FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Kvesa je potpisao. Sta mi tu mozemo? Kako se moze stopirat transfer u ovom momentu?
Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Koji su cigani ovi Turci puu 

Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Vratit kvesu i traziti da sad uplate 150k, ako ne zele raskinuti ugovor i vozdra.
- Neandertalac
- Kontakt:
Dobro ba, samo iznosimo misljenja cemu tersluk. Meni je Zeljo svakako najbolji na svijetu.sergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma gdje ces to pricati,sutra nas napadaju Messi i Suarez,sa Iniestom iza njih bice opasno,mi cemo se prepasti jer im je liga jaca za 4 klase pa cemo sami sebi zabiti 5 golova,Muslin ce ispasti trener svih vremena,Oda kao neko kome je slava udarila u glavu i tako...**** je igrati protiv Barse sta cessergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
Ja kako sam primjetio ti si od onih koji tersaju ovdje. Ja sam se malo nasalio jer ne vrijedi vise raspravljati o tome. Vidjecemo sve sutra, ja cu navijati za svog Zelju, a oni kojima se dize na Standard nek navijaju za njih da dodju u finale Kupa Uefa da mogu reci pitarima, eto ko je nas izbacio.Neandertalac je napisao/la:Dobro ba, samo iznosimo misljenja cemu tersluk. Meni je Zeljo svakako najbolji na svijetu.sergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).
klauzula je cudoBlagoje je napisao/la:Kvesa je potpisao. Sta mi tu mozemo? Kako se moze stopirat transfer u ovom momentu?

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Daj boze da su je turili!delinjo je napisao/la:klauzula je cudoBlagoje je napisao/la:Kvesa je potpisao. Sta mi tu mozemo? Kako se moze stopirat transfer u ovom momentu?

Zao mi Kvese, mater im njihovu kokosarsku!

Nastavice se...
Nastavice se...
pa tako su rekli,nisam bio tu kad je potpisivao da ti mogu sigurno reci,ali ja mislim da je to uradjeno tako sam bar cuo ,inace ne postoji drugi nacin da se stopira transferBlagoje je napisao/la:Daj boze da su je turili!delinjo je napisao/la:klauzula je cudoBlagoje je napisao/la:Kvesa je potpisao. Sta mi tu mozemo? Kako se moze stopirat transfer u ovom momentu?![]()
Zao mi Kvese, mater im njihovu kokosarsku!

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Očekujem od uprave da za one koji budu uz Želju protiv Radnika na Grbavici cijena karti za revanš protiv Standarda bude 7-10-15 (valjda se ta cijena i očekuje, sa pokazom karte protiv Radnika na uvid).
A za one europske navijače +2.KM pa nek i dalje "čuvaju" keš za europe.
Željo se voli i protiv Balzana, i protiv Ferencvaroša, i protiv Borca, i protiv Standarda a bgm i protiv Radnika, Drine, Mladosti i sl.
A za one europske navijače +2.KM pa nek i dalje "čuvaju" keš za europe.
Željo se voli i protiv Balzana, i protiv Ferencvaroša, i protiv Borca, i protiv Standarda a bgm i protiv Radnika, Drine, Mladosti i sl.
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ne znam šta je gore, kad se podcjenjuješ ili kad se precijenjuješdelinjo je napisao/la:ma gdje ces to pricati,sutra nas napadaju Messi i Suarez,sa Iniestom iza njih bice opasno,mi cemo se prepasti jer im je liga jaca za 4 klase pa cemo sami sebi zabiti 5 golova,Muslin ce ispasti trener svih vremena,Oda kao neko kome je slava udarila u glavu i tako...**** je igrati protiv Barse sta cessergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).![]()
ovi i ovakvi tvoji postovi ne vode ničemu
niko nije rekao da se ne mogu proći ali ne možeš u isti koš i na istu stepenicu stavljati 2 tima koji po svim parametrima ne spadaju u isto...što ne znači opet da će ovaj bolji 100% proći ali na papiru je standard za nas Real Madrid

