Ne slazem se ni ja, da Ostrakovic brani, zato sam rekao neku mladu nadu nasu, sto Ostrakovic definitivno nijeZagor je napisao/la:Apsolutno se ne slažem s tobom. Oštraković nije ni za Drine a kamo li za Sarajevo. U Veležu je , kažu, bio jedan od najboljih igrača,kod nas je druga stvar, il je pao u formi i nešto drugo. Onakvu nesigurnost kod golmana nisam odavno vidio. Bolje i da nam pola sezone brani Delač pa da ode, pa da se opet mučimo sa golmanom , nego da nam Oštra brani čitavu.. Strah me da bi zbog njega mogli izgubit titulu.esprit24 je napisao/la:Msm da nam Delac u ovom trenutku ne treba. Ostrak nam je dovoljan u prvenstvu a ako vec struka nije zadovoljna istim nek dovedu golmana za duze staze, a ne ovako delac nam brani do maja, pa ga cekamo cijelo ljeto i onda opet dodje u augustu septembru msm da to nije dobra politika
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ostri nije primio svojom greskom nego hebibovom. Druga stvar nisam ni ja za to da nam on bude dugorocno rijesenje. Treca stvar Ibrak i uprava imaju najmanje do zime a najkasnije do ljeta prostora da nam dovedu kapitalca na gol i da bude nas i samo nas. I na kraju cetvrta stvar da pored barbe i stepanova ja i ti @zagor mozemo stati na gol da branimo u ovoj ligi.
P.S hocel mi neko odgovoriti sta je sa tatkom???
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
bordobijeli
- Kontakt:
juce je bio na klupi,mislim da bi mogao igrati na beku u utakmicama kad je jaci protivnik gdje cemo igrati malo zatvorenije .esprit24 je napisao/la:Ostri nije primio svojom greskom nego hebibovom. Druga stvar nisam ni ja za to da nam on bude dugorocno rijesenje. Treca stvar Ibrak i uprava imaju najmanje do zime a najkasnije do ljeta prostora da nam dovedu kapitalca na gol i da bude nas i samo nas. I na kraju cetvrta stvar da pored barbe i stepanova ja i ti @zagor mozemo stati na gol da branimo u ovoj ligi.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ovaj da je dosao uh

LJUDI JA DRKAM NA OVOG SUBICA,ET..kako bi lego umjesto Puzija...slagalica koja nedostaje u ovoj ekipii..HeraklitMracni je napisao/la:ovaj da je dosao uh
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- Evolution87
- Kontakt:
Da Bog da nikad ne zaigrao za nas, taman da je novi Alaba.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A sjetite se prosle sezone isto protiv kanti i to na grbavici sta je radio 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evolution87 je napisao/la:Da Bog da nikad ne zaigrao za nas, taman da je novi Alaba.
FK SARAJEVO.
- Evolution87
- Kontakt:
Da, cetnik.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
Strasan je Subic. Svaka mu cast.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
-
jurisicduska
- Kontakt:
A eto
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Po čemu je on četnik, a ovih par igrača što imamo u timu nisu, a i par onih koji su nastupali u posljednjih 20 godina?
#samopitam
#samopitam
-
jurisicduska
- Kontakt:
A eto puzigaća nije četnik, on je baš onako fin lik, nikad nije veličao ratne zločince i dizao tri prsta u sred Sarajeva. Ohladi malo majstore, sklonio je sve slike koje su tog sadržaja sa zastavom Srbije, ima 21-2 godine rodio se u ratu. Četnik je al u kurcu, takav ambijent oko njeg i ne kontam, lik nikad nije digao 3 prsta protiv nas npr. A puzigaća je dizao pa ga opet eno svaku tekmu igra. Nemojte bit budale. Golman i Subić bi bilo to to što se tiče igračkom kadra uz pretpostavku da je ovaj Ikande igrač.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Valjda zbog sliek na fbu sto je imao ratnog generala na profilnoj..nesto tako
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Za Subica treba platiti obestecenje a mi u budzetu imamo 0 KM za kupovinu igraca sa obestecenjem. Sto prije to shvatite bice vam jasnije da od Subica nece biti nista.
1946
-
bordobijeli
- Kontakt:
ma ovo Puzigaca i Protic pisu protiv Subica
ma ako je profesinalac i gine na terenu ja bi po strani ostavio vjersku,nacionalnu ,politicku opredjeljenost ne samo kod njeg nego kod bilo kojeg igraca , fk Sarajevo je velika institucija i trebamo se otrgnuti od tih sranja ,pozzz raja u subotu opet u Travnik

-
Pitaristok
- Kontakt:
nisi upravu, nudio je ibraka nesto para borcu al traže previše...Head je napisao/la:Za Subica treba platiti obestecenje a mi u budzetu imamo 0 KM za kupovinu igraca sa obestecenjem. Sto prije to shvatite bice vam jasnije da od Subica nece biti nista.
Zar sumnjas u to da sam igrac?jurisicduska je napisao/la:A eto puzigaća nije četnik, on je baš onako fin lik, nikad nije veličao ratne zločince i dizao tri prsta u sred Sarajeva. Ohladi malo majstore, sklonio je sve slike koje su tog sadržaja sa zastavom Srbije, ima 21-2 godine rodio se u ratu. Četnik je al u kurcu, takav ambijent oko njeg i ne kontam, lik nikad nije digao 3 prsta protiv nas npr. A puzigaća je dizao pa ga opet eno svaku tekmu igra. Nemojte bit budale. Golman i Subić bi bilo to to što se tiče igračkom kadra uz pretpostavku da je ovaj Ikande igrač.
Cujemo se uskoro
Upravu je zna se ko je prvi favorit za osvajanje lige.
Udarile muke.

MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bejker, benko21, Jet2Holiday i 31 gost.