7FrancKK je napisao/la:Imas S velicinu ne znam koliki ti je malirodom s Mejtaša je napisao/la:Kakvi se ono dresovi prodaju na Čaršiji, desno od tramvajske. Vidjeh za malog dres, čini mi se 30 maraka reče ona žena što prodaje. Dres je plavi i isti je ko ovi novi naši dresovi![]()
Ja na kraju neću imati izbora nego da malom kupim jer izgleda od fan shop-a i dječijih dresova nema ništa. Šta moj mali zna je li pljakadu ili nije.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
- Neandertalac
- Kontakt:
Evo sad se ukljucih na reprizu njihove zadnje tekme u 20 min. Po nekoj logici zakljucih da su Standard crveni i reko bas da vidim. Gledam i ne vjerujem, ubise ih plavi, trce ko osice, strasan pritisak sa dva isturena, u trenu pune sesnaesterac, probijaju sa krila, bekovi gore dole, utcavanja, dm neki jablan crnac kupi sve na sredini, a crveni spori bezidejni, nidje veze. Kontam vidi ovih kanti, fakat karine, neuigrani, slabo trce, extra. 38 min izlazi jedan crveni, kad to ovi domaci u crvenim dresovima, Standard su plavi. Progutah knedlu, hahahaha...Virtu4l je napisao/la:Naša najveća šansa je to što oni još uvijek prave tim, otišli su im neki bitni igrači, a Muslin baš i nije neka trenerčina da to uklopi nabrzinu. To dokazuju i njihove 2-3 posljednje utakmice gdje su gubili i primali golove od lošijih protivnika. Imaju ogroman roster, prošle sezone je za prvim tim nastupilo čak 35-36 igrača.
Oni će nas napasti od prve minute, igraju ofanzivan fudbal, ali imaju probleme sa realizacijom i nadam se da ih protiv nas neće 'očepiti'. Gledao sam ih mnogo puta (zbog Arslanagića) i na stadionu je paklena atmosfera. Recept je isti kao protiv Ferencvaroša, učiniti sve da ga ne primimo u ranoj fazi utakmice, kasnije će sve biti lakše, oni će srljati, imaćemo više prostora prema naprijed, biće nervozniji i šanse će nam rasti. Poprilično sam siguran da ćemo imati svoje gol prilike na utakmici i vjerujem da ćemo zabiti, jer oni su takva ekipa da ne vode mnogo računa o svom golu. Ko ih je gledao protiv Kortrijka vidio je da im je odbrana kritična, da se loše pozicioniraju i da ih protivnik ugrozi sa par dodavanja. Arslanagić neće igrati i to je možda loše po nas, jer je u posljednje vrijeme kriv za dosta golova, kasni, ispada, loše se postavlja, evo i sad su primili gol jer se njemu ukazivala pomoć, to nije njegova greška, ali golovi obično imaju veze sa njim.
Moje mišljenje je da će ova utakmica imati dosta sličnosti sa onom protiv Ferencvaroša, oba tima gaje napadački fudbal, sa mnogo dobrih pojedinaca i da će nam uz trku i borbu biti potrebno i malo znanja. Igrači moraju slušati ono što im Oda kaže i od plana se ne smije odstupati ni milimetar, za svega par minuta možemo prosuti apsolutno sve i primiti dva komada a da nismo ni svjesni. Oni će da jurcaju bez obzira na rezultat, 1-0 ili 0-1 svejedno je, lopta nikad neće ići nazad.
Jači su, ali nije to ni sjena one ekipe od prije 4-5 godina.
Mi sebi ne smijemo priuštiti zaostatak. Ne zanimaju me herojski porazi, više volim kukavičke pobjede.
I bas kao sto ti rece, povrijedi se stoper, primise go, raspade se igra. Prestadose uraganski napadi, a domaci im zaprijetise jos par puta iz kontri i prekida koje vrlo lose brane.
Znaci kao sto smo i kontali, beton su al imaju i mana.
Evo koga interesuje pocinje drugo, Arena sport hr..
