FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
fini ubačaji ali mi nemamo centarfora za takve, a oni su bili u ful bunkeru pred sami kraj pa su lako očistili. da je brz, brz je.
Meni nije bilo jasno zašto je Tiago zamjenio Đelmića, korisnije bi bilo da je zamjenio nekog drugog, npr. (Sadikovića), onda bi Tiago mogao na lijevo krilo, Đelmić desno a Beganović u napad, a opet bi ostala dva u vezi(Blagojević, Hadžiahmetović)..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Utakmica u BL je bila raspad sistema, to treba zaboraviti ide sad Standard pa Radnik.
Tiago nije mogao nista kad nije imao lopet 2 puta od kako je usao.
Tiago nije mogao nista kad nije imao lopet 2 puta od kako je usao.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
ma ono je sve bilo raspar postavljeno. ja se nadam i pretpostavljam namjerno.
-
- Kontakt:
vizljav je a kao svi brazilci zna s loptom. zbog lose kolektivne predstave i nije imao nesto prilike za dokazivanjem ali je uspio napraviti dva dobra centarsuta.Schwarz je napisao/la:Kakav je bio u BL? Vidim da je usao pred kraj mecaza_zivot_cijeli je napisao/la:predosjecam da ce se Thiago proslaviti u Belgiji.Zivot je napisao/la:Odlicne vijesti za igracki kadar
trebati ce mu vremena da se takticki uklopi ali vidi se da nije pao s grane.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!
Željezničar za život cijeli!
Pa napisao sam ja to istu noc u kratkom rezimeu utakmnice, ali opet nezgodno je nama komentarisat odluke onakvog strucnog staba, oni znaju najboljeŽeljooooo je napisao/la:Meni nije bilo jasno zašto je Tiago zamjenio Đelmića, korisnije bi bilo da je zamjenio nekog drugog, npr. (Sadikovića), onda bi Tiago mogao na lijevo krilo, Đelmić desno a Beganović u napad, a opet bi ostala dva u vezi(Blagojević, Hadžiahmetović)..

