FC Schalke 04 Gelsenkirchen
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Schalke 04 Gelsenkirchen
@ Zdena 04
ne mora znaciti da ce Kuranyi napustiti Schalke. Mozda Magath samo zeli back-up igraca, jer realno ste tanki na poziciji napadaca. Farfan je za mene licno krilni napadac, a ovo ostalo je cisti prosjek. Magath pametno radi, Jendirsek je jedan od najboljih napadaca "cvajte", dolazi bez obestecenja, mlad, a i sigurno ce nesta nauciti od Magatha. I s njegove strane (mislim Magatha) bi bilo glupo da udje u sljedecu sezonu s samo jednim kvalitetnim napadacem, jos na sve to dolazi i LP. Sto se tice Kuranyi-a posljednje informacije su da su interes pokazali Juventus i Dynamo Moskva.
ne mora znaciti da ce Kuranyi napustiti Schalke. Mozda Magath samo zeli back-up igraca, jer realno ste tanki na poziciji napadaca. Farfan je za mene licno krilni napadac, a ovo ostalo je cisti prosjek. Magath pametno radi, Jendirsek je jedan od najboljih napadaca "cvajte", dolazi bez obestecenja, mlad, a i sigurno ce nesta nauciti od Magatha. I s njegove strane (mislim Magatha) bi bilo glupo da udje u sljedecu sezonu s samo jednim kvalitetnim napadacem, jos na sve to dolazi i LP. Sto se tice Kuranyi-a posljednje informacije su da su interes pokazali Juventus i Dynamo Moskva.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Ja, lično, bih volio da KK ostane u klubu. No, kada su Rusi zainteresovani, tu je sve moguće. Ruski klubovi dobro plaćaju igrače a i porez im je najmanji tako da bi se Kuranyi mogao dobro da opari. Vidjet ćemo šta će biti.
Dobro Schalke kupuje igrače, osim Metzeldera doveden je i napadač iz Kaiserslaurtena, Slovački reprezentativac, Jendrišek strijelac 14 golova u 29 utakmica 2.lige
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
- sarajlija89
- Kontakt:
Keep the faith
Bice schalke sampion..bochum uzima bod bayernu

Bice schalke sampion..bochum uzima bod bayernu

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Rahmet Metzelder je još jednom dokazao svoj karakter...ali nek se vratio 'kući'...puno sreće s njim
Ne mogu da vjerujem, ali tako je kako je, stvarno bi volio da dobijete Werder u subotu

Ne mogu da vjerujem, ali tako je kako je, stvarno bi volio da dobijete Werder u subotu

Der Mann für die entscheidenden Tore.
Hare_BvB je napisao/la:Rahmet Metzelder je još jednom dokazao svoj karakter...ali nek se vratio 'kući'...puno sreće s njim![]()
Metzelder nece nista previse dobro donijeti Schalke-u...a vrijeme ce pokazati da sam u pravu.
Sutra sam veliki navijac Schalke-a iako bice to dosta otvoren mec...samo da Werder ne pobjedi
Nisi jedini.adnan24 je napisao/la:Hare_BvB je napisao/la:Rahmet Metzelder je još jednom dokazao svoj karakter...ali nek se vratio 'kući'...puno sreće s njim![]()
Metzelder nece nista previse dobro donijeti Schalke-u...a vrijeme ce pokazati da sam u pravu.
Sutra sam veliki navijac Schalke-a iako bice to dosta otvoren mec...samo da Werder ne pobjedi

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... alker.html
Nadam se da necete izgubiti jer ne navijam ja za schalke svaki dan

Nažalost danas smo poraženi. Za svaku pohvalu je ono slavlje nakon utakmice na stadionu, vidi se da su navijači zadovoljni sezonom a posebno trenerom kao što sam i ja. 

I trebate biti.Zdena04 je napisao/la:Nažalost danas smo poraženi. Za svaku pohvalu je ono slavlje nakon utakmice na stadionu, vidi se da su navijači zadovoljni sezonom a posebno trenerom kao što sam i ja.

