FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Enemy00
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Enemy00 » 29 jul 2015, 17:48

pile87 je napisao/la::D http://sportsport.ba/bh_fudbal/zeljezni ... por/168080
Odmah ga poslati u Belgiju :D
Ma ko vjeruje u ove gluposti, portali svasta pisu.
Antalya placa Eto'a sedmiceno koliko je transfer Kvesica iznosio i da se zajebaju s nama.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 17:50

Enemy00 je napisao/la:
Antalya placa Eto'a sedmiceno koliko je transfer Kvesica iznosio i da se zajebaju s nama.
Ma sekunde mi ne bi bilo mrsko da se vrati mada znam koliko ovi para imaju...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 29 jul 2015, 17:52

pa eto ne može čekati, a muslim bradr, arkadaš, saraj bosna može. neće te prevariti ako mu ne daš priliku.

Neandertalac
Kontakt:

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2015, 17:52

sergejevic je napisao/la:Vala bas neki naprave od svakog protivnika Real, vjerovatno da bi se opravdao moguci poraz. Svi mi znamo da je moguce i izgubiti, kao sto je moguce i da pobjedimo. Totalna glupost je da je Standard bolji od Ferencvarosa. Jesu iz kvalitetnije lige, ali to je poprilicno daleko od Evropskog fudbala i same kreme. Sto neko napisa koji **** onda igramo uopste, ajmo onda napraviti neki amaterski klub i igrati termine. Ferencvaros je duplo iskusnija ekipa, a to mnogo znaci, imaju igrace koji nisu tek na pragu velikih stvari, vec one koji su prosli mnogo toga. Gera koji je igrao na Old Trafordu, Enfildu, Gudisonu i svim najpoznatijim stadionima u Engleskoj i nerijetko zabijao golove. Onda Hajnal i Sestak po Bundesligi itd. Standard ima mnogo talentovanih igraca, ali daleko od iskusnih igraca koji ce rijesiti utakmicu kada zagusti. Jedan Partizan je izbacio Andrleht i plasirao se u grupe. A sta bi mi? Da igramo 3 kola protiv Maltezana i jedno s nekih iz Azerbejdzana. ****. Mora se igrati i s( na papiru) boljim od sebe i mora se proci ako zelimo nesto vise da postignemo.

Nije niko budala da ne vidi stvarni odnos snaga i ne treba nam niko da nam objasnjava, kao da smo invalidi, kolike su nam sanse. Ja sam siguran da ovi momci mogu odigrati dvije dobre utakmice i izbaciti i Standard iz Madrida s Ronaldom, Modricem, Ramosom, Marselom i ostalim super zvijezdama iz najjace lige na svijetu( one Belgijanske).

Pricamo godinama da igrace prodajemo za smijesne cifre, trazimo neke milione, a kada dodje prosjecna Evropska ekipa onda smo mi losi, a oni prejaki. Pa ako momci vrijede tih miliona sada im je prilika da se dokazu, a ne u Prijedoru da ganjaju loptu oko one cijevi fi 500 koja viri iz terena. Mozda da se malo i podrze momci, ne treba im prije svake utakmice govoriti da su nesposbni i da je na njima da se bore samo, da je samo vazno ucestvovati sigurno bi sada gledali kako drugi igraju protiv Standarda, barem po nekim komentarima.
Jbg ja se ne slazem. Misljenja sam da je Standars daleko ozbiljnija ekipa, samim tim jer dolazi iz ozbiljnije lige, sto znaci vise utakmica sa, opet ozbiljnijim protivnicima.
Caka je da je kod tih ekipa zbog infrastrukture i finansija daleko manja razlika i mogucnost prolaska slabijeg na papiru, nego recimo izmedju nas i tih ekipa, eto Ferenca npr, ako shvatas sta zelim reci.
I to sto je Partizan prosao je jednom-dvaput od deset puta, smijem zivot poloziti, a isto tako isti taj Partizan je ispadao od anonimusa na fudbalskoj mapi.
Malo me sadasnja atmosfera podsjeca na pojedine likove nakon 15 dana teretane, tek se izlegli a vec zajebano hodaju...
Ne ide to bas tako.

A da su prolazni, pa naravno na jesu, al treba biti realan...
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 29 jul 2015, 17:52

slika
Jači od ratova, režima i partija. 1921

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 jul 2015, 17:53

pile87 je napisao/la:
Enemy00 je napisao/la:
Ma sekunde mi ne bi bilo mrsko da se vrati mada znam koliko ovi para imaju...
Jedino bi mi bilo žao Kvesića al' ko ti garantuje da poslije Standarda ne bi našao jači i bolji klub? Jer mi je protiv Ferenca izgledao kao onaj stari :)
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 29 jul 2015, 17:55

Bil nam valj'o ovaj Simeunovic ? Nako pitam :D
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 jul 2015, 17:57

Minjore je napisao/la:Bil nam valj'o ovaj Simeunovic ? Nako pitam :D
Ne vidim neku veliku potrebu za njim, on je klasično krilo a eto baš mislim da smo na tim pozicijama odlično popunjeni.