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
- corleone87
- Kontakt:
Ma trebalo bi biti,pa Ferenca su u gostima u posljednji tren rijesili..Znas da je Baho kuko dok su pitari igrali sa Lechom ovde..BlueFamily je napisao/la:Danas na kli xu procitah da nisu nista dogovorili jos.Ne vjerujem ni da ce biti,nas prenose dok pitari ne ispadnu,a onda ih tuki libocorleone87 je napisao/la:Pa trebalo bi ali zasad nema nikakvih obavjestenja..Elegant je napisao/la:Hoce li nas Face prenositi ?
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
I usput, nije meni ovo palo na pamet, logično, raja o ovome priča dugo vremena, otkako je nastao Fanshop na Grbavici proteže se priča da ga treba pred Koševo staviti kad su tekme. Odavno se priča i o Fanshopu u centru grada, o ovom jelu i piću od one proslave titule na Grbavici kad nisi mogao ni jest ni pit. Priča se i o kvalitetu stvari u Fanshopu, broju majica, dizajnu.
Ja dosta čitam i org i ostale forume, raja piše strašne ideje, raja piše stvari koje im smetaju, a ja sam samo pokušao što više da objedinim tih ideja i grešaka u jednom tekstu.
Ja dosta čitam i org i ostale forume, raja piše strašne ideje, raja piše stvari koje im smetaju, a ja sam samo pokušao što više da objedinim tih ideja i grešaka u jednom tekstu.
I ja sam bio za varijantu mobilnog fan shopa i neku akciju uz ulaznicu ali kad sam razgovarao sa ljudima rekli su mi da se za svaki artikl iz fan shopa mora izdavati i racun. Tako da bi i fiskalnu kasu i sve sto ide uz to morali da stave.samoplavo je napisao/la:I usput, nije meni ovo palo na pamet, logično, raja o ovome priča dugo vremena, otkako je nastao Fanshop na Grbavici proteže se priča da ga treba pred Koševo staviti kad su tekme. Odavno se priča i o Fanshopu u centru grada, o ovom jelu i piću od one proslave titule na Grbavici kad nisi mogao ni jest ni pit. Priča se i o kvalitetu stvari u Fanshopu, broju majica, dizajnu.
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Da sigurno je. Kolega super mi je to javio danas poslijepodne. Evo vidim i portali su objavili.ChWilla je napisao/la:a jel sigurno za mladenovića?
Moze li neko da ukloni ovu anketu za naj gol? Sad ce mjesec dana kako je glasanje zavrsilo.
Oda je Mladenovića uigravao večeras u prvih jedanaest. Ako ne bude on igrao, igraće Enis.
Nas fan shop je trenutno u ocajnom stanju, od same radnje i kako izgleda do stvari koje se prodaju.
Zar je problem vidjeti sta ostale ekipe prodaju pa malo kopirati
Zar je problem vidjeti sta ostale ekipe prodaju pa malo kopirati
- corleone87
- Kontakt:
Navijači Željezničara, popularni Manijaci, otputovali su večeras za Lijež gdje će njihovi ljubimci igrati meč trećeg pretkola Evropske lige protiv Standarda.
Oko stotinjak najvatrenijih navijača Plavih s Grbavice je u privatnim aranžmanima krenulo za Lijež, gdje će u četvrtak bodriti Željezničar u velikom susretu protiv Standarda.
Koliko je jaka ljubav prema plavoj boji, dovoljno govori činjenica da će navijači iz Sarajeva preći preko 1600 kilometara, kako bi dali podršku svom timu u jednoj od najvećih utakmica tima s Grbavice u posljednjih nekoliko godina.
Također, pored stotinjak navijača iz Sarajeva, dolazak na meč u Belgiju su najavili i navijači Želje iz cijele Evrope.
Tako će Plavi protiv standarda imati i veliku podršku sa tribina, koja će im sasvim sigurno dobro doći protiv velikog favorita, ekipe Standarda.
"Željo je religija i život, nije samo fudbal", rekao je jedne prilike legendarni Ivica Osim...
Oko stotinjak najvatrenijih navijača Plavih s Grbavice je u privatnim aranžmanima krenulo za Lijež, gdje će u četvrtak bodriti Željezničar u velikom susretu protiv Standarda.
Koliko je jaka ljubav prema plavoj boji, dovoljno govori činjenica da će navijači iz Sarajeva preći preko 1600 kilometara, kako bi dali podršku svom timu u jednoj od najvećih utakmica tima s Grbavice u posljednjih nekoliko godina.
Također, pored stotinjak navijača iz Sarajeva, dolazak na meč u Belgiju su najavili i navijači Želje iz cijele Evrope.
Tako će Plavi protiv standarda imati i veliku podršku sa tribina, koja će im sasvim sigurno dobro doći protiv velikog favorita, ekipe Standarda.
"Željo je religija i život, nije samo fudbal", rekao je jedne prilike legendarni Ivica Osim...
Zadnja izmjena: corleone87, dana/u 28 jul 2015, 20:56, ukupno mijenjano 1 put.
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- plavanacija
- Kontakt:
samoplavo je napisao/la:I usput, nije meni ovo palo na pamet, logično, raja o ovome priča dugo vremena, otkako je nastao Fanshop na Grbavici proteže se priča da ga treba pred Koševo staviti kad su tekme. Odavno se priča i o Fanshopu u centru grada, o ovom jelu i piću od one proslave titule na Grbavici kad nisi mogao ni jest ni pit. Priča se i o kvalitetu stvari u Fanshopu, broju majica, dizajnu.
Na zalost bili smo miljama daleko od klubova u nasoj ligi, ali desilo se sto se desilo u par god, vec apsolvirano da se ne spominje vise...
Svi mi ovdje smo iz jednog razloga a taj razlog je velika ljubav prema nasem klubu. I ne treba previse dumati, nego copy-paste kako to rade uspjesni sportski kolektivi. Sve se vrti oko navijaca, ali najbitniji su simpatizeri. Navijaca imas 2-3 milje i opet se svi ne uclane u klub, a simpatizera preko 100 milja... Znaci privuci simpatizere!!!!! Fan shop mora biti na carsiji ili centru grada. Ponuda u fan shopu mora biti kvalitetna, raznolika i za sva godista, uzraste i kategorije (kupio dres prosle sedmice jer kad sma god bio nije bilo xl velicine).
I ideja ove jomine polo majice su extra, naljepiti grb i vise ce se prodavati nego dresovi. Vidio vec par, zaljubio se u dizajn

Da ne bih duzio i nekom isao na zivce sve se moze kad se hoce i zamolio bih da se ne prosipa socijala ne podnosim najbolje psihicki bilo koji oblik kuknjave!!!!!
samoplavo@ sve si u pravu

Polo majice bi isle k'o halva. Kad se samo sjetim onih Macronovih kako su mocne bile i u potraznji al mislim da nije doslo vise od 50 komada u shop.
Iskreno nasi ne znaju raditi, pa ako vidis da idu dresova pa naruci 200 komada
- plavanacija
- Kontakt:
ima dosta mjesta za napredak na svim poljima, ali Fan shop se mora napucti da zvizdi, sminka, kad uđes da se izgubim u plavetnilucala je napisao/la:Polo majice bi isle k'o halva. Kad se samo sjetim onih Macronovih kako su mocne bile i u potraznji al mislim da nije doslo vise od 50 komada u shop.

- pintol_TM87
- Kontakt:
Da jos jednom priupitam, da ne zna neko mozda dal ima igdje slobodno mjesto za belgiju? Hvalaaa
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
Samo Bajic se previse umislio, ponasanje mu ne valja 0%.
Trenutno korisnika/ca: mamonelafo, Sarun, TutanNodi i 66 gostiju.