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- Neandertalac
- Kontakt:
Izjednacise iz penala koji nebi Bjelica sviro konama protiv Mladosti na Kosevu. Smijesan penal fakat, nigdje veze...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- bistrikboy
- Kontakt:
Mislim da nemamo neke ozbiljne sanse,ali eto lopta je okrugla.Samo da ne bude neka katastrofa od 4-5 razlike.Obraduj nas Željo!
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Kao sto sam rekao ko vjeruje u ove neke suplje price sto portali izbacuju. Nemaju sta da pise pa pokusavaju zakuhati.mukitmovac je napisao/la:Legle pare za Kvesu
Sutra je Mladenovic na lijevom beku
- Neandertalac
- Kontakt:
Interesantno sat kasnije izbacuju kako samoprozvani divovi obijaju fantomsku ponudu od mil i kusur za biser bh fudbala, uz napomenu kako je fantomska i astronomska ponuda Basela takodje odbijena...Enemy00 je napisao/la:Kao sto sam rekao ko vjeruje u ove neke suplje price sto portali izbacuju. Nemaju sta da pise pa pokusavaju zakuhati.mukitmovac je napisao/la:Legle pare za Kvesu
Pitarska posla!
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
ma sedamnaest miliona. bazel lud bez cimirota. ne znaju šta će u ovoj sezoni ako njega ne dovedu, sve im pada u vodu.
Zadnja izmjena: ChWilla, dana/u 29 jul 2015, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Milomir Odovic na BHT1 u Interwiu 20 !
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
-
- Kontakt:
Nebi bilo lose dovesti ovog Simeunovica, moze igrati vise pozicija, a jaca konkurencija nam treba, duga sezona.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
U Avazu pise da ne moze igrati haj ga znaj!Enemy00 je napisao/la:Kao sto sam rekao ko vjeruje u ove neke suplje price sto portali izbacuju. Nemaju sta da pise pa pokusavaju zakuhati.mukitmovac je napisao/la:Legle pare za Kvesu
Opet ponavljam ovo je cist pokusaj da nam se "crv" ubaci pred vaznu utakmicu. Sreca pa nas ima i znamo pravo istinu. Kada bi se samo citalo sa ovih portala po njima mi smo se davno ugasiliNeandertalac je napisao/la:Interesantno sat kasnije izbacuju kako samoprozvani divovi obijaju fantomsku ponudu od mil i kusur za biser bh fudbala, uz napomenu kako je fantomska i astronomska ponuda Basela takodje odbijena...Enemy00 je napisao/la:Kao sto sam rekao ko vjeruje u ove neke suplje price sto portali izbacuju. Nemaju sta da pise pa pokusavaju zakuhati.mukitmovac je napisao/la:Legle pare za Kvesu
Pitarska posla!
može igrati mladenović.
- jovanmaksimovic
- Kontakt:
kako mene tesko neki porazi pogode... a ovaj od borca me bas pogodio... ne zato sto smo igrali protiv tradicije, koja je na njihovoj strani bila od njihovog povratka u premijer ligu, nego vise zbog ponasanja pojedinih igraca na toj utakmici... ok, razumjem, umor od ferenca, ali da ne pobjedis tim, koji ne zna da li ce opstati kao klub naredne sedmice i opet nas pobjede, jer su neki igraci vec bili u mislima kod belgijanaca, siguran sam u to. a uz to, se digli nakon ferenca kao da ce sve doci automatski, titule i trofeji, po pitarskom receptu... e pa nece... mi moramo se prvenstveno fokusirati na ligu i kup jer nemamo sirok kadar da igramo na tri fronta, to se dobro vidjelo 2002/03 kada smo zbog newcastle-a izgubili od rudara kuci i to nas je na kraju kostalo titule te sezone... hocu reci, ako zelimo titulu, a vjerujem da mozemo do nje ove godine, nema opustanja pred "nevaznim" utakmicama po livadama u premijer ligi, to se mora ginuti 200%!!! sreca nasa, pa nam se ovo desilo u prvom kolu, nadam se da ce klub dobro kazniti igrace zbog pristupa protiv borca... bas, ali bas me pogodi ovaj poraz...
