BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Bravo tomo,odlicna pobjeda nad bivsim prvim juniorskim reketom svijeta,ostat ce vjecni zal za onaj poraz u davis cupu,jer mecevi kao ovaj danas pokazuju da je mogao ono i morao dobiti.
Zadnja izmjena: alex1991, dana/u 28 jul 2015, 16:30, ukupno mijenjano 1 put.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Svaka cast za Tomu, pobjeda mu je bila itekako potrebna,vidjelo se da je u krizi,ne smijemo zaboraviti onaj niz od 12 pobjeda (cak mislim da je niz bio i veci jer sam na rez.com nasao 12 pobjeda ) sa samo 1 izgubljenim setom i 2 osvojena turnira sto znaci da ima talenta i volje i zelje samo treba jos puno raditi.
FK Sarajevo !
-
oldtown1990
- Kontakt:
Herdzelas prosla 1.kolo futuresa u Finskoj.
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Mislim da tomo s ovom pobijedim kao i setkic osvajanjem proslosedmicnog futuresa osigurali nastup u kvalama za US Open ako se lista zakljucije u ponedeljak ...
-
nodyamidza
- Kontakt:
Bravo za Tomu 
Cestitke i Mirzi na prvoj tituli, mislite li vi da je Mirza medijski zapostavljen ? Pa valjda se mogao koji intervju uraditi nakon titule, da se saznaju planovi za dalje i njegov cilj. Mora se i on podrzati i vise eksponirati od strane medija jer sigurno da i u ovoj godini moze doci u TOP 100 igraca.
Cestitke i Mirzi na prvoj tituli, mislite li vi da je Mirza medijski zapostavljen ? Pa valjda se mogao koji intervju uraditi nakon titule, da se saznaju planovi za dalje i njegov cilj. Mora se i on podrzati i vise eksponirati od strane medija jer sigurno da i u ovoj godini moze doci u TOP 100 igraca.
Tomo se ne smije bojati tenisera kao De Bakker ako zeli napredovati,treba dati sve od sebe i pokusati pobijediti
-
oldtown1990
- Kontakt:
U potpunosti se slazem s tobom.nodyamidza je napisao/la:Bravo za Tomu
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ja vapim ko budala cijelu proslu sedmicu da se proprati malo posle ovog osvajanja recanatija al nistanodyamidza je napisao/la:Bravo za Tomu
Damire je obisao od AL Jazeere do svih medijskih kuca u Sarajevu. Mada postoji mogucnost da Mirza nije dostupan nasim medijima, mozda je negdje na odmoru
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Damir je proputovao kroz sve te medije jer je napravio uspjeh na GS-u u vidu treceg kola.
Ako ovako nastavi i ostvari prvi plasman na GS i Mirza ce dobiti zadovoljavajucu paznju.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako ovako nastavi i ostvari prvi plasman na GS i Mirza ce dobiti zadovoljavajucu paznju.
Mozda si izvukao ono sto ti je najvise odgovaralo iz mog postaVGS je napisao/la:Damir je proputovao kroz sve te medije jer je napravio uspjeh na GS-u u vidu treceg kola.
Mirza je na 20% Damirovog uspijeha al msm da je ako ne tv onda je zasluzio jedan pisljivi pisani interviju
Ja nisam rekao dal on zasluzuje intervju ili ne, vec razlog zasto je Damir toliko zastupljen u medijima.
Naravno da se slazem da se treba Mirzi posvetit veca paznja, on je to zasluzio.
Naravno da se slazem da se treba Mirzi posvetit veca paznja, on je to zasluzio.
Kako smo dobili informacije od Tominog Pyar' tima naš teniser ima zdravstvenih problema. Tačnije, teniser iz Ljubuškog ima bronhitis i pod njim igra posljednjih par mečeva.
-
nodyamidza
- Kontakt:
Ma vidim ga cesto u gradu, od toliko novinara moze se dobiti koja informacija. Ne pamtim da sam ga vidio da gostuje u nekoj sportskoj emisiji, dnevniku, samo izjave je davao poslije meceva u DC. Upravu si za Damira on je to i zasluzio ali valjda moze i Mirza biti popracen donekle.esprit24 je napisao/la:Ja vapim ko budala cijelu proslu sedmicu da se proprati malo posle ovog osvajanja recanatija al nistanodyamidza je napisao/la:Bravo za Tomu
Cestitke i Mirzi na prvoj tituli, mislite li vi da je Mirza medijski zapostavljen ? Pa valjda se mogao koji intervju uraditi nakon titule, da se sazn,ju planovi za dalje i njegov cilj. Mora se i on podrzati i vise eksponirati od strane medija jer sigurno da i u ovoj godini moze doci u TOP 100 igraca.
Damire je obisao od AL Jazeere do svih medijskih kuca u Sarajevu. Mada postoji mogucnost da Mirza nije dostupan nasim medijima, mozda je negdje na odmoru
Tomo Brkić je od Australian Opena bolestan. Čovjek ima bronhitis i uopšte mu nije dobro!
Te stvari nisu trebale izaći u javnost, ali morale su obzirom na sve negativne komentare upućene njemu!
Te stvari nisu trebale izaći u javnost, ali morale su obzirom na sve negativne komentare upućene njemu!
Zao mi je Brkica, nadam se sto brzem oporavku. Gledam sad rasporede nasih kao i listu igraca koji su prijavljeni. Recimo u Segoviji ce biti Dustin Brown, Matias Baschinger, stari Mirzini poznanici i bilo bi lijepo izbjeci ih barem u prvom kolu. U portorozu takodje paklena konkurencija Granollers i jos par respeltabilnih imena. Recimo cudno mi je da se Mirza nije(ili ga ja nisam mogao naci) prijavio ni na jedan ch u Americi. Vidim Dzumi prijavljen u Vankuveru gdje je takodje paklena konkurencija Schvartzman, Poulie, Berankis msm da bi i neki ATP turnir pozavidio na imenima koje ima ovaj ch, tu bi Mirza vjerovatno morao u kvale a to je sedmica prije kvala US opena kako sam ja skontao
Tomo igra odlicno de bakkerov servis ide 100 na sat bas slabo servira odlicno mu parira sa osnovne linije , medjutim uzasno je nervozan bacio je reket vec u 3 cem gameu suta loptice po terenu mislim da samo sebi steti tom igrom a stvarno kad bi igrao ovako ostatak meca moze doci do pobjede ali ce ga nervoza ubiti...
Bravo Tomo, solidna igra moze se ovo uzet
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Vraca se Tomo cim je izbacio malo nervoze igra bolje , de bakker ne igra najbolje sto moze i tomo ima velike sanse ako ovako nastavi FH ga odlicno sluzi idalje sam stvarno iznenadjen kolko je taj udarac usavrsio pogadja gotovo sve sa njim ...
Ma idemo Tomo dobiti ovo,nadam se da ce biti slicna situacija kao u prvom kolu
- firefirefirely
- Kontakt:
Dobija Tomo ovo aBd
Ide onda na Carusa i jedna stvarno dobra sansa za ulazak u polufinale gdje bi ga najvjerovatnije cekao Martin..
E jbg..
Ide onda na Carusa i jedna stvarno dobra sansa za ulazak u polufinale gdje bi ga najvjerovatnije cekao Martin..
E jbg..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.