Borba za Premijer ligu
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Borba za Premijer ligu
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Joooj da sam znao da ce vas i ovo 1% sto sam rekao,toliko iznervirati ponudio bih mnogo vise,sta bi tek tada rekli ahahahahhaa,koja doza nervoze,de polako ba,mozda i izborite prvo mjesto ove sezone hahahah samo opusteno... a ti pametnjakovicu sto saljes nerede od siouxa,neredi su bili radi (NE)pravde (u ovoj ligi),i mi cisto stojimo iza toga,niko od toga ne bjezi,bolje se boriti za pravdu i srcem voliti svoj klub nego biti ko gey dragonsi da se slihtamo svima u supak,da lizemo guzice svim ekipama iz premier lige.. da prestanem navijati i dolaziti na utakmice svog kluba,tako da sutite mali zmajevi... PISAJ PO SIROTINJI!
Samo je nepravda prema vama bila.Koliko smo mi nepravde doživjeli u samom Gradačcu,pa sta smo trebali,ulijetati u teren,sukobiti se sa drugim navijačima.Nije to šupački,to je civilizacija sredine,a divljavstvu nije mjesto tu već zna se gdje.Uopste nije bitno,svakom svačije,nego je samo ovo dokaz onim kakvi su odroni sto nas nazivaju papcima,maloumnim.....golDIE je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Joooj da sam znao da ce vas i ovo 1% sto sam rekao,toliko iznervirati ponudio bih mnogo vise,sta bi tek tada rekli ahahahahhaa,koja doza nervoze,de polako ba,mozda i izborite prvo mjesto ove sezone hahahah samo opusteno... a ti pametnjakovicu sto saljes nerede od siouxa,neredi su bili radi (NE)pravde (u ovoj ligi),i mi cisto stojimo iza toga,niko od toga ne bjezi,bolje se boriti za pravdu i srcem voliti svoj klub nego biti ko gey dragonsi da se slihtamo svima u supak,da lizemo guzice svim ekipama iz premier lige.. da prestanem navijati i dolaziti na utakmice svog kluba,tako da sutite mali zmajevi... PISAJ PO SIROTINJI!
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pa sta si ti bolji majke ti? Nerado se ukljucujem u ovakve rasprave, ali ti nesto komentarises, pa ljudi makar ne vrijedjaju nikog za razliku od tebe i goldieasodaacm je napisao/la:Druze sa debilima nema rasprave .Najzatuceniji ljudi na forumu su gradacacki forumasi,ograniceni ko spajz za ikakvu normalnu konverzaciju.To svi vide samo oni ne ali ajde sta bi mi bez papaka kao oni.PitarBordo je napisao/la:Hahaha joj Zvjezdaša što uzimaju priču na kvantitet. Budite malo barem lažno skromni, obit će vam se o glavu. Sloboda je mnogo veća od vas pa njihovi navijači su bili prizemniji i gledali više sebe (barem na ovom forumu) nego vi.
Ovo govorim čisto kao nevini posmatrača, pošto pratim domaće lige, pa uđem ovdje s vremena na vrijeme da vidim šta se dešava u 2. razredu bh. fudbala.
⭐
Pssssss ....Nazad u kolibu odmahtheboss_RD07 je napisao/la:Pa sta si ti bolji majke ti? Nerado se ukljucujem u ovakve rasprave, ali ti nesto komentarises, pa ljudi makar ne vrijedjaju nikog za razliku od tebe i goldieasodaacm je napisao/la:Druze sa debilima nema rasprave .Najzatuceniji ljudi na forumu su gradacacki forumasi,ograniceni ko spajz za ikakvu normalnu konverzaciju.To svi vide samo oni ne ali ajde sta bi mi bez papaka kao oni.PitarBordo je napisao/la:Hahaha joj Zvjezdaša što uzimaju priču na kvantitet. Budite malo barem lažno skromni, obit će vam se o glavu. Sloboda je mnogo veća od vas pa njihovi navijači su bili prizemniji i gledali više sebe (barem na ovom forumu) nego vi.
Ovo govorim čisto kao nevini posmatrača, pošto pratim domaće lige, pa uđem ovdje s vremena na vrijeme da vidim šta se dešava u 2. razredu bh. fudbala.

- theboss_RD07
- Kontakt:
vatreni je napisao/la:https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... tCMuepG84A
I ovi nas nazivaju papcima,seljacima a iz priloženog se vidi ko je kakav.
https://www.google.ba/url?sa=t&rct=j&q= ... wNVhr1sQUg
Ovo kao divlji zapad....

- theboss_RD07
- Kontakt:
Gledaj malih indijanaca
"Hajmo napravit kakvo sranje da nas ljudi primijete, zaboravili su da postojimo" 

⭐
theboss_RD07 je napisao/la:Glup si ko qrac.

