FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Neandertalac
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Neandertalac » 29 jul 2015, 19:18

DooVe je napisao/la:slika

Bjelica, dusa draga. Idem na zapad, cut ce me citav stadion!!!
Željezničar za život cijeli !

UPRAVA NAPOLJE!

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 jul 2015, 19:23

BlueFamily je napisao/la:.....Nisu se ljudi ovoliko vozali avionom od rođenja :D

jet seteri iz doline cupova :mrgreen:
Zadnja izmjena: za_zivot_cijeli, dana/u 29 jul 2015, 19:39, ukupno mijenjano 1 put.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

samoplavo
Kontakt:

Post Postao/la samoplavo » 29 jul 2015, 19:30

Mi ako se opustimo 2 % primit cemo 5 komada. Ako budemo igrali 110 % opet postoji mogućnost da primimo 5, ali i da se ponovi Budimpešta.
Želim da kažem da se svašta može desiti, od toga da nam demonstriraju silu do toga da uz dozu sreće Diatta je opet dobaci do Beganovića...
Bitno je da idemo sa objektivnom pričom da su jači, ali da se uz maksimalno zalaganje i malo sreće može izvući povoljan rezultat. Ne idemo sa pričom koliko ćemo primiti.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 29 jul 2015, 19:34

zeleni su gotovi

slika

idemo sad ganola ove crvene tući

slika
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 29 jul 2015, 19:36

Ovo **** lud zbunjenog.

Josip Kvesić definitivno je, zvanično i sigurno fudbaler turskog Antalyaspora. Njegov novi klub već je danas izvršio sve uplate koje su dogovorom i ugovorom definirane pa će defanzivac bez problema biti registriran u Fudbalskom savezu Turske i svom novom klubu.

Informacija je za portal ****.ba potvrđena iz više izvora. Radi se o sumi od 115.000 eura - tačno onoliko koliko je i dogovoreno.

Novac je uplaćen danas u prvim popodnevnim satima.

Tako su na Grbavici konačno korektno poslovali s Turcima - sjetit ćete se silnih muka koje je klub iz Doline ćupova mučio nakon odlaska Ibrahima Šehića u Mersinspor.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

sz21
Kontakt:

Post Postao/la sz21 » 29 jul 2015, 19:52

Neandertalac je napisao/la:
DooVe je napisao/la:slika

Bjelica, dusa draga. Idem na zapad, cut ce me citav stadion!!!
HAHAHAHA :rol: :rol:
" Jednom ZELJEZNICAR uvijek ZELJEZNICAR, to je tako " I.O
51%

Peterski
Kontakt:

Post Postao/la Peterski » 29 jul 2015, 19:58

Nanannanana bjelica, bjelica bjelicaaaaa
Jači od ratova, režima i partija. 1921

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 29 jul 2015, 19:59

Ljudi ba, stvarno nemam namjeru stvarat negativnu atmosferu, al vi ste ko drogirani posle ferencvarosa, zaboravljate da su nas u Budimpesti vile nosale u prvom poluvremenu, Standard vrijedi 40 miliona, troduplo vise od ferencvarosa, pare ne igraju znam, uvijek se treba nadati, moliti Boga, al govorit da smo jaci ne mozemo jer nimo ni blizu njihovom nivou, ponasate se ko pitari, ja se nadam aktivnom rezultatu, i to je realno, nije standard barca, al belgijska liga je trenutno jaca od holandske i u top 10 svjetskih liga, a standard posle anderlechta i najbolji klub te drzave, treba nam optimizam al neki ga bas pretjeraju..

FrancKK
Kontakt:

Post Postao/la FrancKK » 29 jul 2015, 19:59

salle86 je napisao/la:Sve to stoji. Da bi prošli negdje moraš izbaciti nekog ko je tu.
Međutim šta je loša strana podcjenjivanja Standarda ? - danas sutra kad bi ispali, najmanje 20% ljudi sa ovog foruma bi tjeralo upravu, igrače, odovića jer smo ispali od standarda kojeg smo trebali proći
realnost prije svega pa onda želje

Citam povremenu temu ali ti seres ko foka..

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 29 jul 2015, 20:05

Sjetih se ovog, pa onda onog gola u Budimpešti, pa skontam koliko je samo malo nama potrebno za sreću. Momci obradujte nas!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 29 jul 2015, 20:05

Samo jednu želju danas imam ja da Željo **** Standard Lieža..1921 :opaopa:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

rodom s Mejtaša
Kontakt:

Post Postao/la rodom s Mejtaša » 29 jul 2015, 20:09

Kakvi se ono dresovi prodaju na Čaršiji, desno od tramvajske. Vidjeh za malog dres, čini mi se 30 maraka reče ona žena što prodaje. Dres je plavi i isti je ko ovi novi naši dresovi :D
Ja na kraju neću imati izbora nego da malom kupim jer izgleda od fan shop-a i dječijih dresova nema ništa. Šta moj mali zna je li pljakadu ili nije.