https://www.youtube.com/watch?v=H1M8yfyW2fo
FOR PAUL
FOR PAUL
Ne sekraj se naribani su propisno!jovanmaksimovic je napisao/la:kako mene tesko neki porazi pogode... a ovaj od borca me bas pogodio... ne zato sto smo igrali protiv tradicije, koja je na njihovoj strani bila od njihovog povratka u premijer ligu, nego vise zbog ponasanja pojedinih igraca na toj utakmici... ok, razumjem, umor od ferenca, ali da ne pobjedis tim, koji ne zna da li ce opstati kao klub naredne sedmice i opet nas pobjede, jer su neki igraci vec bili u mislima kod belgijanaca, siguran sam u to. a uz to, se digli nakon ferenca kao da ce sve doci automatski, titule i trofeji, po pitarskom receptu... e pa nece... mi moramo se prvenstveno fokusirati na ligu i kup jer nemamo sirok kadar da igramo na tri fronta, to se dobro vidjelo 2002/03 kada smo zbog newcastle-a izgubili od rudara kuci i to nas je na kraju kostalo titule te sezone... hocu reci, ako zelimo titulu, a vjerujem da mozemo do nje ove godine, nema opustanja pred "nevaznim" utakmicama po livadama u premijer ligi, to se mora ginuti 200%!!! sreca nasa, pa nam se ovo desilo u prvom kolu, nadam se da ce klub dobro kazniti igrace zbog pristupa protiv borca... bas, ali bas me pogodi ovaj poraz...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
I ja se nadam da ce Mladenovic igrati. Od nekih ljudi vrlo bliskih klubu sam cuo da bi mogao biti dostojna zamjena za Kvesu.
Sutra igrati hrabro, u kost. Pokazati im da se ne bojimo, dati sve od sebe ... a onda neka bude kako mora biti. Priželjkujem otvotren rezultat, a onda spektakl na Koševu.
Sutra igrati hrabro, u kost. Pokazati im da se ne bojimo, dati sve od sebe ... a onda neka bude kako mora biti. Priželjkujem otvotren rezultat, a onda spektakl na Koševu.
ispravio bih samo - koji laže da ne zna hoće li opstati, upravo radi naivaca i da bi uzeo lovu od entiteta...
Pa moraju izgubiti jednu utakmicu jebote, sta se imaju ribati. Ne sjecamo se kad mo izgubili i da sad trebamo praviti od ovog poraza neka sranja. Nismo pobjedili boze moj idemo dalje. Ligata smece ljudskopile87 je napisao/la:Ne sekraj se naribani su propisno!jovanmaksimovic je napisao/la:kako mene tesko neki porazi pogode... a ovaj od borca me bas pogodio... ne zato sto smo igrali protiv tradicije, koja je na njihovoj strani bila od njihovog povratka u premijer ligu, nego vise zbog ponasanja pojedinih igraca na toj utakmici... ok, razumjem, umor od ferenca, ali da ne pobjedis tim, koji ne zna da li ce opstati kao klub naredne sedmice i opet nas pobjede, jer su neki igraci vec bili u mislima kod belgijanaca, siguran sam u to. a uz to, se digli nakon ferenca kao da ce sve doci automatski, titule i trofeji, po pitarskom receptu... e pa nece... mi moramo se prvenstveno fokusirati na ligu i kup jer nemamo sirok kadar da igramo na tri fronta, to se dobro vidjelo 2002/03 kada smo zbog newcastle-a izgubili od rudara kuci i to nas je na kraju kostalo titule te sezone... hocu reci, ako zelimo titulu, a vjerujem da mozemo do nje ove godine, nema opustanja pred "nevaznim" utakmicama po livadama u premijer ligi, to se mora ginuti 200%!!! sreca nasa, pa nam se ovo desilo u prvom kolu, nadam se da ce klub dobro kazniti igrace zbog pristupa protiv borca... bas, ali bas me pogodi ovaj poraz...
na BHT prebacite obavezno
mogu se i napisi prodavati.
Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bordo10, Cwirek, OdbrambeniOP i 38 gostiju.