NK Vitez
Re: NK Vitez
Fan gdje si bolan ima li kakvo pojačanje pa jesi vidio da nemozemo bez napadača a ti i dalje po svom , ispast će MO profesore hrvatskog narijecja
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
pa prijatelji moji problem lezi u treneru koji vrhunski pripremi ekipu ali nema taktiku ni dobar nacin vodenja to su svi vidjeli u bijeljini cim je muminovica gurnuo naprijed a jozu nazad mi primamo gol budimo realni jozo ni toni nisu za prvu momcad ali se guraju kao nasi igraci ovo je profesionalizam nije zajebancija
J.ebem ti trenera,taktiku i gostovanje...hoce ikad postici barem gol u gostima a kamoli pobjediti nekoga.treba igrati ofanzivno makar 5:0 izgubili.dokle vise ovako???
Godine prolaze jubav ostaje...
Gdje nam je Fan profesor
@delegat...shta míslis da stavimo @fana za centarfora? 

Zadnja izmjena: white1950, dana/u 26 jul 2015, 18:52, ukupno mijenjano 1 put.
Moze njega njega
Na mjestu ti je svaka. Nista nemam protiv Valentina , naprotiv drag je i dobar covjek , ali profesionalizam je surov i tesko da ostanemo u ligi dok je on na klupi. Ovoj ekipi treba autoritet i bit ce onda OK!kaskader52 je napisao/la:pa prijatelji moji problem lezi u treneru koji vrhunski pripremi ekipu ali nema taktiku ni dobar nacin vodenja to su svi vidjeli u bijeljini cim je muminovica gurnuo naprijed a jozu nazad mi primamo gol budimo realni jozo ni toni nisu za prvu momcad ali se guraju kao nasi igraci ovo je profesionalizam nije zajebancija
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
-
- Kontakt:
Na mjestu ti je svaka. Nista nemam protiv Valentina , naprotiv drag je i dobar covjek , ali profesionalizam je surov i tesko da ostanemo u ligi dok je on na klupi. Ovoj ekipi treba autoritet i bit ce onda OK

Hajde Hans pokaži i ti zube
Pa gdje nam je to nestao Fan mali profesorcic hrvatskog narijecja
**** li ti uciteljicu
-
nepobjedi li VITEZ u naredne dvije utakmice hansa poslat u KOREJU brzom postom i neka tamo gradi karijeru kada ovdje nemoze nista napravit.jest nas covjek,ali bez rezultata nam nista neznaci..ti FAN kada tako si informiran i vidim da si neki fotograf u klubu i blizu si nasim igracima reci neka se ne zajebavaju i neka pobjede nekog i neslikaj vise kako uzivaju u klopi i spavanju i setnji....nisu oni to ni zasluzili...treba to gonit kandjijom pa onda ih nagraditi...
-
- Kontakt:
Vitežani naši dragi ,dolazite li u nedjelju ???
felix123 je napisao/la:Vitežani naši dragi ,dolazite li u nedjelju ???
Ako Bog da...ima li kakva birtija lijepa da se mozemo oblokavat zajedno

-
- Kontakt:
HAHAHAHAHAHA ne mogu govorit u ime grupe ,ali mislim da ste više nego dobro došli pridružit se Škriparima u Klubu Navijača ,koji se nalazi u sklopu stadiona na kraju Sjeverne tribine .....bude pive pravo hladne , KN otvara u 18 hwhite1950 je napisao/la:felix123 je napisao/la:Vitežani naši dragi ,dolazite li u nedjelju ???
Ako Bog da...ima li kakva birtija lijepa da se mozemo oblokavat zajedno

Fan izgubili vitez i tebe će MO Poslat u Koreju i nevracaj se vise. Prenesi tim svojim golgeterima ako izgube da ti je noga i nemoj slučajno vise da nas informises o njima neinteresujes me ni ti ni oni jesi čuo profesore hrvatskog narijecja.
Ljudi Fan nam je se prebacio na Širokog brijega forum
delegat je napisao/la:Ljudi Fan nam je se prebacio na Širokog brijega forum
Dozivio si svojih 5 minuta slavee...mora da u zivotu nikad nisi bio u centru paznje , pa ovdje docekao.. drago mi je radi tebe

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Koji je to dupelizac
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.