FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ikande dobija papire vec do Travnika najvjerovatnije i primako sa Delac ponovo nakon produzenja ugovara 
Mosa RajvoSa
- PitarBordo
- Kontakt:
Delač produžio ugovor s Chelsea-em?pitarlOOk je napisao/la:primako sa Delac ponovo nakon produzenja ugovara
Samo Saraj'vo.
to čisto sumnjam.pitarlOOk je napisao/la:Ikande dobija papire vec do Travnika najvjerovatnije i primako sa Delac ponovo nakon produzenja ugovara
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Pozdrav bordo braco!
Nakon visegodisnjeg pracenja ove teme, doslo vrijeme da vam se i ja prikljucim.
Veliki pozdrav, Hilmi, Head-u, Farukzidan i jos nekolicini ostalih objektivnih clanova, bilo je uzivanje citate vase postove.
A maksuz selam Vedatoru, za sve klipove i utakmice koje je objavio, pogotovo na temi Mirze Teletovica.
VOLIM TE SARAJ'VO!!
Veliki pozdrav, Hilmi, Head-u, Farukzidan i jos nekolicini ostalih objektivnih clanova, bilo je uzivanje citate vase postove.
A maksuz selam Vedatoru, za sve klipove i utakmice koje je objavio, pogotovo na temi Mirze Teletovica.
VOLIM TE SARAJ'VO!!
-
bordobijeli
- Kontakt:
od danas se vec treba okrenuti Travniku ,ne smijemo visoko letjeti vec svi znamo da je pristup najbitniji znqaci borba ,agresivnost onda nece biti problema
stvarno sam ponosan na nas 3 hiljade ljudi ponedjeljak protiv drine hz ,pitari
drugi klubovi ovo samo mogu sanjati .
Harmony, jesu ti regulisali papire?
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
@Marconato koliko ti imas godina ? Jesi li cimiju bio na babinama pa znas ? Hahahaha glupson cimi ce u decembru napuniti 23 godine .Prati malo te rodjendane od igraca kluba za koji navijas .
ti bi volio da cimi uzme stoju , pi kaki si dripac .....
Re: Odg: RE: Re: FK Sarajevo
Ma ovi iz Izraela nikako da posalju papire, skontali valjda da su se zeznuli sto su me pustili [FACE WITH TEARS OF JOY][FACE WITH TEARS OF JOY]AdiFKS je napisao/la:Harmony, jesu ti regulisali papire?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Hoce li Ibrak ili neko u klubu izaci u javnost sa informacijom oko Ikandea? Postaje iritirajuce da svake sezone cekamo na papire nekog igraca kojeg smo doveli i potpisali. Kao da smo na to pretplaceni, nisu tu cista posla jer se vec dugo to praktikuje. Juce komentator rece da bi papiri trebali biti sredjeni do Travnika, sigurno je pretpostavio, vidi se da blage veze nema cim Amera Bekica mjesa sa Almirom i sada dolaze insajderi koji su to culi kao imaju info iz prve ruke.
Zadnja izmjena: SiouxLukavac, dana/u 28 jul 2015, 12:32, ukupno mijenjano 1 put.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dobro dosaoHarmony25 je napisao/la:Pozdrav bordo braco!
VOLIM TE SARAJ'VO!!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Usput sinoc sam poslije utakmice imao priliku malo popricati sa Stepanovom, kaze da je odusevljen sa klubom i da odavno nije imao vecu zelju za igrom, izuzetno prijatan i kulturan momak.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Svaka cast momku, klasa, strasan stoper koji je jedan od najboljih koji su do sad za nas igrali, bar se ja ne sjecam a pratim aktivno Sarajevo preko 10god. Ali sigurno ima vecu zelju igrati protiv Drine nego sto je imo protiv BenficeHarmony25 je napisao/la:Usput sinoc sam poslije utakmice imao priliku malo popricati sa Stepanovom, kaze da je odusevljen sa klubom i da odavno nije imao vecu zelju za igrom, izuzetno prijatan i kulturan momak.
