Reprezentativci (fudbal)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

harishp
Kontakt:

Re: Reprezentativci (fudbal)

Post Postao/la harishp » 28 apr 2010, 21:54

Ma ebo Mudonju za njega znam kao i ovog Begsona.
Ali za Mujdzu nema nista detaljno da je bio pozvan od saveza BIH a ovaj odbio.Ako je to uradio lako je to pronaci.
Palamudanje bez osnove i nije bas nice.
Kad mu se vec sve po spisku,da makar bude s razlogom.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 29 apr 2010, 11:07

Mujdza je pruzio dosta dobre igre u zadnje vrijeme, posebno ova protiv Wolfsburga je bila jaka od njega. Ipak talenat sa perspektivom vjerovatno nije vise sa 26 godina u Freiburgu. Licno sam misljenja da ga ta izjava za stranicu svog kluba, o tome da bi mogao lakse igrati za nas, ali da radije igra za Hrvatsku, diskvalifikuje. Ipak ako se javno odluci igrati za nas i da sve na terenu i bude nam od pomoci, boli me briga za tom izjavom.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 maj 2010, 19:26

Alispahic strijelac za Šibenik :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 01 maj 2010, 19:52

NK Karlovac
0-2
HNK Sibenik
HT
0 - 0
61
0 - 1
Alispahic
90
0 - 2
Zec

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 01 maj 2010, 19:54

Ponos Torina je napisao/la:NK Karlovac
0-2
HNK Sibenik
HT
0 - 0
61
0 - 1
Alispahic
90
0 - 2
Zec

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kolegijalnost. :D :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 01 maj 2010, 19:55

Jos kad bi Ibricic veceras dao go protiv Dinama,dan bi bio extra sto se tice nasih igraca :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 02 maj 2010, 03:11

harry_90 je napisao/la:Alispahic strijelac za Šibenik :D
U glavnim ulogama bili su Zec i Alispahić a upravo se potonji pokazao čovjekom odluke. U 61. minuti majstorski je škaricama "probio" mrežu Sunare i doveo svoju momčad u prednost.

Kako se kasnije pokazalo taj je pogodak bio vrijedan sva tri boda, a za konačnih 2:0 gostiju zabio je Zec u trećoj minuti sudačke nadoknade.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 02 maj 2010, 23:48

harishp je napisao/la:Ebo ga Iljo a on njega.U biti su isti ni od jednog covjek nema koristi.
Dobro zna da bukvalno pola kvalifikacija ostajemo bez i jednog klasicnog lijevaka.
Satro principi a vec je sam sebe pos-rao sa tim svojim principima i pogazio rijec.
Cisto sumnjam da ce ga Pape vise i pozvati,nije niko svoj obraz nasao na putu.
Papac ga je odavno vec i izgubio.
Iskreno ''ako je istina ovo sto je zadnje izjavio''zelim mu sve najgore u dajljnoj karijeri. :evil:
On je bio samo jedan od onih koji je igrao dok nije nasao dobar klub ! On da je mogao sigurno bih igrao za Zapadni komsiluk ! Na kraju krajeva igrao je u SB, sta drugo ocekivati od ljudi iz tog rezervata ? Da iskoriste drzavu, i da gledaju licni interes TO JE SVE !
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 maj 2010, 00:49

Eto prodana duša Mujdza pristao igrati za BiH. Nadam se da je sad nekim forumašima srce na mjestu.
Ništa je bih Mensuru poželio što kraću reprezentativnu karijeru...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 01:31

Strauss je napisao/la:Eto prodana duša Mujdza pristao igrati za BiH. Nadam se da je sad nekim forumašima srce na mjestu.
Ako je rodjeni Hrvat i dva puta sto je pozvan dva puta se odazvao za BIH ''prodana''dusa onda vec imamo par u repci da im dusa ni u djehenem nece tek tako lako otici. :lol: :mrgreen:
P.S sad ce @Mrgood svim srcem navijati za BIH. :? :mrgreen:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 maj 2010, 01:48

harishp je napisao/la:
Strauss je napisao/la:Eto prodana duša Mujdza pristao igrati za BiH. Nadam se da je sad nekim forumašima srce na mjestu.
Ako je rodjeni Hrvat i dva puta sto je pozvan dva puta se odazvao za BIH ''prodana''dusa onda vec imamo par u repci da im dusa ni u djehenem nece tek tako lako otici. :lol: :mrgreen:
E samo tebe čekam, da vidim šta veliki mudrac ima reći na ovu temu... :P
Jašta nego je prodana duša, vrlo dobro znamo ko mu je prvi izbor i za mene takvi nikad neće biti dobrodošli u repku. Znam ja da mi imamo u repci i gorih od njeg, al jbg ne mogu ih ja istjerati, kao što ne mogu ni zabraniti Sušiću da pozove ovog malog kockastog, al ono što ja mogu, jeste moliti Boga da preklinju dan kad su zaigrali za BiH. Toliko od mene, nije puno, al šta češ hebaji ga.