Jedan stoper i jedan veznjak do kraja da se ne sekiramo :D

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 17:57

FaraonTM je napisao/la:
Jedino bi mi bilo žao Kvesića al' ko ti garantuje da poslije Standarda ne bi našao jači i bolji klub? Jer mi je protiv Ferenca izgledao kao onaj stari :)
ZA standarada nam i treba

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 29 jul 2015, 17:58

Standard je u pet deka s Ferencom, samo neuigraniji. Do nas je.
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.

Nastavice se...

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 29 jul 2015, 17:59

pile87 je napisao/la:
FaraonTM je napisao/la:
ZA standarada nam i treba
A zamisli poslije Standarda dođe neko sa kim možemo igrati? :P

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 29 jul 2015, 17:59

Minjore je napisao/la:Bil nam valj'o ovaj Simeunovic ? Nako pitam :D
Dobar igrac lude glave igra i lijevo krilo, dobar sut brz samo nije dobar s glavom nikako. A sto se nas tice to je to sa igracima.

Unknown3
Kontakt:

Post Postao/la Unknown3 » 29 jul 2015, 18:02

Ja ovim Turcima ne bi' čunga lungu više nikad prod'o :puke: ... da li je neki igrač iz 'ozbiljnije' lige ili zemlje, isplatili bi ga isti tren.

Ako je ovo tačno, bolje vam je da ga odmah vratite.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 jul 2015, 18:04

Neandertalac je napisao/la:A da su prolazni, pa naravno na jesu, al treba biti realan...
:thumbup:

gluho bilo, čovjek me gore prozva pitarem samo što ovako razmišljam

nije zadžabe da belgijanci svake godine imaju 3 tima u grupnim fazama eurokupova, što ljudi imaju 20 kvalitetnih mečeva na ekstra terenima sa ekstra uslovima
jednostavno su navikli živjeti na toj nozi
mi takvim mečeva imamo 3-4 brat-bratu i za te mečeve živimo
to bi mogla biti naša šansa, da se desi nešto kao protiv ferencvaroša ili da se desi ono što se borcu desilo protiv nas

bezveze ide priča i o koeficijantima ali nema standard zadžabe 24,680 a mi 5 puta manji
ne koštaju oni 40 miliona eura onako, a mi 5 puta manje
nije na njih kvota u kladionicama 1,25-1,30 a na nas 10,0-12,0
a ja kažem "samo" 3 puta bolji ipak :D

itd itd

nije jednom "jači" iznenadio "slabijeg" ali prije svega znati se postaviti realno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 29 jul 2015, 18:05

Moje misljenje da smo malo vise sacekali sa Kvesicem mogli bi uzeti za njega lagano 300.000 €.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nekadafanatik
Kontakt:

Post Postao/la nekadafanatik » 29 jul 2015, 18:07

Nego, ajde dok danasnji fanatici cekaju sutra "sudnji dan", da se isprica jedan stari poucni slucaj, koji govori da je u fudbalu i ljubavi sve dozvoljeno :))

Negdje, osamdest i neke, sjecam se jer se tad golobrado islo u vojsku, pa sam i ja trebao ici, igraju na Grbavici Željo i Sarajevo. Oni sa Susicem i Pasicem u punoj snazi (imali su boje pojedince ali su manje - vise redovno gubili od Zelje). Oda ga zavuce i to za nevjerovat - glavom (?!) u samom pocetku tekme i to na onu juznu tribinu u betonu. Od tada bordo tim jaše i ne silazii. Bane Berjan posla Pasica u svlacionicu, a đe nece! Ovaj pošo opako, te kroz noge te lažnjaci..I tu ti najdugovjecniji Zeljin bek ladno uklize , ode skocni zglob..Adio Predrag! Ali napadju oni jedno 70 minuta. I sve se to nekako izdrzi, dođe do sudijske nadoknade, mi vec palimo cigare da se zivci sasvim smire, oni bacaju baklje, a hebiga sta drugo da rade..
Kad uze Pape loptu na centru..Prođe pored nasg veznog reda ko Tomba u slalomu, eto ga pred sesnaest, ma eto ga ulazi po sredini u sesnaest..Ispadaju cigare iz usta, a kakve psovke idu to se ne moze ni napisat.. Vec vidimo Papeta kako ga zavlaci Maci i ode sve u PM. U zadnjoj minuti, ej!!!...Odjednom se u onom zloslutnom muku iscekivanja i nemoci prodra - jal onaj nesretni Ćuric, jal Vlaški koji je igro prije njega (ne sjecam se vise), a mozda je to bio i "kostur" (Komsic) ili Vlado (Capljic): "Papeeeeee peta!"...I vrati je Pape petom nazad!!!!!!...Okrenu se onda.. I pade mu, normalno, mrak na oci kad j vidio zajeb i sta s desilo....U to sudija odsvira kraj, a na terenu tarapana..****, oni su imali klase a mi smo se snalazili kako smo znali. Um caruje...