Sretno!
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- Ponos Torina
- Kontakt:
Boriti se za titulu i biti onoliko blizu i usrati na svom terenu onako,pa nisu zasluzili ni 5 mjesto fuj fuj
Ja sam bivsi navijac Schalkea i prestao sam navijati za Schalke prije par godina poceli su da mi se gade igracki kadar,treneri,stil igranja da negovorim o dovodjenju igraca,period kada je Bajramovicu propadala karijera zbog nekakvih Ernasta celavaca koji blage veze nemaju sa fudbalom i slicnim....
Ja sam bivsi navijac Schalkea i prestao sam navijati za Schalke prije par godina poceli su da mi se gade igracki kadar,treneri,stil igranja da negovorim o dovodjenju igraca,period kada je Bajramovicu propadala karijera zbog nekakvih Ernasta celavaca koji blage veze nemaju sa fudbalom i slicnim....
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cestitke na jos jednom drugom mjestu.
Dobra sezona je iza Schalkea, izborena LP, dolazak do polufinala kupa, sve u svemu zadovoljavajuce.

Dobra sezona je iza Schalkea, izborena LP, dolazak do polufinala kupa, sve u svemu zadovoljavajuce.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Wau, nemogu da vjerujem da ste zijanili od Werdera, za Bayern sam znao da ce demolirati Bochum, al S04 me iznevjerio. Sve u svemu, čestitam vam i ovo je veliki uspjeh!
Naš je Željo prvi ponovo... THE MANIACS 1987
cestitke na drugom mjestu i plasmanu u LP, i zao mi je sto niste prvaci...
AMUNT VALENCIA!
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
1Domenech 2Correia 3Lato 4Mangala 5Paulista 6Ferro 7Guedes 8Soler 9Gameiro 10Oliva 11Cutrone 12Diakhaby 13Cillessen 14Gaya 15Guillamon 16Blanco 17Cheryshev 18Wass 19Racic 20Lee 21Vallejo 22Maxi 23Jason 25Rivero 30Musah
najgluplji tim ikad - cekam milion godina da osvoje ligu i uvijek ispuse svojom budalescinom - zao mi navijaca koji su po meni najbolji u Njemackoj. Navijaci su zasluzili da njihov klub jednom stigne do te titule a onda slobodnao nek sruse stadion - salke je najgori tim za navijace ikad 

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Ma daj šta vam je više. Nismo mi imali ekipu za titulu ove sezone. Da smo osvojili BL ove sezone to bi bila velika senzacija, takvu senzaciju u svijetu fudbala može samo Bayern ostvariti osvajanjem LP.
I da, mi jesmo najbolji navijači bez obzira da li ćemo ikad osvojiti tu ružnu salataru.

I da, mi jesmo najbolji navijači bez obzira da li ćemo ikad osvojiti tu ružnu salataru.

ma y.bo ti tu pricu ako na kraju uvijek ispadnes magaracZdena04 je napisao/la:Ma daj šta vam je više. Nismo mi imali ekipu za titulu ove sezone. Da smo osvojili BL ove sezone to bi bila velika senzacija, takvu senzaciju u svijetu fudbala može samo Bayern ostvariti osvajanjem LP.![]()
I da, mi jesmo najbolji navijači bez obzira da li ćemo ikad osvojiti tu ružnu salataru.![]()

neznam zasto onda postoje

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Pa stvar je sasvim jednostavna, navija se za klub a ne za titule. Vjerovatno je zbog toga u tebe avatar koji pokazuje da si navijač Barcelone. Ja, inače, svojim prijateljima koji navijaju za "takve klubove" često želim da poklonim koji pehar ili medalju iz svoje kolekcije jer oni navijaju samo za titule. Mi smo 2001 i 2004 godine zaista zaslužili da budemo prvaci no, sudbina je bila drugačija. Što se ove sezone tiče, mi navijači smo prezadovoljni ostvarenim ciljem. Treba biti malo realan.bparena je napisao/la:ma y.bo ti tu pricu ako na kraju uvijek ispadnes magaracZdena04 je napisao/la:Ma daj šta vam je više. Nismo mi imali ekipu za titulu ove sezone. Da smo osvojili BL ove sezone to bi bila velika senzacija, takvu senzaciju u svijetu fudbala može samo Bayern ostvariti osvajanjem LP.![]()
I da, mi jesmo najbolji navijači bez obzira da li ćemo ikad osvojiti tu ružnu salataru.![]()
ako ti nije salatara cilj onda si stvarno pravi navijac salkea koji se unaprijed predaje i koji zna da taj klub NIKAD ama bas NIKAD nece osvojiti prvenstvo.
neznam zasto onda postoje

zivio sam i u essenu i u gerzenkirhenu i znam o cemu ti govorim - onoliko kolicine ocaja i tuge bas je zalosno vidjeti
Salkeovi navijaci nisu to zasluzili - ovo ti govorim generalno.

Zdena osvojit će ljoŽe titulu 

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.