Transferi igrača Premijer lige BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
flagrantus
- Kontakt:
Re: Transferi igrača Premijer lige BiH
Stefan Colovic ( Sloboda Tuzla)------>Drina Zvornik
Marko Jaksic ( Radnik Surdulica)------>Drina Zvornik
Novica Petrovic ( Rudar Kakanj)------->Drina Zvornik
Jovan Zaric ( Loznica)---------> Drina Zvornik
- Suljo20002
- Kontakt:
Zar nije Colovic u OFK Beograd.Preso iz Drne zimus u Slobodu i onda se valjda vratio u Beograd ?flagrantus je napisao/la:Stefan Colovic ( Sloboda Tuzla)------>Drina Zvornik
-
flagrantus
- Kontakt:
Nije trenirao je sa Igracima sinoc,mozes mu vidjeti sliku sa jucerasnjeg treninga na Drininoj facebook stranici!Suljo20002 je napisao/la:Zar nije Colovic u OFK Beograd.Preso iz Drne zimus u Slobodu i onda se valjda vratio u Beograd ?flagrantus je napisao/la:Stefan Colovic ( Sloboda Tuzla)------>Drina Zvornik
Postoje dva fudbalera koji imaju ime i prezime Stefan Colovic ,pa je tebe to ocito zbunilo!Stefan Colovic jeste u OfK Beogradu,ali to je momak koji ima Svajcarski pasos,kao omladinac bio clan Bazela I Totenhema.
Taj Stefan je u Beogradu ,a ovaj u Zvorniku
Isto su i godiste 1994,imaju isto ime i prezime pa to moze zbuniti ljude!
- Suljo20002
- Kontakt:
Ma neko je na nasoj temi stavio isjecak iz novina gdje pise da se vas Colovic vraca u Beograd jer nemaq zainteresiranih za njega u BiH.Dobro je da je u Drini jer ipak poznaje situaciju a i dosta moze pomoci u igri.flagrantus je napisao/la:Nije trenirao je sa Igracima sinoc,mozes mu vidjeti sliku sa jucerasnjeg treninga na Drininoj facebook stranici!Suljo20002 je napisao/la:Zar nije Colovic u OFK Beograd.Preso iz Drne zimus u Slobodu i onda se valjda vratio u Beograd ?flagrantus je napisao/la:Stefan Colovic ( Sloboda Tuzla)------>Drina Zvornik
Postoje dva fudbalera koji imaju ime i prezime Stefan Colovic ,pa je tebe to ocito zbunilo!Stefan Colovic jeste u OfK Beogradu,ali to je momak koji ima Svajcarski pasos,kao omladinac bio clan Bazela I Totenhema.
Taj Stefan je u Beogradu ,a ovaj u Zvorniku![]()
Isto su i godiste 1994,imaju isto ime i prezime pa to moze zbuniti ljude!
Zna li iko je li Djoko Milovic ostao u Radniku ?
Ovaj Radnik najveca nepoznanica. Ili nisu bili aktivni u prelaznom roku, ili im je sjevernokorejski rezim pa nema informacija
Ovaj Radnik najveca nepoznanica. Ili nisu bili aktivni u prelaznom roku, ili im je sjevernokorejski rezim pa nema informacija
ren_hz je napisao/la:Zna li iko je li Djoko Milovic ostao u Radniku ?
Hahah dijelim tvoje misljenje
TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
Ostao je. Pa i ne baš. Objavljivali su uvijek oni informacije. Ali po mom mišljenju poprilično trulo odrađen prelazni rok, s obzirom na najave. Naravno, ne mogu reći da je to loš posao, jer je došlo dobrih igrača, dobili su dva odlična golmana, stigao je Jakovljević, konačno su se rješili Vučinićaren_hz je napisao/la:Zna li iko je li Djoko Milovic ostao u Radniku ?
Treba imati na umu i da su zadrzali gotovo sve bitne igrace, sem Ostojica i Bodiroge.