Sreća pa se na zelenom terenu igra za prolazak a ne na papiru. ...
pozz
Zanimljivo je kako mi umijemo napraviti problem tamo gdje ga nema.
Prelistao sam dvadesetak stranica i niko nije napisao da nemamo šansi protiv Standarda...al baš niko.
Razlike su samo u mišljenjima o tome koliko su bolji od nas, kolike su nam šanse, da li su bolji od Ferenca...
A ovdje se situacija skroz izpolarizira. Bez veze.
Ja sam napisao neke stvari kad sam vidio da se ovdje polako od Standarda pravi jedna skoro bezvezna ekipa.
A napisao sam fakta:njihova vrijednost na fudbalskoj pijaci 45 a naša 5 mil eura. Jasno je,a i napisao sam to, da to samo po sebi ne dobija utakmice.Ali,govori puno.
Ne možemo reći da nisu bolji od Ferenca. Četiri puta su skuplji,dolaze iz neuporedivo jače lige,imaju kontinuitet uspješnog igranja u euro takmičenjima... Ne možeš reći nisu bolji.
A mi...
Kao što napisah, vidjeli smo u ove dvije utakmice da nesta možemo. Ali, bez da se napnemo koji žabe, nemamo izgleda proći ovo.
Ali,nema razloga ne napeti se...
Otežavajuća okolnost za nas je ritam igranja ovakvo zahtjevnih utakmica.
Ali,kao god bilo,ove četiri utakmice su velika škola za naše igrače...
Prelistao sam dvadesetak stranica i niko nije napisao da nemamo šansi protiv Standarda...al baš niko.
Razlike su samo u mišljenjima o tome koliko su bolji od nas, kolike su nam šanse, da li su bolji od Ferenca...
Ja sam napisao neke stvari kad sam vidio da se ovdje polako od Standarda pravi jedna skoro bezvezna ekipa.
A napisao sam fakta:njihova vrijednost na fudbalskoj pijaci 45 a naša 5 mil eura. Jasno je,a i napisao sam to, da to samo po sebi ne dobija utakmice.Ali,govori puno.
Ne možemo reći da nisu bolji od Ferenca. Četiri puta su skuplji,dolaze iz neuporedivo jače lige,imaju kontinuitet uspješnog igranja u euro takmičenjima... Ne možeš reći nisu bolji.
A mi...
Kao što napisah, vidjeli smo u ove dvije utakmice da nesta možemo. Ali, bez da se napnemo koji žabe, nemamo izgleda proći ovo.
Sutra samo hrabro od prve minute. Jaci ne pobjedjuje uvijek. Mi imamo ono sto vecina nema, a to je srce. Momci igraju srcem i to je nas najveci uspjeh. A sto se tice Kvese nadam se da nasi nisu nasjeli po drugi put i da su stavili tu klauzulu u ugovor ili sta vec... SUTRA SAMO HRABRO DO POZITIVNOG REZULTATA.
VTZ
JESTE LI UZELI CLANSKU?
UCLANITE SE JER OVI MOMCI TO ZASLUZUJU!!!
VTZ
JESTE LI UZELI CLANSKU?
UCLANITE SE JER OVI MOMCI TO ZASLUZUJU!!!
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
ma treba biti realan,bolju si od nas ali nisu toliko bolji da ne mozemo igrati i konkretno proci ovaj standard,i ja vjerujem u to,i ti znas ako nekad zelimo iskorak uskociti u grupe,da pored srece mroamo izbaciti ovakve protivnike,zasto ne vec ove godine ?salle86 je napisao/la:ne znam šta je gore, kad se podcjenjuješ ili kad se precijenjuješdelinjo je napisao/la:ma gdje ces to pricati,sutra nas napadaju Messi i Suarez,sa Iniestom iza njih bice opasno,mi cemo se prepasti jer im je liga jaca za 4 klase pa cemo sami sebi zabiti 5 golova,Muslin ce ispasti trener svih vremena,Oda kao neko kome je slava udarila u glavu i tako...**** je igrati protiv Barse sta cessergejevic je napisao/la:Pa eto onda bice super ako primimo manje od tri gola sutra. Sigurno ce nam sjajni stadion Standarda pravit mnogo problema, a plate njihovih igraca ce dominirati na sredini terena, a prelijepi dresovi ce biti neprelazni za nase igrace. Treba izbusiti sve lopte na svijetu i dodjeliti pobjede onima s malim koeficijentima na kladionicama i velikim na Uefinom rankingu. **** vas Standard, bolji je Zeljo od njih. (Ovo ozbiljno mislim).![]()
ovi i ovakvi tvoji postovi ne vode ničemu
niko nije rekao da se ne mogu proći ali ne možeš u isti koš i na istu stepenicu stavljati 2 tima koji po svim parametrima ne spadaju u isto...što ne znači opet da će ovaj bolji 100% proći ali na papiru je standard za nas Real Madrid
Sreća pa se na zelenom terenu igra za prolazak a ne na papiru. ...
pozz
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Sve to stoji. Da bi prošli negdje moraš izbaciti nekog ko je tu.
Međutim šta je loša strana podcjenjivanja Standarda ? - danas sutra kad bi ispali, najmanje 20% ljudi sa ovog foruma bi tjeralo upravu, igrače, odovića jer smo ispali od standarda kojeg smo trebali proći
realnost prije svega pa onda želje
Međutim šta je loša strana podcjenjivanja Standarda ? - danas sutra kad bi ispali, najmanje 20% ljudi sa ovog foruma bi tjeralo upravu, igrače, odovića jer smo ispali od standarda kojeg smo trebali proći
I velika prilika. Vjerujem da su svjesni.FKZ1921 je napisao/la:Zanimljivo je kako mi umijemo napraviti problem tamo gdje ga nema.
A mi...
Standardu svaka cast, ali niko od ovih iz drugog safa nas ne moze dobit ako budemo drzali formaciju. Oni navaljuju, vidio sam, neuigrani su, to je stihija i samo ih treba umirit. Jedne vec jesmo.
Samo hrabro i mirno i bit ce sve dobro.
Nastavice se...
Nastavice se...
ma ne mozes takve ekipe podcjenjivati,ja mislim da mi nismo u stanju ni jednu ekipu u evropi pa ona dolazila i sa Malte da podcjenimo,ali ono mislim da ne treba ni precjenjivati,evo ovaj standard on je mozda u sredini evropkse nogometne elite,i u silaznoj je putanji,da bi usao negdje,ostvario nesto ,nekada moras proci 2,3 takve ekipe,a kad jednom to uradis,onda bude laksesalle86 je napisao/la:Sve to stoji. Da bi prošli negdje moraš izbaciti nekog ko je tu.

VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!