Ma ko vjeruje u ove gluposti, portali svasta pisu.pile87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... por/168080
Odmah ga poslati u Belgiju
Antalya placa Eto'a sedmiceno koliko je transfer Kvesica iznosio i da se zajebaju s nama.
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ma ko vjeruje u ove gluposti, portali svasta pisu.pile87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... por/168080
Ma sekunde mi ne bi bilo mrsko da se vrati mada znam koliko ovi para imaju...Enemy00 je napisao/la:Ma ko vjeruje u ove gluposti, portali svasta pisu.pile87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... por/168080
Antalya placa Eto'a sedmiceno koliko je transfer Kvesica iznosio i da se zajebaju s nama.
Jbg ja se ne slazem. Misljenja sam da je Standars daleko ozbiljnija ekipa, samim tim jer dolazi iz ozbiljnije lige, sto znaci vise utakmica sa, opet ozbiljnijim protivnicima.sergejevic je napisao/la:Vala bas neki naprave od svakog protivnika Real, vjerovatno da bi se opravdao moguci poraz. Svi mi znamo da je moguce i izgubiti, kao sto je moguce i da pobjedimo. Totalna glupost je da je Standard bolji od Ferencvarosa. Jesu iz kvalitetnije lige, ali to je poprilicno daleko od Evropskog fudbala i same kreme. Sto neko napisa koji **** onda igramo uopste, ajmo onda napraviti neki amaterski klub i igrati termine. Ferencvaros je duplo iskusnija ekipa, a to mnogo znaci, imaju igrace koji nisu tek na pragu velikih stvari, vec one koji su prosli mnogo toga. Gera koji je igrao na Old Trafordu, Enfildu, Gudisonu i svim najpoznatijim stadionima u Engleskoj i nerijetko zabijao golove. Onda Hajnal i Sestak po Bundesligi itd. Standard ima mnogo talentovanih igraca, ali daleko od iskusnih igraca koji ce rijesiti utakmicu kada zagusti. Jedan Partizan je izbacio Andrleht i plasirao se u grupe. A sta bi mi? Da igramo 3 kola protiv Maltezana i jedno s nekih iz Azerbejdzana. ****. Mora se igrati i s( na papiru) boljim od sebe i mora se proci ako zelimo nesto vise da postignemo.
Nije niko budala da ne vidi stvarni odnos snaga i ne treba nam niko da nam objasnjava, kao da smo invalidi, kolike su nam sanse. Ja sam siguran da ovi momci mogu odigrati dvije dobre utakmice i izbaciti i Standard iz Madrida s Ronaldom, Modricem, Ramosom, Marselom i ostalim super zvijezdama iz najjace lige na svijetu( one Belgijanske).
Pricamo godinama da igrace prodajemo za smijesne cifre, trazimo neke milione, a kada dodje prosjecna Evropska ekipa onda smo mi losi, a oni prejaki. Pa ako momci vrijede tih miliona sada im je prilika da se dokazu, a ne u Prijedoru da ganjaju loptu oko one cijevi fi 500 koja viri iz terena. Mozda da se malo i podrze momci, ne treba im prije svake utakmice govoriti da su nesposbni i da je na njima da se bore samo, da je samo vazno ucestvovati sigurno bi sada gledali kako drugi igraju protiv Standarda, barem po nekim komentarima.
Jedino bi mi bilo žao Kvesića al' ko ti garantuje da poslije Standarda ne bi našao jači i bolji klub? Jer mi je protiv Ferenca izgledao kao onaj staripile87 je napisao/la:Ma sekunde mi ne bi bilo mrsko da se vrati mada znam koliko ovi para imaju...Enemy00 je napisao/la:Ma ko vjeruje u ove gluposti, portali svasta pisu.pile87 je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... por/168080
Ne vidim neku veliku potrebu za njim, on je klasično krilo a eto baš mislim da smo na tim pozicijama odlično popunjeni.Minjore je napisao/la:Bil nam valj'o ovaj Simeunovic ? Nako pitam
ZA standarada nam i trebaFaraonTM je napisao/la:
Jedino bi mi bilo žao Kvesića al' ko ti garantuje da poslije Standarda ne bi našao jači i bolji klub? Jer mi je protiv Ferenca izgledao kao onaj stari
A zamisli poslije Standarda dođe neko sa kim možemo igrati?pile87 je napisao/la:ZA standarada nam i trebaFaraonTM je napisao/la:
Jedino bi mi bilo žao Kvesića al' ko ti garantuje da poslije Standarda ne bi našao jači i bolji klub? Jer mi je protiv Ferenca izgledao kao onaj stari
Dobar igrac lude glave igra i lijevo krilo, dobar sut brz samo nije dobar s glavom nikako. A sto se nas tice to je to sa igracima.Minjore je napisao/la:Bil nam valj'o ovaj Simeunovic ? Nako pitam
Neandertalac je napisao/la:A da su prolazni, pa naravno na jesu, al treba biti realan...
