Dobro je Gary rekao za njega, nema mnogo što-šta da bude elitni stoper.
Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Šta bi s onim Philom iz Roversa yebote ? Pa mali je tada kidao, mislio sam da je novi Nemanju tu. 
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Nisam još pogledao snimak, ali ovo sa Blindom na stoperu mi se nimalo ne sviđa, a vrijeme će pokazat zašto. Jbt, taman su se Smalling i Jones prošle sezone malo ustabilili (9 mečeva zajedno - bez poraza) i sad opet nešto novo uigravaj.
Bekovi su pozitiva priprema, samo da spremni ostanu.
Što se veznog reda tiče, bojim se da će Herrera ispaštati, što nikako nije dobro. Carrick + Herrera + Sch(bilo koji) za početak bi bilo idealno, ja mislim, ali džaba kad se uopšte ne igra ni formacija sa tri vezna.
Kako god, još je upitnika nad ovom ekipom i iskreno se nadam da će to bit sve što prije riješeno, da ne bude kao prošle sezone.
Što se veznog reda tiče, bojim se da će Herrera ispaštati, što nikako nije dobro. Carrick + Herrera + Sch(bilo koji) za početak bi bilo idealno, ja mislim, ali džaba kad se uopšte ne igra ni formacija sa tri vezna.
Kako god, još je upitnika nad ovom ekipom i iskreno se nadam da će to bit sve što prije riješeno, da ne bude kao prošle sezone.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Nisam gledao pripremne meceve pa ako moze neko da napise kako vam se cine nova pojacanja i koji igraci su najbolje odigrali pripremne meceve.
I zbog cega dva ponajbolja igraca iz prosle sezone,Herrera i Smalling nisu igrali?
I zbog cega dva ponajbolja igraca iz prosle sezone,Herrera i Smalling nisu igrali?
PROGNOZA

idemo sutra po 3 boda

idemo sutra po 3 boda"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
I ja se bojim da će takav sastav bit, al' ipak imam i zrno nade da će se naći mjesto za Herreru umjesto Younga/Mate i da će Depay biti na krilu. Blind na stoperu valjda neće predstavljat problem iako bih i tu radije išao na varijantu Smalling-Jones.
Ostalo je okay, but we shall see, the team is in the process.
Ostalo je okay, but we shall see, the team is in the process.
Ova postava je sutra skoro pa sigurna,mislim da je jedina dilema Jones ili Smalling.Ostalo se vec zna jer je ovako uigravao na pripemama dosad,najveca steta je naravno sto se Herrera opet izostavlja bez ikakvog valjanog razloga jos bi taman nam legla 4 3 3 sutra sa njim u veznom redu a da se izostavi Mata ili Young,ali ipak Lujo najbolje zna 
-
MrParanoic
- Kontakt:
Volim te Andere
Samo da se Gaal na zajebaje puno sa sastavom, protivnik je sigurno jak a on ima običaj sezonu otvarati za qrc.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Idi bolan danas odmah u Vitez, ko ce citati tvoje nebuloze ako slucajno zijanimo kuknjava kuknjavaRooney88 je napisao/la:Samo da se Gaal na zajebaje puno sa sastavom, protivnik je sigurno jak a on ima običaj sezonu otvarati za qrc.
Zabit ce ga Blind glavom.
Cuj nebuloze a trener nam planira koristiti Depaya na AMFu, Blinda na stoperu, Andera na klupi... A ja pucam nebuloze, sa ovom odbranom ti kontao na titulu, šalji malo te robe iz Crkvica da i ja "skrenem". 
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Titula je neminovnost.
Barca ima losiju odbranu od nas pa osvaja.
Slazem se, titula je neminovnost!Belmin6 je napisao/la:Titula je neminovnost.
Danas ce svi pesimisti da vide silu na djelu.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Samo pazite da vas taj optimizam ne opali po glavi, kao protiv Swansea prošle sezone na otvaranju.
Samo da odbrana ne uprska.
Samo da odbrana ne uprska.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
-
Nerminovic
- Kontakt:
Hocel vam Bastian igrat
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
Ko zna sta se Gaalu mota po glavi.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Evo, ssba ima posebnu Unitedovu formaciju - onu sa dva desna vezna. Zamislite da igraju United protiv Papetove reprezentacije BiH.
Mi bez lijevog beka, United sa dva desna vezna. Propuh k'o u prici. 
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ja razumijem @Rooney-ev pesimizam. Previše trauma se preživilo u prethodne dvije sezone, tako da je doza straha/pesimizma uvijek tu sad.
No, ja se ipak nadam uspješnom otvaranju sezone. Mislim da bi puno značilo ekipi i navijačima, možda i više nego u nekim normalnim okolnostima. Neće bit lahko, jer je Tottenham probio tu barijeru OT-a u zadnjim mečevima, ali mislim da je vrijeme da se danas vrate na staro.
Uglavnom, ja još ne znam šta tačno da očekujem od ove sezone, daću si malo vremena. Još je tu dosta nekih upitnika, što po pitanju igračkog kadra - što po pitanju same taktike i organizacije ekipe. Valjda se to sve iskristališe na vrijeme i na pravi način. Neka nam je sa srećom svima.
No, ja se ipak nadam uspješnom otvaranju sezone. Mislim da bi puno značilo ekipi i navijačima, možda i više nego u nekim normalnim okolnostima. Neće bit lahko, jer je Tottenham probio tu barijeru OT-a u zadnjim mečevima, ali mislim da je vrijeme da se danas vrate na staro.
Uglavnom, ja još ne znam šta tačno da očekujem od ove sezone, daću si malo vremena. Još je tu dosta nekih upitnika, što po pitanju igračkog kadra - što po pitanju same taktike i organizacije ekipe. Valjda se to sve iskristališe na vrijeme i na pravi način. Neka nam je sa srećom svima.
Zadnja izmjena: Patrice_Evra_3, dana/u 08 avg 2015, 11:21, ukupno mijenjano 1 put.
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja vjerujem da cemo to rijesit u svoju korist, 3+ lagano
⭐
[youtube][/youtube]
Idemo jos samo malooooo
Idemo jos samo malooooo
Danas očekujemo tricu u mreži Spursa za sretan rođendan najvećem treneru u Premiershipu.
https://****.com - Meet Local Girls - No Verify - Anonymous Adult Dating - [url=https://****.com/girls.html] Live Streaming Chat [/url]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.