Uz Avdukica, Jakovljevica pa i Secerovica nimalo losa ekipa. Znamo da su imali jako fino proljece, a najveca snaga im je trener Petrovic po meni.
Mozda su procijenili i da nema potrebe za vise pojacanja. Po mom ukusu jos jedno krilo bi im dobro doslo.
Uz Avdukica, Jakovljevica pa i Secerovica nimalo losa ekipa. Znamo da su imali jako fino proljece, a najveca snaga im je trener Petrovic po meni.
Mozda su procijenili i da nema potrebe za vise pojacanja. Po mom ukusu jos jedno krilo bi im dobro doslo.
- Evolve
- Kontakt:
- Suljo20002
- Kontakt:
Secerovic i Milovic su igrali u Slobodi.Secerovic je prava prevara od igraca ne znam samo gdje je on igro u Holandiji.ren_hz je napisao/la:Treba imati na umu i da su zadrzali gotovo sve bitne igrace, sem Ostojica i Bodiroge.
Luka Sinđić (Donji Srem) ----> Slavija
- Suljo20002
- Kontakt:
Ayaji (HNK Rijeka) -------> NK Siroki Brijeg (posudba)
- Suljo20002
- Kontakt:
Filip Loncaric (NK Osjek) -------> HSK Zrinjski Mostar
Sve su sanse..
Matej Delac(CHELSEA)-------->BOSANSKI FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
ili ti ga BFKS 
Matej Delac(CHELSEA)-------->BOSANSKI FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Kolika je njemu plata, 20.000 e? Bacate pare bezveze, bolje golmane imate u nasoj ligi za puno manje para.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Poznati Emir strucnjak,ne placamo ga mi..i ne nema u nasoj ligi boljih,doveli bi da ima.Samo malo ukljuci mozak 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bojan Jovic (Cehlalul)------> Borac
Milan Stojanovic (Sloga iz Petrovca na Mlavi ) ----->Borac
Milan Stojanovic (Sloga iz Petrovca na Mlavi ) ----->Borac
Šampioni 2011, 2021
Osvajači kupa 2010
Osvajači kupa 2010
- maroonGiant
- Kontakt:
Koji je to bolji majke ti, jedino Antolovica i Pirica mozes uopste porediti sa Delacem. Prvi je vas golman i nebi ga dovodili, plus je Delac bolji golman, drugi je pod ugovorom i morali bi ga platiti, a i povezivao se sa Brizom, nisam upratio je li presao. Sto se tice plate ne sikiraj se nista strasno, punu platu mu ne placamo mi...EmirTM87 je napisao/la:Kolika je njemu plata, 20.000 e? Bacate pare bezveze, bolje golmane imate u nasoj ligi za puno manje para.
- Suljo20002
- Kontakt:
Prpo mu transfer.Vratio se kod nas u Tuzlu.Zao mi nesto momka.maroonGiant je napisao/la:Koji je to bolji majke ti, jedino Antolovica i Pirica mozes uopste porediti sa Delacem. Prvi je vas golman i nebi ga dovodili, plus je Delac bolji golman, drugi je pod ugovorom i morali bi ga platiti, a i povezivao se sa Brizom, nisam upratio je li presao. Sto se tice plate ne sikiraj se nista strasno, punu platu mu ne placamo mi...EmirTM87 je napisao/la:Kolika je njemu plata, 20.000 e? Bacate pare bezveze, bolje golmane imate u nasoj ligi za puno manje para.
meni fakat nije jasno kako ovi levati sa zapada dovode igrače, plaćaju ih 2-3-5 godina a znaju i oni a i igrači da nikadm zaigrati neće...i onda ih šalju na raznorazne posudbe gdje istina drugi od njih imaju itekako koristi ali taj klub koji ima "vlasništvo" nad igračem ama baš nikakveMortemHz je napisao/la:Poznati Emir strucnjak,ne placamo ga mi..i ne nema u nasoj ligi boljih,doveli bi da ima.Samo malo ukljuci mozak
pa ono bar da se porežu 50-50 za plate ali jok
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.