Gojko Cimirot
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Gojko Cimirot
-
SjeverniVjetar
Sta ce mu ispasti izazovnije ?Husika je napisao/la: Ako Gojko ode u CZ onda nije dobar, bolje mu je neka ostane tu dok ne "ispadne" sta izazovnije !!!
Sarajevo je ispalo iz Europe, odigrao je dvije lose utakmice protiv Lecha, ima 23 godine i iza sebe sezonu u kojoj nije briljirao... budimo realni, nece tu ispasti nista atraktivno, osim mozda atraktivnih clanaka u novinama. Ako je Zvezda ozbiljna opcija, neka ide, to je stepenica vise , a igraci iz njihove lige su cijenjena roba.
Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..SjeverniVjetar je napisao/la:Sta ce mu ispasti izazovnije ?Husika je napisao/la: Ako Gojko ode u CZ onda nije dobar, bolje mu je neka ostane tu dok ne "ispadne" sta izazovnije !!!
Sarajevo je ispalo iz Europe, odigrao je dvije lose utakmice protiv Lecha, ima 23 godine i iza sebe sezonu u kojoj nije briljirao... budimo realni, nece tu ispasti nista atraktivno, osim mozda atraktivnih clanaka u novinama. Ako je Zvezda ozbiljna opcija, neka ide, to je stepenica vise , a igraci iz njihove lige su cijenjena roba.
1946
19.12.1992.joker90 je napisao/la:Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..
http://int.soccerway.com/players/g-cimirot/129661/sony_91 je napisao/la:19.12.1992.joker90 je napisao/la:Ja zadnji put kad sam provjeravao Gojko je imao 21god.. decembar 93.god rođen ako me sjecanje dobro sluzi. Pisi tacne podatke, ne lupaj jarane..
Ovdje stoji da je 93. godiste.. Ako je ovdje greska, onda sam i ja fulio..
1946
Greška je tujoker90 je napisao/la:http://int.soccerway.com/players/g-cimirot/129661/
Ovdje stoji da je 93. godiste.. Ako je ovdje greska, onda sam i ja fulio..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao sto rekoh.Head je napisao/la:Kakva Zvezda ljudi, sta vam je. Pokusava se na sve nacine da se proda u Genk. Sta ce na kraju biti vidjecemo. I on je za qrac odigrao ovu Evropu i sam sebe zajebo.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/sarajevo ... zdu/168090
Na sve nacine se pokusava Gojo prodati u Belgiju, ne ide bas sve kako treba. Skeptik sam po pitanju transfera ali u Zvezdu nece sigurno.
-
SjeverniVjetar
Samo da bude profi do kraja,jer je ovo dio strategije i kušnje jedne veće ekipe od dosada nabrojanih.
pozz strumfe, vidim jos pises kao nas navijac fol! Ne brini za Cimija, gdje ti je Svraka?Rikardo je napisao/la:Nece na kraju nigdje otici.

1946
joker90 je napisao/la:pozz strumfe, vidim jos pises kao nas navijac fol! Ne brini za Cimija, gdje ti je Svraka?Rikardo je napisao/la:Nece na kraju nigdje otici.
- Gabon
- Kontakt:
A samo da ne i on zavrsi na prvu Kipar (zbog nekoliko destina hiljada eura) jer su manje nudili neki klubovi sa Zapada.
Svrsic Avdo minutica Papketa.
Talent Tino Sven Susic zadnji vezni, playmaker.. adzin univerzalac, dobar i za klupe Hajduka.
-
SjeverniVjetar
Na osnovu cega da neko trazi, a neko da da milion za igraca iz BHPL ?
Trenutno korisnika/ca: 0oo0, 1921zeljeznicar1921, Alucard, Anoniman, aqarius, arabijskisupi, BarbareZeljin, Beduin, Beli98, Biscione, Blackwargreymon, boki86, Brazzzoo123, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Cwirek, darker10, denza, DoktorXabaras, DrogbaDidier, edin139, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., FerdinandF, Fudo, Garfield, Gifron, GrbavicaHrammm, guillermo, Hajdeee, hansbosna, HariTz, harko35, Hrasno15, iliyaa8, invincible1921, Invincibles14, itatabisine, J1897, James1987, Jarodwest, jasmin10, JohannWolfgang, kakarut, karajlo, KimJongEsmer, Kompromis, L-Train, lakilone, Lavcina, legendarnadruga, LenyYoro15, Lynx, Maestro^^, meepo, Micron, Mocvara1991, muhamedhulk, muhamedkonjic, nebeskasila, nerkolfc, NEZALAGANJE, Nyema1921, omanovski, Pact1921, PingoFTW, PointBlank, Proximic, Rauber33, Resolute, rishovski, s4mke, Scholl, Shategabri, Shevko, Sheyi, skoJaa, Sport90, StevieG8, THEC, TofiTofita, travuljasSs, Truba1905burazeru, tutankamon1905, USB, Vaya, Venom, VensanKasel, Wilshere10, Wolffire, zaostrog, zemuntrg, zikerrz21 i 768 gostiju.