Kume kasnis ko kineska nova godinaElegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Kume kasnis ko kineska nova godinaElegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka.
Internet Explorer.Yoyo je napisao/la:Kume kasnis ko kineska nova godinaElegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka.
hahahahahahha bratElegant je napisao/la:Standard u prvom kolu belgijske lige izgubio 2:1 od Kortrijka.
To bila sigurica brate na kladariMinjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441
Iskreno prijatelju ovo nije ni tema ni mjesto da se pise o nekome. Samo cu reci da je kvota na 7+ jako velika. Da se ne bi sad na temi natovarilo puno nekih nepozeljnih skraticemo to, a drugi ljudi znaju sta i kako da rade. LPTMovac je napisao/la:Pitarsko razmisljanje:
Prije samo godinu dana premijer liga je bila za njih u fazonu ma ko jos to prati mjerilo je Evropa. Ne zanima nasa liga, bitno je da smo mi u Evropi. Danas je utakmica u Travniku na domacem terenu i visoka pobjeda nad Drinom postala mjerilo kvaliteta. Poraz ZELJE u BL je top tema na njihovim fb profilima. Iscekuje se 5 komada u cetvrtak u Zeljinoj mrezi. I ne znaju idioti da puca nama za rezultat mi cekamo cetvrtak da vidimo onu borbebost, srcanost i ljubav prema klubu ono sto oni na terenu ne mogu vidjet. A semafor je tu da pokaze i poraz i pobjedu jbga takav je fudbal. A fudbal je i kad ma šta uradio pucaju te kompleksi nize vrijednosti i kad imas milione jer neko srcem i bez marke uradi nesto zbog cega si ti morao postat ku.rva na prodaju, kupljena za isto para koliko je Zeljo ove godine zaradio svojim igrama u Evropi. Danas jedno pricate, juce drugo, sutra ce te trece. Razmisljanje vam zavisi od Zelje
pitarluk je najgora bolest drug,i nema lijeka za to vjeruj mi ,kazem ti oni bi sve dali i titulu i kup samo da nam standard uvali 5 komada,ali nece moci,nabijat cemo im komplekse i daljeTMovac je napisao/la:Pitarsko razmisljanje:
Prije samo godinu dana premijer liga je bila za njih u fazonu ma ko jos to prati mjerilo je Evropa. Ne zanima nasa liga, bitno je da smo mi u Evropi. Danas je utakmica u Travniku na domacem terenu i visoka pobjeda nad Drinom postala mjerilo kvaliteta. Poraz ZELJE u BL je top tema na njihovim fb profilima. Iscekuje se 5 komada u cetvrtak u Zeljinoj mrezi. I ne znaju idioti da puca nama za rezultat mi cekamo cetvrtak da vidimo onu borbebost, srcanost i ljubav prema klubu ono sto oni na terenu ne mogu vidjet. A semafor je tu da pokaze i poraz i pobjedu jbga takav je fudbal. A fudbal je i kad ma šta uradio pucaju te kompleksi nize vrijednosti i kad imas milione jer neko srcem i bez marke uradi nesto zbog cega si ti morao postat ku.rva na prodaju, kupljena za isto para koliko je Zeljo ove godine zaradio svojim igrama u Evropi. Danas jedno pricate, juce drugo, sutra ce te trece. Razmisljanje vam zavisi od Zelje
http://www.poliklinika-atrijum.ba/ ima sve tu, pisedelinjo je napisao/la:evo citam i sa nekom poliklinikom smo potpisali ugovor,zna li neko nesto vise o toj poliklinici,zove se Atrijum cini mi se ?
mogli bi mi i do prvog meča onda nagurati 2.000Minjore je napisao/la:Duznost ispunjena, 1441
hvalatm8782 je napisao/la:http://www.poliklinika-atrijum.ba/ ima sve tu, pisedelinjo je napisao/la:evo citam i sa nekom poliklinikom smo potpisali ugovor,zna li neko nesto vise o toj poliklinici,zove se Atrijum cini mi se ?
ukoliko ne nadjemo generalnog sponzora mjesto na dresu treba dati u humanitarne svrhe. zasto ne bi reklamirali npr. Udruzenje Pomozi, SOS Djecije selo ili nekog treceg...!?zeka_tm87 je napisao/la:dobro dobivamo "male"sponzore to je sve super ali kada ce gen sponzor nako dobar dres bez sponzora mi nekako nedovrseno djeluje.
ne znam za aranzman preko M97, ali mi je sincina, prije 15-tak minuta, izasao iz stana i zaputio se prema belgiji. njih 9 se organizovalo i iznajmili kombi. nek' je svima, koji idu gore, sa srecom i da imaju sto vise razloga za slavlje, zajedno sa nama pored tv ekranazubar je napisao/la:Sta je ovo slaba zainteresovanost drama za belgiju, cujem ovi iz m97 danas zvali ljude koji su platili put da postoji mogucnost odgode jer ne mogu da skupe 40 ljudi koji ce ic, razumijem finansije, al opet ni da se 40 ljudi nije prijavilo
Vecina raje ide tako. Bas danas sam pricao s jednim momkom oko toga, i kaze da je dosta jeftije iznajmiti kombi i otici u Belgiju. Skupilo se njih nekoliko i raspalise.starigrad je napisao/la:ne znam za aranzman preko M97, ali mi je sincina, prije 15-tak minuta, izasao iz stana i zaputio se prema belgiji. njih 9 se organizovalo i iznajmili kombi. nek' je svima, koji idu gore, sa srecom i da imaju sto vise razloga za slavlje, zajedno sa nama pored tv ekranazubar je napisao/la:Sta je ovo slaba zainteresovanost drama za belgiju, cujem ovi iz m97 danas zvali ljude koji su platili put da postoji mogucnost odgode jer ne mogu da skupe 40 ljudi koji ce ic, razumijem finansije, al opet ni da se 40 ljudi nije prijavilo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.