Kad sam jucer vidio kako se odbijaju igraci Drine od njega, imas osjecaj da je on dovoljan da pokrije cijelu odbranuSiouxLukavac je napisao/la:Svaka cast momku, klasa, strasan stoper koji je jedan od najboljih koji su do sad za nas igrali, bar se ja ne sjecam a pratim aktivno Sarajevo preko 10god. Ali sigurno ima vecu zelju igrati protiv Drine nego sto je imo protiv BenficeHarmony25 je napisao/la:Usput sinoc sam poslije utakmice imao priliku malo popricati sa Stepanovom, kaze da je odusevljen sa klubom i da odavno nije imao vecu zelju za igrom, izuzetno prijatan i kulturan momak.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.Ma njemu uopste zelja i ne treba, njega se svi napadaci plase
Msm da nam Delac u ovom trenutku ne treba. Ostrak nam je dovoljan u prvenstvu a ako vec struka nije zadovoljna istim nek dovedu golmana za duze staze, a ne ovako delac nam brani do maja, pa ga cekamo cijelo ljeto i onda opet dodje u augustu septembru msm da to nije dobra politika
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Mozda je Ostri dovoljan za lige ali mi drugog golmana nemamo. Na Plakala se ne moze ozbiljno racunati.
Po tvom postu bi se dalo zakljuciti da imam mnooogo vise god od tebe...siljevac je napisao/la:@Marconato koliko ti imas godina ? Jesi li cimiju bio na babinama pa znas ? Hahahaha glupson cimi ce u decembru napuniti 23 godine .Prati malo te rodjendane od igraca kluba za koji navijas .![]()
![]()
ti bi volio da cimi uzme stoju , pi kaki si dripac .....
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Apsolutno se slazem sa tobom, bolje razvijati neku nasu mladu nadu, nego nadu Celzija.esprit24 je napisao/la:Msm da nam Delac u ovom trenutku ne treba. Ostrak nam je dovoljan u prvenstvu a ako vec struka nije zadovoljna istim nek dovedu golmana za duze staze, a ne ovako delac nam brani do maja, pa ga cekamo cijelo ljeto i onda opet dodje u augustu septembru msm da to nije dobra politika
Jos, ako je tacno da je produzio ugovor sa Celzijem, nema se tu vise sta traziti,
jer otpada ona opcija da ce potpisati za nas, nakon isteka ugovora.
Da me neko pogresno ne shvati, nismo iza rata imali boljeg golmana,
ali bolje prihvatiti stvari kakve jesu i traziti nova dugorocna rjesenja.
Nesto kontam, ko je jucer dosao u Travnik doci ce i za vikend ponovo. Gdje cemo stati svi 
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Za vikend bi mogli i oni koji nisu jučer mogli zbog ponedjeljka (ja pobjegao bukvalno s posla, pravim se englez da sam gledao na stream-u tekmu, sreća niko mi ne prati društvene mreže)Head je napisao/la:Nesto kontam, ko je jucer dosao u Travnik doci ce i za vikend ponovo. Gdje cemo stati svi
Samo Saraj'vo.
Apsolutno se ne slažem s tobom. Oštraković nije ni za Drine a kamo li za Sarajevo. U Veležu je , kažu, bio jedan od najboljih igrača,kod nas je druga stvar, il je pao u formi i nešto drugo. Onakvu nesigurnost kod golmana nisam odavno vidio. Bolje i da nam pola sezone brani Delač pa da ode, pa da se opet mučimo sa golmanom , nego da nam Oštra brani čitavu.. Strah me da bi zbog njega mogli izgubit titulu.esprit24 je napisao/la:Msm da nam Delac u ovom trenutku ne treba. Ostrak nam je dovoljan u prvenstvu a ako vec struka nije zadovoljna istim nek dovedu golmana za duze staze, a ne ovako delac nam brani do maja, pa ga cekamo cijelo ljeto i onda opet dodje u augustu septembru msm da to nije dobra politika
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"