Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 28 jul 2015, 18:51

Kosovo ima predstavnika na EB praznik ce biti proglasen u vrijeme trajanja EB i tri ne radna dana dok igrala BiH.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 jul 2015, 18:51

stokton je napisao/la:
filip13 je napisao/la: nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad
Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte druge :zzz:
Slazem se s tobom.Ne pada mi vise na pamet da do gluho doba noci ostajem budan da gledam Mirzu i Jusufa kao sto sam dosad radio.
Ubijedjen sam da nisu uradili sve sto su mogli da igraju EB. Normalno je da ce NBA klub traziti da ne ides na Eurobasket, a tvoje nije da kazes uredu, nego da trazis nacine i molis ih da te puste.
Mirza mi je bio ubjedljivo najdrazi sportista iz BiH, ali to nije razlog da ga ne popljujem.
Cijele godine se radujem EuroBasketu, na kafama se o tome pricalo sve cesce kako se priblizavao septembar i ovo se desi.
Fuj sva trojica mi se gade :puke:
Koliko god Mirzu volio, zelja mi je da vise nikad ne obuce dres reprezentacije. Vaznije mu je dokazivanje u NBA u klubu koji playoffu prismrditi nece, i uredu je to, neka mu je sretno.

Znam da ce biti neki genijalac koji ce napisati nesto tipa ' ne zanima nas sto vise neces gledati Mirzu' i sl. stvari, pa da vas preduhitrim - ako ih vi mozete braniti, ja ih mogu pljuvati, uostalom forum je.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 28 jul 2015, 18:58, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

JHam
Kontakt:

Post Postao/la JHam » 28 jul 2015, 18:58

Patriota i govana...Seru igracima kako se ne odazivaju, kako su navijaci zasluzili da oni dodju da igraju po bilo koju cijenu, a cim par igraca odustane oni vise nece gledati..

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 28 jul 2015, 19:03

JHam je napisao/la:Patriota i govana...Seru igracima kako se ne odazivaju, kako su navijaci zasluzili da oni dodju da igraju po bilo koju cijenu, a cim par igraca odustane oni vise nece gledati..
Vjerovatno vecina iz frustracije govori, ja znam da cu gledati, ali jednostavno nema vise onog iscekivanja i radovanja i vjerovatno zbog toga ovakve reakcije ljudi. Gledati ce se prvenstvo gotovo kao i da su tu ona trojica, samo bez ikakve euforije, bez ocekivanja i pricanja nekoliko sedmica pred prvenstvo o utakmicama.

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 jul 2015, 06:03

Bassha je napisao/la:Jos jedan odbjegli sincic promijenio sredinu , potpisao je za španskog prvoligaša Gran Canarie

?

Ammare
Kontakt:

Post Postao/la Ammare » 29 jul 2015, 07:30

filip13 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Jos jedan odbjegli sincic promijenio sredinu , potpisao je za španskog prvoligaša Gran Canarie

?
Omic
Allez

filip13

Post Postao/la filip13 » 29 jul 2015, 10:07

u scenariju SBBKBB sa njim,nurkicem,begicem,planinicem,prilicno solidna centarska linija bi bila

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 29 jul 2015, 10:17

pinoglavi je napisao/la:
stokton je napisao/la:
filip13 je napisao/la: nihad nas je otkantao jer se odrekao drzavljanstva,pa jos izmislja,laze,u aprilu petlja da ce igrati a sad kuka kako mu neko podmece,a sve sam kriv,postoji razlika,mirza je bar otvoreno rekao zbog cega ne igra,nije nas mjesecima lagao ko nihad
Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte druge :zzz:
Slazem se s tobom.Ne pada mi vise na pamet da do gluho doba noci ostajem budan da gledam Mirzu i Jusufa kao sto sam dosad radio.
Ubijedjen sam da nisu uradili sve sto su mogli da igraju EB. Normalno je da ce NBA klub traziti da ne ides na Eurobasket, a tvoje nije da kazes uredu, nego da trazis nacine i molis ih da te puste.
Mirza mi je bio ubjedljivo najdrazi sportista iz BiH, ali to nije razlog da ga ne popljujem.
Cijele godine se radujem EuroBasketu, na kafama se o tome pricalo sve cesce kako se priblizavao septembar i ovo se desi.
Koliko god Mirzu volio, zelja mi je da vise nikad ne obuce dres reprezentacije. Vaznije mu je dokazivanje u NBA u klubu koji playoffu prismrditi nece, i uredu je to, neka mu je sretno.

Znam da ce biti neki genijalac koji ce napisati nesto tipa ' ne zanima nas sto vise neces gledati Mirzu' i sl. stvari, pa da vas preduhitrim - ako ih vi mozete braniti, ja ih mogu pljuvati, uostalom forum je.
ne može se mirza svađati sa NBA klubom oko toga, mislim da jedini način na koji su ga mogli pustiti je da su dobili osiguranje od saveza u slučaju da se mirza povrijedi.. (koje je po pričama iznosilo oko 3 miliona dolara?) razumiješ valjda da phoenix, pored toga što im je eurobasket nebitan (održava se dok su pripreme u NBA), neće pustiti igrača poput mirze (koji nije igrao košarku većinu godine) da se izlaže opasnosti nove povrede a bez da barem prime neko osiguranje..

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 jul 2015, 10:26

Zimić na pripremama.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

kim
Kontakt:

Post Postao/la kim » 29 jul 2015, 10:57

Zahiragić-Pašalić-Peršić-Bavčić-Zimić pa da pitamo Franačku koliko hoće razlike da im pustimo.
Mislim da nije moralno, da selektor košarkaske reprezentacije Bosne i Hercegovine u bilo kom uzrastu budu Baja i Vela.