EDIT
Mislim da će suta Mujdza biti proglašen najgorim desnim bekanom :mrgreen: u hostoriji BL od jednog momka. Ne bih da ga spominjem prepoznat će se...

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 05 maj 2010, 01:53

Ma nije prodana duša, već nepatriotska(i to se da promijeniti). Barem prema BiH ne osjeća nešto naročito, a očito ni prema Hrvatskoj, ako je pristao igrati za nas. Neka nama što više što boljih igrača koji imaju opipljive veze s Bosnom, a biće uvijek i patriota, koje ljudi više vole i cijene. Ne bih se zakleo ni da Emir Spahić ne bi zaigrao za kockaste da je dobio poziv prije nego za BiH. A lik je primjer požrtvovanosti i poštovanja dresa s državnim grbom. Sve je to jako relativno i varljivo...
Inače, čini mi se da je odličan igrač, a i relativno je mlad. Svaka čast Sušiću što se tako bori za ove koji vagaju, a imaju određeni kvalitet. Bitno je da ih kaparišemo što više, pa nek' onda zaslužuju pozive kako znaju i umiju.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 02:11

Strauss je napisao/la:
harishp je napisao/la:
E samo tebe čekam, da vidim šta veliki mudrac ima reći na ovu temu... :P
Jašta nego je prodana duša, vrlo dobro znamo ko mu je prvi izbor i za mene takvi nikad neće biti dobrodošli u repku. Znam ja da mi imamo u repci i gorih od njeg, al jbg ne mogu ih ja istjerati, kao što ne mogu ni zabraniti Sušiću da pozove ovog malog kockastog, al ono što ja mogu, jeste moliti Boga da preklinju dan kad su zaigrali za BiH. Toliko od mene, nije puno, al šta češ hebaji ga.

EDIT
Mislim da će suta Mujdza biti proglašen najgorim desnim bekanom :mrgreen: u hostoriji BL od jednog momka. Ne bih da ga spominjem prepoznat će se...
Ziku ovo.
Mudonja rodjen u Sarajevu,pozvan u repku prvi put.Popisao se na poziv i poslao razglednicu iz zemlje Safari sa potpisom ''zbogom zohari''.Ali posto je svijet malen i kako rece Kemica Malovvcic okrece se kolo srece.Zohar se ''cam-back'' kao 100% patriota,dusa od covjeka i tako ti folovi.
Begson rodjen u Trebinju.Prvo kao satro nije znao da ako neko igra u drugoj repci mladoj i napuni 21 godinu pisi propalo u vezi druge repke.Pravio se nevjest posto nas tada ni na mapi nije bilo.E onda sticajem okolnosti zakon se promjeni,nasi pred samim vratima svjetskog prvenstva,kanada samo derbije protiv sejselskih ostrva ili grenlanda.
ali opet nije djavo dao mira da makar jos jednom ukenja bosanski obraz i napravi sam sebe budalom kad na intervju-u rece da uopste nezna Bosanski i da ce opet svim srcem zaigrati za svoju Kanadu iako je bilo ocito da od toga nema nista.
Naravno poslije toga ga niko nije ni ozbiljno shvatao.
Mujcin rodjen u Zagrebu,manje sa Bosnom ima od jednog Corluke,Petrica ,Lovrena itd.
Prvi put pozvan u BIH repku lav iliti konj Pasalic i ona njegova famozna sine Elvire misleci na Rahimica koji zbog takvih je 5-6 godina izbivao.I mi ostajali bez tada odlicnog veznog.Znaci Paske je kazao nek si ti nama dosao ali nemas BIH drzavljanstvo hajd se sad uhvati noge.Vrlo potencionalno i ohrabrujuce zar ne.
Mujdza opet pozvan od strane Susica i opet se odazvao.Pa koje sad od ovih prodana dusa,ko pametan,a ko budala.
Kviskoteka sa lazom Goluzom pocinje.
Iskreno da je lijevi bek,bio bi narodni heroj :mrgreen:
Ovako samo gomilanje na desnoj strani.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 05 maj 2010, 02:30

Ko što imam sad mišljenje u Mujdži isto takvo mišljenje sam imao i o Mudonji i Begoviću i Muslimoviću, da ne spominjem Jakupovića i slične njemu. To su izrodi, takvim treba zabraniti ulazak u državu.

Na kraju krajeva, nek ga i pozovu, ova repka i država je definitivno svoj obraz i dignitet izgubila onog dana kad cirkusant zvani Mikado došao. Tu je meni sve bilo jasno, a iskreno ovaj glupi i nepismeni narod i ne zaslužuje ništa bolje od Mikada, Mujdže, Jakupovića i sl.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 03:05

Strauss je napisao/la:Ko što imam sad mišljenje u Mujdži isto takvo mišljenje sam imao i o Mudonji i Begoviću i Muslimoviću, da ne spominjem Jakupovića i slične njemu. To su izrodi, takvim treba zabraniti ulazak u državu.

