hahah Sta bolamodric je napisao/la:Strašno navijači iz Mostara Hrvatski prijete sa Srbima da biju Hrvate.
HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
Re: HŠK Zrinjski
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Sramota ste žestoka vi klub u kojem ima više muslimana i srba predstavljaju se kao HŠK i pljujete po Crnovu

dobro bola' vi sto krva zrnca brojite. zaboli me, svaki igrac koji se bori za ovaj dres je za mene isti. Yebe mi se ko je i sta je.sirokii je napisao/la:Sramota ste žestoka vi klub u kojem ima više muslimana i srba predstavljaju se kao HŠK i pljujete po Crnovu![]()
Crnov je ispao smece samo takvo i to mu se ne moze oprostit.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Za mene je neopisivo kad izlazi Vučina i cijeli stadion na nogama a onaj hrvat kojeg ja nabijem na **** što pred crkvom se kune u Zrinju i da može samo igrati u Zrinji ili vani još jednom nabijem na vruć penis...
- primasquadra
- Kontakt:
Sta je veliki katolici i ubice ? sta ste se nakacili na temu...dodjite u 5.kolu na svoje jedino gostovanje u sezoni
Zašto ti smeta Široki pojasni malo...ZrinjskiMostar je napisao/la:Za mene je neopisivo kad izlazi Vučina i cijeli stadion na nogama a onaj hrvat kojeg ja nabijem na **** što pred crkvom se kune u Zrinju i da može samo igrati u Zrinji ili vani još jednom nabijem na vruć penis...
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Ne smeta mi Široki kralju nego Crnov kojeg smo napravili, izmislili i ispao **** na kraju.. Da je bio korektan ko čovjem nebi bio problem nikakvih. U ostalom Landeka je igrao za nas pa je sada kod vas šta ima veze to je normalno igrači su profesionalci ali da pred crkvom govori i kune se u Zrinju a ovo napravi Ultrasi mu nikad nece oprostiti..
Koji jadnici do prije 2mjeseca ste ga dizali do nebesa i čim je otišao kod nas odma pljujete sramota eto vam zakarica i igrajte a mi se vidimo u 5om kolu pa nek bolji pobijedi
ja ne vidim stvarno u čemu je problem..igrač otišao vjerojatno di je dobio bolje i sigurnije uvjete i to je to..i Sesar je igrao u Sarajevo pa je sad u Širokom..to je tako kako je..sport, biznis itd itd
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Radi se o obrazu.. dobio je extra ponudu od Zrinje najbolju u povijesti razog što nije htio produžit ugovor je bio da je prerastao ovu ligu i da samo želi vani igrati, nigdje u BIH! Opet ponavljam nije poanta u Širokom.
imas ppZrinjskiMostar je napisao/la:Radi se o obrazu.. dobio je extra ponudu od Zrinje najbolju u povijesti razog što nije htio produžit ugovor je bio da je prerastao ovu ligu i da samo želi vani igrati, nigdje u BIH! Opet ponavljam nije poanta u Širokom.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Izgleda da , Da
odlicno.. to znaci da Deni odlazi..
krila su sad beton Filipović/Zakaric - Todorovic/Peko
krila su sad beton Filipović/Zakaric - Todorovic/Peko
#SuningOUT
Tako je! Nema nikakvih zamjerki za Široki, svi se žele pojačati i imati dobru moncad.Ivan je ispao **** da ne može biti veće, nasi su bili toliko korektni, dozvolili su mu da igra, nije bio suspendiran, a on nas je sve vrijeme zavlačio i prodavao priču da želi u inozemstvo. Moram i napomenuti da ga je i Mijo Jelić perfidno nagovarao dok je još bio pod ugovorom kod nas, sve se zna o sastancima u Zagrebu. Zrinjski to nije nikada radio igračima Širokog.ZrinjskiMostar je napisao/la:Radi se o obrazu.. dobio je extra ponudu od Zrinje najbolju u povijesti razog što nije htio produžit ugovor je bio da je prerastao ovu ligu i da samo želi vani igrati, nigdje u BIH! Opet ponavljam nije poanta u Širokom.
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Peko nije potpisao još ali dolazi, provjeren info!
Kako je Zrinjski ispustio igrača poput Crnova? Velika greška
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Kome griješka misliš njemu???sasistika je napisao/la:Kako je Zrinjski ispustio igrača poput Crnova? Velika greška
Ubo si im u srž kompleksa,jedino gostovanje u sezoniprimasquadra je napisao/la:Sta je veliki katolici i ubice ? sta ste se nakacili na temu...dodjite u 5.kolu na svoje jedino gostovanje u sezoni
Pa naravno ipak je Zrinjski institucija za ove drugeZrinjskiMostar je napisao/la:Kome griješka misliš njemu???sasistika je napisao/la:Kako je Zrinjski ispustio igrača poput Crnova? Velika greška
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.