FrancKK
Kontakt:

Post Postao/la FrancKK » 29 jul 2015, 20:11

rodom s Mejtaša je napisao/la:Kakvi se ono dresovi prodaju na Čaršiji, desno od tramvajske. Vidjeh za malog dres, čini mi se 30 maraka reče ona žena što prodaje. Dres je plavi i isti je ko ovi novi naši dresovi :D
Ja na kraju neću imati izbora nego da malom kupim jer izgleda od fan shop-a i dječijih dresova nema ništa. Šta moj mali zna je li pljakadu ili nije.
Imas S velicinu ne znam koliki ti je mali

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 29 jul 2015, 20:21

zubar je napisao/la:Ljudi ba, stvarno nemam namjeru stvarat negativnu atmosferu, al vi ste ko drogirani posle ferencvarosa, zaboravljate da su nas u Budimpesti vile nosale u prvom poluvremenu, Standard vrijedi 40 miliona, troduplo vise od ferencvarosa, pare ne igraju znam, uvijek se treba nadati, moliti Boga, al govorit da smo jaci ne mozemo jer nimo ni blizu njihovom nivou, ponasate se ko pitari, ja se nadam aktivnom rezultatu, i to je realno, nije standard barca, al belgijska liga je trenutno jaca od holandske i u top 10 svjetskih liga, a standard posle anderlechta i najbolji klub te drzave, treba nam optimizam al neki ga bas pretjeraju..
boj ne bije zlatno oruzje, vec boj bije srce u junaka!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

DANDY
Kontakt:

Post Postao/la DANDY » 29 jul 2015, 20:24

slika

Ideeeeeee

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 29 jul 2015, 20:25

Ima li sta od M dresova u fan shopu?
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 29 jul 2015, 20:28

zubar je napisao/la:Ljudi ba, stvarno nemam namjeru stvarat negativnu atmosferu, al vi ste ko drogirani posle ferencvarosa, zaboravljate da su nas u Budimpesti vile nosale u prvom poluvremenu, Standard vrijedi 40 miliona, troduplo vise od ferencvarosa, pare ne igraju znam, uvijek se treba nadati, moliti Boga, al govorit da smo jaci ne mozemo jer nimo ni blizu njihovom nivou, ponasate se ko pitari, ja se nadam aktivnom rezultatu, i to je realno, nije standard barca, al belgijska liga je trenutno jaca od holandske i u top 10 svjetskih liga, a standard posle anderlechta i najbolji klub te drzave, treba nam optimizam al neki ga bas pretjeraju..
Svako ima pravo na svoje misljenje, ali se moze gledati malo realno a to je da su holandani u Madarskoj primili 4 komada, isti ti holandani za nas svemirski brod. I to smo prosli a da nismo primili gol sto pokazuje da ima kvaliteta. Jedna jedina stavka je fizicka sprema igraca, ako budu odnomorni mozemo do povoljnog rezultata a to je i poraz od 1:0.
Idemo se boriti pa sta Bog da.

zubar
Kontakt:

Post Postao/la zubar » 29 jul 2015, 20:28

za_zivot_cijeli je napisao/la:
boj ne bije zlatno oruzje, vec boj bije srce u junaka!
Ma znam zato i kazem imamo se cemu nadat, jer je kvalitet znacajno na njihovoj strani, mi ako poginemo ponavljam mozemo izvuc dobar rezultat,a sigurno da nasi imaj vise srca, ja sam cisto govorio o kvalitetu i kako je sve na papiru, nama treba srce, pamet i sreća, prvo dvoje mislim da nece izostat a na ovo trece ne mozemo uticat.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 29 jul 2015, 20:43

Naša najveća šansa je to što oni još uvijek prave tim, otišli su im neki bitni igrači, a Muslin baš i nije neka trenerčina da to uklopi nabrzinu. To dokazuju i njihove 2-3 posljednje utakmice gdje su gubili i primali golove od lošijih protivnika. Imaju ogroman roster, prošle sezone je za prvim tim nastupilo čak 35-36 igrača.

Oni će nas napasti od prve minute, igraju ofanzivan fudbal, ali imaju probleme sa realizacijom i nadam se da ih protiv nas neće 'očepiti'. Gledao sam ih mnogo puta (zbog Arslanagića) i na stadionu je paklena atmosfera. Recept je isti kao protiv Ferencvaroša, učiniti sve da ga ne primimo u ranoj fazi utakmice, kasnije će sve biti lakše, oni će srljati, imaćemo više prostora prema naprijed, biće nervozniji i šanse će nam rasti. Poprilično sam siguran da ćemo imati svoje gol prilike na utakmici i vjerujem da ćemo zabiti, jer oni su takva ekipa da ne vode mnogo računa o svom golu. Ko ih je gledao protiv Kortrijka vidio je da im je odbrana kritična, da se loše pozicioniraju i da ih protivnik ugrozi sa par dodavanja. Arslanagić neće igrati i to je možda loše po nas, jer je u posljednje vrijeme kriv za dosta golova, kasni, ispada, loše se postavlja, evo i sad su primili gol jer se njemu ukazivala pomoć, to nije njegova greška, ali golovi obično imaju veze sa njim.

Moje mišljenje je da će ova utakmica imati dosta sličnosti sa onom protiv Ferencvaroša, oba tima gaje napadački fudbal, sa mnogo dobrih pojedinaca i da će nam uz trku i borbu biti potrebno i malo znanja. Igrači moraju slušati ono što im Oda kaže i od plana se ne smije odstupati ni milimetar, za svega par minuta možemo prosuti apsolutno sve i primiti dva komada a da nismo ni svjesni. Oni će da jurcaju bez obzira na rezultat, 1-0 ili 0-1 svejedno je, lopta nikad neće ići nazad.

Jači su, ali nije to ni sjena one ekipe od prije 4-5 godina.

Mi sebi ne smijemo priuštiti zaostatak. Ne zanimaju me herojski porazi, više volim kukavičke pobjede.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 29 jul 2015, 20:49

Legle pare za Kvesu
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bvsic, Sarun i 29 gostiju.