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 29 jul 2015, 11:36

kim je napisao/la:Zahiragić-Pašalić-Peršić-Bavčić-Zimić pa da pitamo Franačku koliko hoće razlike da im pustimo.
Ono Zahiragic zove pick and roll, Bavcic dolazi u blok :rol: :rol: :rol:
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 29 jul 2015, 11:38

@vikk problem većine vas je što pretjerujete u opisu NBA i ljudi koji rade u tim klubovima. Oni koji ne prate NBA će misliti da igrači ne smiju ni disati a da ne pitaju upravu.

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jul 2015, 12:15

Nije bitno koliko igrača da otkaze,ja i dalje vjerujem u naše momke i Duška..Siguran sam da će neko od momaka da iskoristi ovu priliku... :bih: :bih:

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jul 2015, 18:55

CashMan je napisao/la:Zimić na pripremama.
Moj ljubimac :D
I što da ne, dobio je na masi uvijek je bio solidan u odbrani igrao je dobro u ovogodišnjem šampionu Slovenije, u napadu može dati doprinos radi visine u otpadcima i solidnom pick and rollu
Definitivno bolji nego Albijanić koji ako ne može prodati onu foru i po u napadu onda je skoro pa čovjek manje u igri
Još ako uzmemo da će Duško kao u kvalifikacijama igrati sa Kikanovićem i Stipanovicem u tandemu tačno nedostaje jedan visoki centar za 5-10 minuta
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

CashMan
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la CashMan » 29 jul 2015, 19:51

nerminh74 je napisao/la:
CashMan je napisao/la:Zimić na pripremama.
Moj ljubimac :D
I što da ne, dobio je na masi uvijek je bio solidan u odbrani igrao je dobro u ovogodišnjem šampionu Slovenije, u napadu može dati doprinos radi visine u otpadcima i solidnom pick and rollu
Definitivno bolji nego Albijanić koji ako ne može prodati onu foru i po u napadu onda je skoro pa čovjek manje u igri
Još ako uzmemo da će Duško kao u kvalifikacijama igrati sa Kikanovićem i Stipanovicem u tandemu tačno nedostaje jedan visoki centar za 5-10 minuta
Bgm, Zima ima mase dobre. Ni sjena od onog mršavca od prije nekoliko godina. Draško je mršav drama, za centra premršav. Čak je i Kiki dobio dobru kilažu, vidi se jak trening na njemu.
Maybe I look like I don't care but deep down inside of me I don't give a single fuck!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 29 jul 2015, 19:56

Mirzi oprastam dosta je i on vukao imao je tezak period i sada treba da se dokaze .. I mi smo pogan narod idemo iz krajnosti u krajnost a kada upregnemo jednog igraca ne znamo sjahat. Dusu bi izvadili i Edinu i Mirzi samo da bi ovi nadoknadili sav nedostatak kvalitete ili nerada ostalih ljudi i igraca u repci.

Valjda momci kao Mirza imaju odredjeni kredit...Za Djedovica moram priznat nisam pratio situaciju no comment a onoga seljacica i njegovo zuganje preko media zatim dobro isplanirana operacija ne bi ni komentarisao
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

rodjenizavjecnost
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la rodjenizavjecnost » 29 jul 2015, 20:33

viKK je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:
stokton je napisao/la: Sva trojica su zdravi i spremni za igru, a neće igrati za repku, to je suština, pa vi pravdajte jedne a pljujte druge :zzz:

ne može se mirza svađati sa NBA klubom oko toga, mislim da jedini način na koji su ga mogli pustiti je da su dobili osiguranje od saveza u slučaju da se mirza povrijedi.. (koje je po pričama iznosilo oko 3 miliona dolara?) razumiješ valjda da phoenix, pored toga što im je eurobasket nebitan (održava se dok su pripreme u NBA), neće pustiti igrača poput mirze (koji nije igrao košarku većinu godine) da se izlaže opasnosti nove povrede a bez da barem prime neko osiguranje..
Ma kako ne moze bolan,ako strucnjaci sa ovog foruma kazu da moze onda moze.A i taj Fenix sta je navalio za tim osiguranjem,ko sa se jos neko povrijedio na EB-u.To je onako igra za raju i narodne mase.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jul 2015, 20:51

Može li mi neko pokazati taj dio gdje fenix traži osiguranje
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 29 jul 2015, 21:26

nerminh74 je napisao/la:Može li mi neko pokazati taj dio gdje fenix traži osiguranje

To se uvijek plaća Nermine,samo ove cifre od 3 miliona nisu tacne..Svabe moraju 200 hiljada za Dirka a za Ruse sam čitao oko 35 hiljada za svakog nba igraca.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 29 jul 2015, 21:37

lumani je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:Može li mi neko pokazati taj dio gdje fenix traži osiguranje

To se uvijek plaća Nermine,samo ove cifre od 3 miliona nisu tacne..Svabe moraju 200 hiljada za Dirka a za Ruse sam čitao oko 35 hiljada za svakog nba igraca.
Ne, ne plaća se uvijek i naravno da je suma od oko 30-20 0000 u nekoj normali , a da su tražili možda bi se našlo
Ali to nikada nije ni postavljeno, nego je mirza prihvatio preporuku i odlučio ne igrati, tačka, ne traži te dodatne izgovore

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.