da se pojavi na portali i na facebook stranici kluba.salle86 je napisao/la:Inače naša vrla dijasporaDANDY je napisao/la:Sto se tice online uclanjenja do sada se iz BIH uclanilo oko 20 ljudi a iz inostranstva oko 10....
Ne bih da budem bezobrazan ali moram pa im se ovom prilikom svima po***em usta koja su im puna Želje i Bosne a kad treba dati 20 KM nekako se izgube. Svašta bih još napisao ali bolje ne pisati jer oni to i ne zaslužuju uostalom.
Samo najveći kreten i debil je mogao napraviti incident na ovakvoj utakmici mislim pijano drogirano tako da ne čudi. Ono što ta skupina radi već neko vrijeme jeste da samo bruka naš klub. Od kada je udruženje izgorilo nikad više nije bilo to to niti ve biti. Mnogo raje je prešlo na druge tribine pa samim tim i ja.AsharaK je napisao/la:Koliko mi je krivo sto udruzenje navijaca nije organizovalo tekmu, steta stvarno za onaj incident, desio se bas u pogresno vrijeme ...
Faraone, ovo 'Da' je znacilo da bi bili nosioci u play-off Lige Evrope. Minjore, koeficijent od 25 nije ogroman jer nije dovoljan ni da budes siguran nosioc u play-off Lige Prvaka za prvake i Standard je posljednji put daleko dogurao u sezoni 2011-12 gdje su zaradili 15 koeficijenta sa prolazom u 1/16 round Evropske lige. U protekle tri sezone Standard ima u najmanju ruku prosjecne rezultate (cak pomalo i ispodprosjecne) u Evropi koji nisu vrijedni spomena. Grupna faza Lige Evrope nije "daleko".Minjore je napisao/la:Ma ogroman je i bili bi nosioci sigurno oni jer redovno daleko doguraju.. Steta sto Crnova ne ugrabismo, s njim bi imali kompletnu momcadFaraonTM je napisao/la:Znam, koji je koeficijent kod Standarda? Da li bi oni bili nosioci u playoffu?AnelZ je napisao/la:
Da ali se koeficijent ne prenosi.
Ma treba to nekako malo azurnije, vise doslovno tjerat raju na to... Mozda neke kontakte sa predstavnicima tih navijaca pa plakate, vidis da je citavo ljudstvo u drzavi nekako zakoceno bez zivostiDANDY je napisao/la:Dosta nase raje koja zivi vani je iskoristila sezonu godisnjih odmora te su se uclanilu direktno u klubu.Ne treba odmah po dijaspori.Vise me brinu ovi iz drugih gradova koji toliko kijametili za online uclanjenje da sam kontao da ce premasiti cifru nas domicilnih.
Nemaju para oni , valja kopati kanale po bjelosvjetskim rupama pa im se onda tesko rastati od tako zaradjenog novca. A sve fol patriote neke eto imaju priliku otici u Belgiju pa da vidimo kad igra repka ima ih 15000 a vidjecemo u cetvtrtak.salle86 je napisao/la:Inače naša vrla dijasporaDANDY je napisao/la:Sto se tice online uclanjenja do sada se iz BIH uclanilo oko 20 ljudi a iz inostranstva oko 10....
Sto znaci standard prolazimoChWilla je napisao/la:pa dobro smo počeli, jedno smo već halalili.
ChWilla je napisao/la:pa dobro smo počeli, jedno smo već halalili.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.