Aha... dobro je svi ste tu , na broju 

Hajdi seljačiću Lukavački pošto sam ja priglup i ne razumijem se u naš fudbal što si pisao u postovima prije, jesili uspio naći našu ligu u evropi, koliko dobro kotira. Vjerujem da makar znaš čitat pa si to uspio proguglat.golDIE je napisao/la:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHA Joooj da sam znao da ce vas i ovo 1% sto sam rekao,toliko iznervirati ponudio bih mnogo vise,sta bi tek tada rekli ahahahahhaa,koja doza nervoze,de polako ba,mozda i izborite prvo mjesto ove sezone hahahah samo opusteno... a ti pametnjakovicu sto saljes nerede od siouxa,neredi su bili radi (NE)pravde (u ovoj ligi),i mi cisto stojimo iza toga,niko od toga ne bjezi,bolje se boriti za pravdu i srcem voliti svoj klub nego biti ko gey dragonsi da se slihtamo svima u supak,da lizemo guzice svim ekipama iz premier lige.. da prestanem navijati i dolaziti na utakmice svog kluba,tako da sutite mali zmajevi... PISAJ PO SIROTINJI!
I mante više rasprave sa Lukavačkom obalčadi, svede se tema na Lukavac i Gradačac. Vidite da nema kluba i navijača sa kime su oni dobri, pa nek se za pitaju da lije do njih ili je do svih ostalih?!?
- theboss_RD07
- Kontakt:
Pravi se majmuncic, pardon indijanac nasao vadit na IQ. Ne zna osnove maternjeg jezika a ovdje se nesto prica 
12,3? Mislis toliko ti godina imas?
Idi bolan zaljevaj onu oranicu gdje igrate taj vas, nazovimo ga, "fudbal". Cupaj malo bokvicu, zapet ce neko, nogu ce slomit

12,3? Mislis toliko ti godina imas?

Idi bolan zaljevaj onu oranicu gdje igrate taj vas, nazovimo ga, "fudbal". Cupaj malo bokvicu, zapet ce neko, nogu ce slomit

⭐
hahahah nista bolje od ka.anja u bulju Gradacacke zmajceke

- theboss_RD07
- Kontakt:
I to doslovno zmajevi koji ne lete nego se veru po sljivama itd. BTW koliko vam je Madjarica a koliko Cacanka?theboss_RD07 je napisao/la:I jesmo doslovno zmajevi za vas male indijance

- theboss_RD07
- Kontakt:
eto, pošto je u tebe koeficijent ineligencije puno veći od našeg,evo ja te javno izazivam na diskusiju(izaberi temu)moj savjet ti je da izbjegaješ ekonomiju(Mag.ekonomije-revizor)...ja sam par puta pisao postove u kojima bi se ti trebao naći,ali ti konstantno odgovaraš onim forumašima sa kojima bi se svađao a izbjegavaš i neodgovaraš na korektne..pozz..sodaacm je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:Glup si ko qrac.![]()
![]()
To jedan mali zmajcek mi govori. Vas ukupni koeficijent inteligencije, svih forumasa iz Gradacca, oko 12,3.
![]()
![]()
A sto te bolan dere kompleks? hahaha al ajd,sve i da nas ne znaju ko sto ti kazes,bitno je da nas vi poznajete gey dragonsi,eto Bog dade da se druzimo ove godine,lijepo ce biti strahotatheboss_RD07 je napisao/la:Gledaj malih indijanaca"Hajmo napravit kakvo sranje da nas ljudi primijete, zaboravili su da postojimo"

- samo_lijevo
- Kontakt:
Dosadni ste.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
čovjek objasniosamo_lijevo je napisao/la:Dosadni ste.

Meni je stvarno zao ako si se ti nasao u tom mom postu. Tu ti ja ne mogu nista pomoci ,to je tvoj problem. jbgzmaj348 je napisao/la:eto, pošto je u tebe koeficijent ineligencije puno veći od našeg,evo ja te javno izazivam na diskusiju(izaberi temu)moj savjet ti je da izbjegaješ ekonomiju(Mag.ekonomije-revizor)...ja sam par puta pisao postove u kojima bi se ti trebao naći,ali ti konstantno odgovaraš onim forumašima sa kojima bi se svađao a izbjegavaš i neodgovaraš na korektne..pozz..sodaacm je napisao/la:theboss_RD07 je napisao/la:Glup si ko qrac.![]()
![]()
To jedan mali zmajcek mi govori. Vas ukupni koeficijent inteligencije, svih forumasa iz Gradacca, oko 12,3.
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.