FK Partizan
Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
Re: FK Partizan
boga mi ova rumunska zvijezda nešto i ne igra dobro... večeras su opasno plesala po ivici žileta
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Klub im potresa neka fin. kriza + prazne tribine, mogli bi vi to iskoristiti... 
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Uz sve te,uslovno rečeno "Pogodnosti" za Partizan,Steaua je velikan,šampion svoje zemlje i ima jak tim,tako se mora pružiti 100% mogućnosti od 1. do 180.minuta dvomeča.
Imam osjećaj da možemo do gola u Bukureštu,pa bi bio zadovoljan i remijem,tipa 1-1 2-2.
Iskren da budem 0-0 je zeznut rezultat,tako di možda zbog Psihe više odg da izgubimo 1-2 ili 2-3.Sve u svemu,sa Jagodinom još više uigrati tim pa onda u borbu za 4.kolo.Veliki posao možemo da odradimo sa Steauom i otvara nam se fina prilika eventualnim prolaskom.Samo pametno.
Imam osjećaj da možemo do gola u Bukureštu,pa bi bio zadovoljan i remijem,tipa 1-1 2-2.
Iskren da budem 0-0 je zeznut rezultat,tako di možda zbog Psihe više odg da izgubimo 1-2 ili 2-3.Sve u svemu,sa Jagodinom još više uigrati tim pa onda u borbu za 4.kolo.Veliki posao možemo da odradimo sa Steauom i otvara nam se fina prilika eventualnim prolaskom.Samo pametno.
Mens sana in corpore sano.
ja se bojim samo milinkovića... nego od markinjosa definitvno ništa
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta mu fali? Fino to izgleda sa ovih 4-3-3, Brašanac explodirao...DANTES je napisao/la:ja se bojim samo milinkovića...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Izgleda fino sa ekipama koje su ruku na srce,2 klase ispod Partizana.Steaua je pravi ispitmarconato je napisao/la:Sta mu fali? Fino to izgleda sa ovih 4-3-3, Brašanac explodirao...DANTES je napisao/la:ja se bojim samo milinkovića...
- djoleprijedor
- Kontakt:
Večeras je možda utakmica sezone.Veliki ulog u igri i velika prilika.Steau jeste u problemu,ali je veoma jaka ekipa,jača od nas i kvalitetnija,ali neka to na terenu dokažu
Nisam siguran koliko će prazne tribine biti + ili - za nas.
Sve u svemu,Kvota na nas opada zadnjih dana i trenutno je 2 (3.40).
Da je postići gol, a nadam se da imamo ofanzivni potencijal za to,pa onda u BG-u uz pomoć Navijača do prolaza.Biće teško.Ovo je pravi ispit za ovaj tim.Čast i Dila Goriju,Metalcu i Jagodini,ali nije za porediti.
Sve u svemu,Kvota na nas opada zadnjih dana i trenutno je 2 (3.40).
Da je postići gol, a nadam se da imamo ofanzivni potencijal za to,pa onda u BG-u uz pomoć Navijača do prolaza.Biće teško.Ovo je pravi ispit za ovaj tim.Čast i Dila Goriju,Metalcu i Jagodini,ali nije za porediti.
Prenos na RTS 1 i RTRS.
- djoleprijedor
- Kontakt:
marconato je napisao/la:Prenos na RTS 1 i RTRS.
Rumunija nije Gruzija
Shteta. Trebalo je Partizan da pobedi. Brashnjavi morao da ga smesti u 90om. 
Da je neko prije meca ponudio navijacima Partizana 1-1, siguran sam da bi ih 95 % prihvatilo...ali po prikazanom vjerujem da vecina nije zadovoljna ovim rezultatom... 
Zadnja izmjena: marconato, dana/u 29 jul 2015, 22:56, ukupno mijenjano 1 put.
Dobar Partizan večeras. 
Realno Partizan je ovo večeras morao dobiti, ključan detalj kontra u kojoj je Abu oklijevao sa pasom u kontri 2 vs 1.
Mislim da su Grobari zadovoljni večeras.
Mislim da su Grobari zadovoljni večeras.
pa i nismo... nije mi se dopalo što smo se kod 0-1 malo povukli... kiks golmana i odbrane ali prije svega nepotreban faul ninkovića...
šteta za božinova... brinem za revanš i stare boljke srpskog fudbala- taktiziranje...
brašanac nam je dužan gol....
šteta za božinova... brinem za revanš i stare boljke srpskog fudbala- taktiziranje...
brašanac nam je dužan gol....
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- djoleprijedor
- Kontakt:
Hoću li vidjeti više leđa tom Ninkoviću yebo ga onaj ko drži u klubu.Uvijek neku glupost napravi...
Bilo je zrelo za dobiti,ali 1-1 je svakako dolidan rezultat pred revanš.
U revanšu ne treba previše taktizirati i igrati kao pi.čka,treba odigrati pametno,oni se moraju otvoriti,a pokazali su da im odbrana nije jači dio tima,i onda preko žileta i Abua ih dotući uz Grobare.Vjerujem da smo zreli da iskoristimo ovu priliku.
Bilo je zrelo za dobiti,ali 1-1 je svakako dolidan rezultat pred revanš.
U revanšu ne treba previše taktizirati i igrati kao pi.čka,treba odigrati pametno,oni se moraju otvoriti,a pokazali su da im odbrana nije jači dio tima,i onda preko žileta i Abua ih dotući uz Grobare.Vjerujem da smo zreli da iskoristimo ovu priliku.
Cesto se desava da favorit bude nadigran kuci, gost bude blize pobjedi i odigraju nerijeseno, a onda u uzvratu nabrijani 'losiji' tim na domacem terenu izgori i favorit prodje dalje.
Nadam se da se Partizanu nece isto desiti. Steaua je zrela za ispadanje. U prevelikim problemima je taj klub da bi pruzali igre vrijedne svog imena. Ako ih Partizan izbaci samo ih sreca u zdrijebu moze dovest u grupe EL.
Nadam se da se Partizanu nece isto desiti. Steaua je zrela za ispadanje. U prevelikim problemima je taj klub da bi pruzali igre vrijedne svog imena. Ako ih Partizan izbaci samo ih sreca u zdrijebu moze dovest u grupe EL.
Danas sa Pazarcima.
Očekujem da Kiza izmješa karte i iako rezultat nije primaran, mislim da je Partizan za dvije klase jači od NP-a i da ćemo upisati treću pobjedu.
Da je sreće da smo lijevog beka doveli da ne moramo gledati padavičara Petrovića u revanšu gdje imamo sjajnu šansu za četvrto kolo.
Očekujem da Kiza izmješa karte i iako rezultat nije primaran, mislim da je Partizan za dvije klase jači od NP-a i da ćemo upisati treću pobjedu.
Da je sreće da smo lijevog beka doveli da ne moramo gledati padavičara Petrovića u revanšu gdje imamo sjajnu šansu za četvrto kolo.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!
- djoleprijedor
- Kontakt:
Danas se mora iskoristiti "kiks" Cigana i otići na +4 nakon samo 3 kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.