Na kraju krajeva, nek ga i pozovu, ova repka i država je definitivno svoj obraz i dignitet izgubila onog dana kad cirkusant zvani Mikado došao. Tu je meni sve bilo jasno, a iskreno ovaj glupi i nepismeni narod i ne zaslužuje ništa bolje od Mikada, Mujdže, Jakupovića i sl.
Poenta je da od ovih na kraju krajeva i niko neke velike koristi i nema.Krpljenje rupa i zaebavanja momaka kojima je BIH jedna i jedina i nemaju neke druge izbore a imaju ako nista slican kvalitet.Samo zato sto zaboga igraju u Premier i Spanjolskoj ili BL a ove nase vec navedene koji bi i pjeske dosli i odazvali se u repku.Podcijenjuju i zaebavaju radi klubova ili lige.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 05 maj 2010, 03:34

Hare ponekad zna mudro zboriti ,kad ga ponese atmosfera :mrgreen: :)
Nemojte dvostrukih aršina i moralisanja oko naših vedeta i zvijezdica....ne volim cak ni kad se uzoriti kapiten Spahić glorifikuje kao nad-Bosanac sa super mocima koji svaku noc sanja svoju rodnu grudu majku Bosnu dok mlati pare po Monpeljeu i slicne epove o našim igracima...od kapitena (koji može biti uzor) sam namjerno pošao ,e sad možete misliti šta mislim o drugim lavovima,zmajevima,ljiljanima i slicnim zvjerkama koji nose sveti dres (a najmanje pola ih ne zaslužuje - ali to nije tema vecerašnje emisije :mrgreen: )
I još nešto , otvorite zasebnu temu o novopecenom reprezentativcu Bekriću, pa da i njega uzdižemo u nebesa i glorifikujemo...kad može o Bilbiji ili Mujdži ili Zecu ili bilo kome drugom ,može vala i o najboljem igracu naše čemer lige...momak je zaslužio temu svojim igrama.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 05 maj 2010, 04:57

Nije ponekad nego vazda.
Jedino sto nas color razdvaja pa se tebi @dropce moj to samo ucini. :mrgreen:
Spaha je Josip Broz Alija sto se tice odvaljivanja damu za svoj dres. :mrgreen: Krmeci griup,odvaljena noga,mahmurna glava ma nema sanse da razbije najveceg Bosanca iz Dubrovnika samo on i Ibrica Jusic :mrgreen:
Zaradjuju i drugi i vise pa mlate damu umjesto da ih znoje kad zatreba.
Bekra kuca na vrata mladih asova,imat ce i sansu da prodje kao hadjija ili muftac.
Pape drzi uzde i vrlo dobro vidi situaciju sta,kuda i gdje.
Sto je veliki plus.Cak i ove ofarbane u hiljadu farbi vaze i stavlja na givit na pravu stranu.
Neka ovih ofarbani,ali nemojte mi ''matereti'' pricu o zvijezdama,patriotizmu,srcima,kardiovaskularnim problemima ili ofo -ono.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

miralem444
Kontakt:

Post Postao/la miralem444 » 05 maj 2010, 07:24

Mensur Mujdža pojačava zmajeve

Kako nezvanično saznajemo, Mensur Mujdža će promjeniti sportsko državljanstvo i u budućnosti se staviti na raspolaganje našem selektoru Safetu Sušiću.

Mujdža, koji je ljetos dres Zagreba zamjenio dresom njemačkog Freiburga, na ovaj korak se odlučio nakon jučašnjeg razgovora sa Sušićem.

Prethodno je ovaj desni bočni branio boje mlade reprezentacije Hrvatske. Mujdža je porijeklom iz Doboja, a njegov brat Jasmin je prije desetak godina igrao za našu reprezentaciju, u selektorskoj eri Fuada Muzurovića.

I Mensur se pojavljivao na okupljanju naše reprezentacije, istina mlade za vrijeme selektorovanja Ibrahima Zukanovića, ali zbog nemara nadležnih nije uspio dobiti naše papire.

Na sreću greške iz prošlosti je ispravio Sušić, pa ćemo u Mujdži dobiti veliko pojačanje na desnom boku, a možda i na lijevom, s obzirom da se Mensur na obje pozicije dobro snalazi. U posljednje vrijeme Mujdža igra u velikoj formi u njemačkoj Bundesligi, gdje je njegov Freiburg već osigurao opstanak.

odlicnoo.....kranulo jeee kako trebaa...volim te bosno
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.

Mrgood
Kontakt:

Post Postao/la Mrgood » 05 maj 2010, 09:41

Eto ga , Mujdža je shvatio gdje mu je šansa i odazvao se pozivu da igra za BiH. 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 maj 2010, 09:47

Kakva šansa? Dečko odlučio da igra za svoju zemlju, jednostavno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, DeeWa, Edincapitano, LondonBlues i 33 gosta.