E tako i sutra, mada ce biti mnogo teze....

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 29 jul 2015, 18:07

Blagoje je napisao/la:Standard je u pet deka s Ferencom, samo neuigraniji. Do nas je.
Pa, i nije bas. Standard je puno bolja ekipa, samo sto imaju problema sa nekonstantnom formom. Recimo, ja sam ih pratio prosle sezone, i prvo su imali nevjerovatan niz dobrih rezultata i zauzimali su prvo mjesto na tabeli, da bi zatim upali u crnu rupu, primali 3-4 gola vaki vikend i tako sebi upropastili sezonu.

Mi cemo sigurno sutra biti u podredjenom polozaju u odnosu na njih, ali to ne mora znaciti da cemo biti nadigrani i pobjedjeni, stavise u slicnoj situaciji u Madjarskoj smo izvukli i pobjedu na kraju. Sto se mene tice, prepoznam li u igracima onu bornu iz utakmica sa Ferenom kod mene imaju pozitivnu ocjenu bez obzira na rezultat.

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 29 jul 2015, 18:13

nekadafanatik je napisao/la:Nego, ajde dok danasnji fanatici cekaju sutra "sudnji dan", da se isprica jedan stari poucni slucaj, koji govori da je u fudbalu i ljubavi sve dozvoljeno :))

Negdje, osamdest i neke, sjecam se jer se tad golobrado islo u vojsku, pa sam i ja trebao ici, igraju na Grbavici Željo i Sarajevo. Oni sa Susicem i Pasicem u punoj snazi (imali su boje pojedince ali su manje - vise redovno gubili od Zelje). Oda ga zavuce i to za nevjerovat - glavom (?!) u samom pocetku tekme i to na onu juznu tribinu u betonu. Od tada bordo tim jaše i ne silazii. Bane Berjan posla Pasica u svlacionicu, a đe nece! Ovaj pošo opako, te kroz noge te lažnjaci..I tu ti najdugovjecniji Zeljin bek ladno uklize , ode skocni zglob..Adio Predrag! Ali napadju oni jedno 70 minuta. I sve se to nekako izdrzi, dođe do sudijske nadoknade, mi vec palimo cigare da se zivci sasvim smire, oni bacaju baklje, a hebiga sta drugo da rade..
Kad uze Pape loptu na centru..Prođe pored nasg veznog reda ko Tomba u slalomu, eto ga pred sesnaest, ma eto ga ulazi po sredini u sesnaest..Ispadaju cigare iz usta, a kakve psovke idu to se ne moze ni napisat.. Vec vidimo Papeta kako ga zavlaci Maci i ode sve u PM. U zadnjoj minuti, ej!!!...Odjednom se u onom zloslutnom muku iscekivanja i nemoci prodra - jal onaj nesretni Ćuric, jal Vlaški koji je igro prije njega (ne sjecam se vise), a mozda je to bio i "kostur" (Komsic) ili Vlado (Capljic): "Papeeeeee peta!"...I vrati je Pape petom nazad!!!!!!...Okrenu se onda.. I pade mu, normalno, mrak na oci kad j vidio zajeb i sta s desilo....U to sudija odsvira kraj, a na terenu tarapana..****, oni su imali klase a mi smo se snalazili kako smo znali. Um caruje...

E tako i sutra, mada ce biti mnogo teze....
Sjecam se Odinog gola.

Nastavice se...

sergejevic
Kontakt:

Post Postao/la sergejevic » 29 jul 2015, 18:13

Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).

Blagoje
Kontakt:

Post Postao/la Blagoje » 29 jul 2015, 18:15

SlevinKelevra je napisao/la:
Blagoje je napisao/la:Standard je u pet deka s Ferencom, samo neuigraniji. Do nas je.
Pa, i nije bas. Standard je puno bolja ekipa, samo sto imaju problema sa nekonstantnom formom. Recimo, ja sam ih pratio prosle sezone, i prvo su imali nevjerovatan niz dobrih rezultata i zauzimali su prvo mjesto na tabeli, da bi zatim upali u crnu rupu, primali 3-4 gola vaki vikend i tako sebi upropastili sezonu.

Mi cemo sigurno sutra biti u podredjenom polozaju u odnosu na njih, ali to ne mora znaciti da cemo biti nadigrani i pobjedjeni, stavise u slicnoj situaciji u Madjarskoj smo izvukli i pobjedu na kraju. Sto se mene tice, prepoznam li u igracima onu bornu iz utakmica sa Ferenom kod mene imaju pozitivnu ocjenu bez obzira na rezultat.
Postujem misljenje, ali oni su promijenili kompletnu ekipu i trenera haman jucer. A vec imaju i povrijedjenog igraca. Da su Bajern, odrazilo bi se.

Vise se plasim revansa i opustanja.

Vidjet cemo.

Nastavice se...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: b00t, Majestic-12 [Bot] i 38 gostiju.