Pa, i nije bas. Standard je puno bolja ekipa, samo sto imaju problema sa nekonstantnom formom. Recimo, ja sam ih pratio prosle sezone, i prvo su imali nevjerovatan niz dobrih rezultata i zauzimali su prvo mjesto na tabeli, da bi zatim upali u crnu rupu, primali 3-4 gola vaki vikend i tako sebi upropastili sezonu.Blagoje je napisao/la:Standard je u pet deka s Ferencom, samo neuigraniji. Do nas je.
Sjecam se Odinog gola.nekadafanatik je napisao/la:Nego, ajde dok danasnji fanatici cekaju sutra "sudnji dan", da se isprica jedan stari poucni slucaj, koji govori da je u fudbalu i ljubavi sve dozvoljeno)
Negdje, osamdest i neke, sjecam se jer se tad golobrado islo u vojsku, pa sam i ja trebao ici, igraju na Grbavici Željo i Sarajevo. Oni sa Susicem i Pasicem u punoj snazi (imali su boje pojedince ali su manje - vise redovno gubili od Zelje). Oda ga zavuce i to za nevjerovat - glavom (?!) u samom pocetku tekme i to na onu juznu tribinu u betonu. Od tada bordo tim jaše i ne silazii. Bane Berjan posla Pasica u svlacionicu, a đe nece! Ovaj pošo opako, te kroz noge te lažnjaci..I tu ti najdugovjecniji Zeljin bek ladno uklize , ode skocni zglob..Adio Predrag! Ali napadju oni jedno 70 minuta. I sve se to nekako izdrzi, dođe do sudijske nadoknade, mi vec palimo cigare da se zivci sasvim smire, oni bacaju baklje, a hebiga sta drugo da rade..
Kad uze Pape loptu na centru..Prođe pored nasg veznog reda ko Tomba u slalomu, eto ga pred sesnaest, ma eto ga ulazi po sredini u sesnaest..Ispadaju cigare iz usta, a kakve psovke idu to se ne moze ni napisat.. Vec vidimo Papeta kako ga zavlaci Maci i ode sve u PM. U zadnjoj minuti, ej!!!...Odjednom se u onom zloslutnom muku iscekivanja i nemoci prodra - jal onaj nesretni Ćuric, jal Vlaški koji je igro prije njega (ne sjecam se vise), a mozda je to bio i "kostur" (Komsic) ili Vlado (Capljic): "Papeeeeee peta!"...I vrati je Pape petom nazad!!!!!!...Okrenu se onda.. I pade mu, normalno, mrak na oci kad j vidio zajeb i sta s desilo....U to sudija odsvira kraj, a na terenu tarapana..****, oni su imali klase a mi smo se snalazili kako smo znali. Um caruje...
E tako i sutra, mada ce biti mnogo teze....
Postujem misljenje, ali oni su promijenili kompletnu ekipu i trenera haman jucer. A vec imaju i povrijedjenog igraca. Da su Bajern, odrazilo bi se.SlevinKelevra je napisao/la:Pa, i nije bas. Standard je puno bolja ekipa, samo sto imaju problema sa nekonstantnom formom. Recimo, ja sam ih pratio prosle sezone, i prvo su imali nevjerovatan niz dobrih rezultata i zauzimali su prvo mjesto na tabeli, da bi zatim upali u crnu rupu, primali 3-4 gola vaki vikend i tako sebi upropastili sezonu.Blagoje je napisao/la:Standard je u pet deka s Ferencom, samo neuigraniji. Do nas je.
Mi cemo sigurno sutra biti u podredjenom polozaju u odnosu na njih, ali to ne mora znaciti da cemo biti nadigrani i pobjedjeni, stavise u slicnoj situaciji u Madjarskoj smo izvukli i pobjedu na kraju. Sto se mene tice, prepoznam li u igracima onu bornu iz utakmica sa Ferenom kod mene imaju pozitivnu ocjenu bez obzira na rezultat.