FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Yoyo
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Yoyo » 28 jul 2015, 15:17

Elegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka. :mrgreen:
Kume kasnis ko kineska nova godina :mrgreen:

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 28 jul 2015, 15:20

Yoyo je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka. :mrgreen:
Kume kasnis ko kineska nova godina :mrgreen:
Internet Explorer. :geek:
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jul 2015, 15:26

hahahahahahha brat :D
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jul 2015, 15:30

Minjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441 :D
To bila sigurica brate na kladari :D :D :D izvini nisam se uspio javiti prije, trka frka...javim se ponekad...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 28 jul 2015, 15:40

Pitarsko razmisljanje:
Prije samo godinu dana premijer liga je bila za njih u fazonu ma ko jos to prati mjerilo je Evropa. Ne zanima nasa liga, bitno je da smo mi u Evropi. Danas je utakmica u Travniku na domacem terenu i visoka pobjeda nad Drinom postala mjerilo kvaliteta. Poraz ZELJE u BL je top tema na njihovim fb profilima. Iscekuje se 5 komada u cetvrtak u Zeljinoj mrezi. I ne znaju idioti da puca nama za rezultat mi cekamo cetvrtak da vidimo onu borbebost, srcanost i ljubav prema klubu ono sto oni na terenu ne mogu vidjet. A semafor je tu da pokaze i poraz i pobjedu jbga takav je fudbal. A fudbal je i kad ma šta uradio pucaju te kompleksi nize vrijednosti i kad imas milione jer neko srcem i bez marke uradi nesto zbog cega si ti morao postat ku.rva na prodaju, kupljena za isto para koliko je Zeljo ove godine zaradio svojim igrama u Evropi. Danas jedno pricate, juce drugo, sutra ce te trece. Razmisljanje vam zavisi od Zelje
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jul 2015, 15:42

evo citam i sa nekom poliklinikom smo potpisali ugovor,zna li neko nesto vise o toj poliklinici,zove se Atrijum cini mi se ?
VOLIM ZELJEZNICAR!!

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 28 jul 2015, 15:43

Zar je pitarsko razmišljanje ikada bilo bitno i važno.
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jul 2015, 15:43

TMovac je napisao/la:Pitarsko razmisljanje:
Prije samo godinu dana premijer liga je bila za njih u fazonu ma ko jos to prati mjerilo je Evropa. Ne zanima nasa liga, bitno je da smo mi u Evropi. Danas je utakmica u Travniku na domacem terenu i visoka pobjeda nad Drinom postala mjerilo kvaliteta. Poraz ZELJE u BL je top tema na njihovim fb profilima. Iscekuje se 5 komada u cetvrtak u Zeljinoj mrezi. I ne znaju idioti da puca nama za rezultat mi cekamo cetvrtak da vidimo onu borbebost, srcanost i ljubav prema klubu ono sto oni na terenu ne mogu vidjet. A semafor je tu da pokaze i poraz i pobjedu jbga takav je fudbal. A fudbal je i kad ma šta uradio pucaju te kompleksi nize vrijednosti i kad imas milione jer neko srcem i bez marke uradi nesto zbog cega si ti morao postat ku.rva na prodaju, kupljena za isto para koliko je Zeljo ove godine zaradio svojim igrama u Evropi. Danas jedno pricate, juce drugo, sutra ce te trece. Razmisljanje vam zavisi od Zelje
Iskreno prijatelju ovo nije ni tema ni mjesto da se pise o nekome. Samo cu reci da je kvota na 7+ jako velika. Da se ne bi sad na temi natovarilo puno nekih nepozeljnih skraticemo to, a drugi ljudi znaju sta i kako da rade. LP

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 28 jul 2015, 15:44

Sta je ovo slaba zainteresovanost drama za belgiju, cujem ovi iz m97 danas zvali ljude koji su platili put da postoji mogucnost odgode jer ne mogu da skupe 40 ljudi koji ce ic, razumijem finansije, al opet ni da se 40 ljudi nije prijavilo :hmmmmm:
Zadnja izmjena: zubar, dana/u 28 jul 2015, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jul 2015, 15:44

