Obećali ste čovjeku i povišicu, jeste fini.Man United already have a personal deal with Pedro (28), who'll get pay rise. Official talks between all parties expected this week. [sport]
Manchester United FC - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Transferi
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Dobar izvormessilla je napisao/la:Obećali ste čovjeku i povišicu, jeste fini.Man United already have a personal deal with Pedro (28), who'll get pay rise. Official talks between all parties expected this week. [sport]
Domo23
-
MrParanoic
- Kontakt:
Nema spavanja pasukeee
Bravo Paranojaaa 
Smijesan igrac. Decko zeli servirano mjesto u prvih 11Angel Di Maria completed his move to PSG in Paris last night. @GuillemBalague
Brate idi razvaljuj po Parizu, al' ce mi uvijek ostati u sjecanju da ga je jedan Young zakuco za klupu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jul 2015, 11:49, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Je li poveo i svog brata Roja ? Smiješni su ovi Latinosi. 
Engleska je samo za prave muškarcine, a ne za tetkice.
Engleska je samo za prave muškarcine, a ne za tetkice.
I Nani je bio pickast, dobar igrac al' mu se trebalo tepati. Onda Veron, Forlan, sve razmazeni promasaji.
Jedini se Tevez dokazao (naravno da ne spominjem CR-a, ovaj je po radu, redu i disciplini vise licio na Svabu) al' taj je opet bio mahnit na svoj nacin.
Spominje se da smo za Angela uzeli 45m funti, sto je skoro 15 manje neg je placen.
Jedini se Tevez dokazao (naravno da ne spominjem CR-a, ovaj je po radu, redu i disciplini vise licio na Svabu) al' taj je opet bio mahnit na svoj nacin.
Spominje se da smo za Angela uzeli 45m funti, sto je skoro 15 manje neg je placen.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jul 2015, 11:55, ukupno mijenjano 2 puta.
- MysticAladin
- Kontakt:
A svršavali na Di Mariu kad je došao. To samo pokazuje koliko glupih i nepromišljenih poteza je napravio United posljednjih godina. Imaju 16 lijevih bekova, 17 napadača, 18 krila i nijednog veznjaka... 
Peace!
Peace!
I krv svoju za Bosnu moju i život svoj za Juve moj!!!
Logicno da ces svršavati na covjeka koji je bio drugi najbolji igrac prvaka Europe.MysticAladin je napisao/la:A svršavali na Di Mariu kad je došao. To samo pokazuje koliko glupih i nepromišljenih poteza je napravio United posljednjih godina. Imaju 16 lijevih bekova, 17 napadača, 18 krila i nijednog veznjaka...
Peace!
-
MrParanoic
- Kontakt:
Ma uprav je momak fkt masa glupih ne promisljenih poteza gubimo novce nece me cudit ak DDG ode djabe a Herrera za nekih 8 9 mil.Zabrinut sam
Di Maria je jedan od najvecih promasaja, ali samo zahvaljujuci njegovom mentalnom sklopu. Koliko sam primjetio samo je @rio bio realan u vezi njega od samog pocetka. Povelik gubitak za United u financijskom i igrackom smislu
100% sportski i krajnje opušten potpis
Ovo je sve odlicno, iako smo izgubili dobrog igraca al' uhljupa u dusi, napokon ce da zazivi timski duh, uz odlicne wc igrace poput Wazze, Bastiana, Carricka te nadam se i jednog stopera.
Tu je skupina visoko talentovanih igraca zeljnih dokazivanja i mislim da nema zime. Drazi mi je jedan Young koji citavih 90 min. sprinta po lijevoj strani, ostavljajuci srce na terenu, neg placiguz koji dere astronomsku platu a nije u stanju sastaviti dva centarsuta, od nekog straha ili cega vec.
Ekipa je ofanzivno izostrena, tu su Ado, Depay, Lingard, sve mladi super potencijali, koji uz pravu minutazu i odg pozicije mogu izrasti u klase.
Sada ili ostaviti ove momke da se kale ili dovesti provjereno ime, a ne nekog Pedra.
Znaci potroseno za ovaj prelazni rok oko 77m funti, dok smo za Nanija, Robina i Angela dobili oko 55.
Tu je skupina visoko talentovanih igraca zeljnih dokazivanja i mislim da nema zime. Drazi mi je jedan Young koji citavih 90 min. sprinta po lijevoj strani, ostavljajuci srce na terenu, neg placiguz koji dere astronomsku platu a nije u stanju sastaviti dva centarsuta, od nekog straha ili cega vec.
Ekipa je ofanzivno izostrena, tu su Ado, Depay, Lingard, sve mladi super potencijali, koji uz pravu minutazu i odg pozicije mogu izrasti u klase.
Sada ili ostaviti ove momke da se kale ili dovesti provjereno ime, a ne nekog Pedra.
Znaci potroseno za ovaj prelazni rok oko 77m funti, dok smo za Nanija, Robina i Angela dobili oko 55.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 30 jul 2015, 12:10, ukupno mijenjano 1 put.
- eric_cantona
- Kontakt:
pošto sam vidio da je Cillessen nastupio za Ajax u pretkolu, da li to znači da on više ne može igrati u Ligi Prvaka za United ako i dođe? Ovo bi značajno umanjilo šanse za ovaj transfer
Tesko mi napisati, ali @Valencia je pogodio jedini s Angelom kada su ga doveli. Mada on ili pogodi ili profula temu.
I ne vidim razloga za brigu, jeste dobar igrac, ali snob od covjeka. A i najtezi dio sezone smo izgurali bez njega.
Vjerovatno su curicu pogodili klupa u srce, umislio da je nedodirljiv. To mi se svidja kod Luje, svaka mu cast na tom potezu.
Ne vidim jos razloga za paniku, pojacanja ce sigurno biti. Citav mjesec jos ima za dovoditi, nema sanse da nikoga ne dovedu.
I ne vidim razloga za brigu, jeste dobar igrac, ali snob od covjeka. A i najtezi dio sezone smo izgurali bez njega.
Vjerovatno su curicu pogodili klupa u srce, umislio da je nedodirljiv. To mi se svidja kod Luje, svaka mu cast na tom potezu.
Ne vidim jos razloga za paniku, pojacanja ce sigurno biti. Citav mjesec jos ima za dovoditi, nema sanse da nikoga ne dovedu.
Guillem Balague ✔@GuillemBalague
The di Maria deal to PSG was all done and dusted yesterday in Paris.
11:33 AM - 30 Jul 2015
Nosi ****Guillem Balague ✔@GuillemBalague
The di Maria deal agreed with PSG yesterday is for a €63m fee (£44.2m)
11:53 AM - 30 Jul 2015
Bio sam i ja protiv njegovog dolaska!Belmin6 je napisao/la:Tesko mi napisati, ali @Valencia je pogodio jedini s Angelom kada su ga doveli. Mada on ili pogodi ili profula temu.
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!
Nisam primjetio, Valencia je uvijek najžustriji u tome. 
Dokle ste sa Pedrom 
Ko ce znati, ekipa se vraca sutra u grad, možda ga je Ed vec i kaparisao. On se davno vratio iz SAD-a.let3 je napisao/la:Dokle ste sa Pedrom
Kad Barca igra protiv Fiorentine ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.