Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Lingard go i asistencija 
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Jel nam ovo Januzaj miški dobio malo ?
Lajkam to.
Lajkam to.
Adnan isto fizicki mocan,uma nesto u njemu,mislim da ce postat strasan igrac
Zeljeznicar! 1921 !
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Dobra partija mladića u prikladnijoj formaciji u odnosu na onu s početka. Januzaj dosta dobar. Zanimljivo je da je Igr'o špica cijelo vrijeme, ako se ne varam.
Edit: Januzaj i Shaw su na odmoru radili sa nekim fitnes-trenerom u Dubaiu, što je za pohvalu.
Edit: Januzaj i Shaw su na odmoru radili sa nekim fitnes-trenerom u Dubaiu, što je za pohvalu.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 26 jul 2015, 00:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
E nek je onaj zubonja zvaljo luzerpoolov izgubio,ma mi imamo dobar tim mnogo ovo obecavajuce djeluje,mlade snage odlicni..
Velemajstor, ljubomorne duse mogu da mu pusche
Domo23
-
Gost
Zelio bih samo da pohvalim Shawa. Ostalo po meni nije vrijedno pomena.(citaj=moje misljenje)
Dum spiro spero
Dum spiro spero
-
Elangelito7
- Kontakt:
Zelio bih samo da pohvalim Shawa. Ostalo po meni nije vrijedno pomena.(citaj=moje misljenje)
Dum spiro spero
Dum spiro spero
Auu kako mladici ocitase lekciju nasim seniorima
Bas se vidi da u pojedincima ima talenta i nadam se stvarno da sa pravim radom nekoliko njih moze da bude buducnost ovog kluba jer stvarno imaju potencijala
Cjelokupni dojam nije los,fino je to izgledalo ali ce se morati brze igrati i stvarati mnogo vise sansi kako bi se dolazilo do pogodaka.Za Matu barem po meni nema mjesta u pocetnih 11,naravno on je prva opcija u rotaciji ali njegova tromost i ne odlucnost uspore dosta akcija a veceras je moglo biti barem 2 3 opasne sanse da je on bio odlucniji i precizniji.Zato na krilima trebaju biti opcije Young i Depay a nadam se i Di Maria(mogao bi biti problem ako Di Maria ode jer ce nam faliti krila),u veznom redu treba koristiti Carricka/Schniderlina,Svajnija i Herreru i igrati 4 3 3 kao sto je to bilo u drugom dijelu sezone
Bas se vidi da u pojedincima ima talenta i nadam se stvarno da sa pravim radom nekoliko njih moze da bude buducnost ovog kluba jer stvarno imaju potencijala
Cjelokupni dojam nije los,fino je to izgledalo ali ce se morati brze igrati i stvarati mnogo vise sansi kako bi se dolazilo do pogodaka.Za Matu barem po meni nema mjesta u pocetnih 11,naravno on je prva opcija u rotaciji ali njegova tromost i ne odlucnost uspore dosta akcija a veceras je moglo biti barem 2 3 opasne sanse da je on bio odlucniji i precizniji.Zato na krilima trebaju biti opcije Young i Depay a nadam se i Di Maria(mogao bi biti problem ako Di Maria ode jer ce nam faliti krila),u veznom redu treba koristiti Carricka/Schniderlina,Svajnija i Herreru i igrati 4 3 3 kao sto je to bilo u drugom dijelu sezone
Mislim da nece falit ktila ,Januzaj i Lingard se namecu opasno na desnom krilu.
Zeljeznicar! 1921 !
Evo treca tekma kad nam udju rezerve igra izgleda tri puta brza,ovi iz prve postave se vuku kao da je svima mjesto zabetonirano u prvoj,matu necu komentarisat odavno pisem da on i krilo ne mogu u istu recenicu spor ko puz,ne treba se dizat ima ovde jos bruku posla jer takodje treca tekma a nista posebno se ne vidi osim Lujini pokusaja da igracima oduzima prirodne pozicije al et uozbilji se pa skloni ovog matu iz prvih 11,depaya prebaci na krilo kupi stopera i da kidamo ne da nam Barca bez 4 kljucna igraca Mesija,Nejmara,Alvesa,Mascerana ima posjed 61% i stvori toliko sansi mislim dok su igrali nasi prvotimci tj 60 minute!Sad ce me mnogi osuti kritikama al nema veze samo iznosim svoje misljenje,mladima kapa dole
United XI: De Gea, Darmian, Jones, Blind, Shaw, Carrick, Schweinsteiger, Mata, Memphis, Young, Rooney
100% sportski i krajnje opušten potpis
dobra postavaRiNo je napisao/la:United XI: De Gea, Darmian, Jones, Blind, Shaw, Carrick, Schweinsteiger, Mata, Memphis, Young, Rooney
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Usto kad Arene ne prenose
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
A pisalo da prenose. Ima na ovom acestream na arenavision 3.EPL je napisao/la:Usto kad Arene ne prenose
http://****/arenavision3
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Od svih programa bas sad sad mi Arene Sport HD "nemaju signala" na kablovskoj
Evo dobar YT Stream
[youtube][/youtube]
Evo dobar YT Stream
[youtube][/youtube]
100% sportski i krajnje opušten potpis
RiNo je napisao/la:Od svih programa bas sad sad mi Arene Sport HD "nemaju signala" na kablovskoj![]()
Evo dobar YT Stream
[youtube][/youtube]
opet isto depay sredina mata krilo,svajni puno gresaka za sada neobicno od njega
Luj stvarno nije normalan... gori je od mazge.. Depay iza spica se ne vidi..tajger je napisao/la:opet isto depay sredina mata krilo,svajni puno gresaka za sada neobicno od njega
Ne kontam frajera nikako...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.