TMovac je napisao/la:Pitarsko razmisljanje:
pitarluk je najgora bolest drug,i nema lijeka za to vjeruj mi ,kazem ti oni bi sve dali i titulu i kup samo da nam standard uvali 5 komada,ali nece moci,nabijat cemo im komplekse i dalje ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jul 2015, 15:45

delinjo je napisao/la:evo citam i sa nekom poliklinikom smo potpisali ugovor,zna li neko nesto vise o toj poliklinici,zove se Atrijum cini mi se ?
http://www.poliklinika-atrijum.ba/ ima sve tu, pise ;)

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 28 jul 2015, 15:46

Minjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441 :D
mogli bi mi i do prvog meča onda nagurati 2.000
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 28 jul 2015, 15:48

tm8782 je napisao/la:
delinjo je napisao/la:evo citam i sa nekom poliklinikom smo potpisali ugovor,zna li neko nesto vise o toj poliklinici,zove se Atrijum cini mi se ?
http://www.poliklinika-atrijum.ba/ ima sve tu, pise ;)
hvala :D ;)
VOLIM ZELJEZNICAR!!

zeka_tm87
Kontakt:

Post Postao/la zeka_tm87 » 28 jul 2015, 15:48

dobro dobivamo "male"sponzore to je sve super ali kada ce gen sponzor nako dobar dres bez sponzora mi nekako nedovrseno djeluje.
51%--------49%

tm8782
Kontakt:

Post Postao/la tm8782 » 28 jul 2015, 15:48

Presao je broj 1500 vec danas, kako imam info...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 28 jul 2015, 15:59

Jel' potvrdio Face prenos? :D
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 28 jul 2015, 16:02

zeka_tm87 je napisao/la:dobro dobivamo "male"sponzore to je sve super ali kada ce gen sponzor nako dobar dres bez sponzora mi nekako nedovrseno djeluje.
ukoliko ne nadjemo generalnog sponzora mjesto na dresu treba dati u humanitarne svrhe. zasto ne bi reklamirali npr. Udruzenje Pomozi, SOS Djecije selo ili nekog treceg...!?
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

starigrad
Kontakt:

Post Postao/la starigrad » 28 jul 2015, 16:04

zubar je napisao/la:Sta je ovo slaba zainteresovanost drama za belgiju, cujem ovi iz m97 danas zvali ljude koji su platili put da postoji mogucnost odgode jer ne mogu da skupe 40 ljudi koji ce ic, razumijem finansije, al opet ni da se 40 ljudi nije prijavilo :hmmmmm:
ne znam za aranzman preko M97, ali mi je sincina, prije 15-tak minuta, izasao iz stana i zaputio se prema belgiji. njih 9 se organizovalo i iznajmili kombi. nek' je svima, koji idu gore, sa srecom i da imaju sto vise razloga za slavlje, zajedno sa nama pored tv ekrana
ne moram navijati za f.k. sarajevo da bih mogao reci da sam sarajlija

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 28 jul 2015, 16:06

:opaopa:
[youtube][/youtube]
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 28 jul 2015, 16:08

starigrad je napisao/la:
zubar je napisao/la:Sta je ovo slaba zainteresovanost drama za belgiju, cujem ovi iz m97 danas zvali ljude koji su platili put da postoji mogucnost odgode jer ne mogu da skupe 40 ljudi koji ce ic, razumijem finansije, al opet ni da se 40 ljudi nije prijavilo :hmmmmm:
ne znam za aranzman preko M97, ali mi je sincina, prije 15-tak minuta, izasao iz stana i zaputio se prema belgiji. njih 9 se organizovalo i iznajmili kombi. nek' je svima, koji idu gore, sa srecom i da imaju sto vise razloga za slavlje, zajedno sa nama pored tv ekrana
Vecina raje ide tako. Bas danas sam pricao s jednim momkom oko toga, i kaze da je dosta jeftije iznajmiti kombi i otici u Belgiju. Skupilo se njih nekoliko i raspalise.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.