e stvarno mi iz liverpoola, smo magnet za sve propale fudbalere treba li vam kakav skaut za propalitete ako treba a i Gerrard cemo se odmah bacit na posoGerrard je napisao/la:Trebali vam skaut , za pronalazenje propali fudbalera![]()
Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Idealnih 11 nase (forumaske) repke
Mislim da sam dušu dao za veznog ! 
...za svoj klub,za svoj grad ako treba i život dat'...
Editovao, razlog je nebitan.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 19 avg 2013, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
-
partizan in heart
- Kontakt:
Trebal vam jedan za vezanje kopacki!!!
Napredova cu ja ,malo se ulizem svima,plava kovertica i tu sam!!!
Sto se tice tvoje prijave dobro smo je razmotrili i prihvatili!!! Samo jos ako koverta bude podeblja, morat ces je urucit nasem selektoru (admin) al to ne smije niko znat!partizan in heart je napisao/la:Trebal vam jedan za vezanje kopacki!!!
Kad skontam nesto pametnije napisat cu
treba li navijacica????

John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
- bavaraccccc
- Kontakt:
the real striker

27.02 1900 FC BAYERN Cant you just feel the love
- TheScouser
- Kontakt:
Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
Pridružite se LFC Balkan Supporters Union na Facebook-u!
ev ja igram lijevog vodonosu pa ako zatreba javite...inace stari mi radi u vodovodu pa sam se bacio na njeeg...
pa u top 2 igraca mi je gerrard.... trenutno nosim njegov dres.... dovoljno?????????TheScouser je napisao/la:Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
John Terry can play with his back completely blocked, and he will put his head where I will not put my feet. He is extreme and knows he will suffer the consequences later, but he is sacrificing himself.
Didier Drogba
Didier Drogba
Pa opet se okupljate, a nije vam bilo dovoljno sto ste proslu stradali pod onim drvetom sto je na pola centra! Aaaa vidi ti gore ovog manijaka c c c... a ti stariiii vuce ulovil se sta? Pozz od tihog
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
- TheScouser
- Kontakt:
Nemoj samo reci da ti je No.1 Ronaldo molim te lijepolejla je napisao/la:pa u top 2 igraca mi je gerrard.... trenutno nosim njegov dres.... dovoljno?????????TheScouser je napisao/la:Eh jos da navijas za pravi klub bila bi prava navijacicalejla je napisao/la:treba li navijacica????
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
This is where they stop! This is where they fall! Give them nothing but take from them everything!
no. 1 je SALIHOVICTheScouser je napisao/la: Nemoj samo reci da ti je No.1 Ronaldo molim te lijepo![]()
a svaka cast to za Gerrarda i dres, dobrodosla u klub
Didier Drogba
Didier Drogba
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Mogu li i ja igrati?? Dobro igram i odbranu i napad 
- FK Sarajevo
- Kontakt:
mogu li ja igrati evo podnijecu vam izvjestaj
igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora

igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
- TheScouser
- Kontakt:
Zaboravio si reci da imas jednu drvenu nogu i da te cesto zovu "kapetan Kuka"FK Sarajevo je napisao/la:mogu li ja igrati evo podnijecu vam izvjestaj
igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora![]()
![]()
![]()
![]()
- FK Sarajevo
- Kontakt:
i zaboravljam cesto nesto reciTheScouser je napisao/la:Zaboravio si reci da imas jednu drvenu nogu i da te cesto zovu "kapetan Kuka"FK Sarajevo je napisao/la:mogu li ja igrati evo podnijecu vam izvjestaj
igram desnog beka iza direka ali mi to nije prirodna pozicija mi je iza gola gdje golmanu dodajem vodu iskustva imam dofaco sam lopte u jednom predpionirskom timu u sjeverojuznoj(sala) bosni ako je ko zainteresovan da me zaposli trenutno sam bez ugovora![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Manijaku jedan!!!DinceManijak je napisao/la:Nek je samo alkhola i djevojki
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
mogul ja negdje igrat...cijenjeni stoper u gradu i mogu napadaca..
BAYERN MUNCHEN FOREVER IN MY HEART
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ĆIRO i DŽEKO -BOSANSKI MED I MLIJEKO
ma svestran si, nema sta,,,,,bavarac je napisao/la:mogul ja negdje igrat...cijenjeni stoper u gradu i mogu napadaca..
Didier Drogba
Didier Drogba
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.