Nije problem, pola sad, pola iduce godine....a njegov menadjer nek se odrekne svog dijela u vasu korist......samo da ga skinemo s qurca i njeg i njegove igrace, on je "veliki navijac" FK Sarajevo....Babayaro je napisao/la:****, valja prvo dugove vratiti... Naredne godine aBd i kupujemo
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
-
samke12345
- Kontakt:
Da se i ta sapunica konačno završi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
brate vi nama Bekica u napada posaljite i solidno desno krilo vama evo PiricBabayaro je napisao/la:Kad Piriću ističe ugovor ?
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
nema više labavo, Pirić može ići samo ako dođe ponuda koja će zadovoljit' apetite Slobode, u suprotnom, ostavit' ga do kraja ugovora kod nas, pa onda po isteku istog, može ići gdje želi, ako želi 
Pitanje za nekoga od upućenijih gdje je i šta sada radi bivši direktor slobode zdenko jurić
- FranckRibery
- Kontakt:
nisam citao prethodne postove, vidim sad da pisu da idu sezonske fino ovih danaklasik je napisao/la: Kupljena sinoc, preslo 510, jutros je sigurno i 520 prebacilo
Koga bi volili sad da brani u subotu Hamzabegovic Nikolic ili Piric
Pirica logicno. Nikolic jos uvijek nije potpisao, trebali bi on, Kostic i Skahic imati sve sredjeno do 3. kola.
Jedan grad, jedna ljubav!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
po meni ne bi bilo fer prema Hamzabegovicu da Piric stane na go i generalno bi poslalo losu poruku ostalim igracima..(Saric iako je slican slucaj je ipak dosao kroz dva-tri dana zakasnjenja)..po meni treba da brani Hamzabegovic dok Piric ne zasluzi bilo kiksom Hamzabegovica bilo kroz treninge angazmanom
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Već sada se može reći da je prodaja sezonskih premašila sva očekivanja. UG sa marketingom kluba je odradio odličan posao, sindikati ispoštovali, a želio bih se zahvaliti i ovdje prisutnim,a posebno Dadi i solinašu koji su kupili po tuce sezonskih.
U Klubu su danas odlučili da zbog velike potražnje, zbog svih koji nisu znali, a i Slobodaša koji dolaze gledati Slobodu iz kantona bit će omogućena kupovina sezonskih prije utakmice Sloboda-Rudar.
U Klubu su danas odlučili da zbog velike potražnje, zbog svih koji nisu znali, a i Slobodaša koji dolaze gledati Slobodu iz kantona bit će omogućena kupovina sezonskih prije utakmice Sloboda-Rudar.
tuzlanska Sloboda
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
To je to...svaka cast UG jos jednom za sve do sad uradjenozlajci je napisao/la:Već sada se može reći da je prodaja sezonskih premašila sva očekivanja. UG sa marketingom kluba je odradio odličan posao, sindikati ispoštovali, a želio bih se zahvaliti i ovdje prisutnim,a posebno Dadi i solinašu koji su kupili po tuce sezonskih.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Piric je kvalitetni golman od Hamzabegovica, i Piric treba da bude prvi golman.ultrasstyle_tz je napisao/la:po meni ne bi bilo fer prema Hamzabegovicu da Piric stane na go i generalno bi poslalo losu poruku ostalim igracima..(Saric iako je slican slucaj je ipak dosao kroz dva-tri dana zakasnjenja)..po meni treba da brani Hamzabegovic dok Piric ne zasluzi bilo kiksom Hamzabegovica bilo kroz treninge angazmanom
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- tuzlak1987
- Kontakt:
Bilo bi jako da prije utakmice u subotu se sabere koliko je prodato ulaznica ukupno sezonskih pa da spiker objavi 
Kad se kupuje karta za drugog jel treba njegova lična ili samo njegovo ime,ili se uzima na svoje? Kako ide?... ja sam svoju samo podigao s ličnom, poklon od Dade kojem se i ovako javno zahvaljujem

Ne treba lična (koliko se sjećam). Ja sam dao pare, potpisao se (vjerovatno zbog nagradneThranduil je napisao/la:Kad se kupuje karta za drugog jel treba njegova lična ili samo njegovo ime,ili se uzima na svoje? Kako ide?... ja sam svoju samo podigao s ličnom, poklon od Dade kojem se i ovako javno zahvaljujem![]()
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Broj telefona i njegova e-mail adresaThranduil je napisao/la:Kad se kupuje karta za drugog jel treba njegova lična ili samo njegovo ime,ili se uzima na svoje? Kako ide?... ja sam svoju samo podigao s ličnom, poklon od Dade kojem se i ovako javno zahvaljujem![]()
samo Sloboda
zlajci jel sigurno to za stand sa sezonskim prije tekme? dolazi par momaka iz dijaspore pa da im ne uzimam danas ili sutra dzaba!
Sloboda Tuzla
Ako je Zlajci rekao da ce biti i u subotu, onda vjeruj da hoce. Ne brini, samo vi dodjite pred tekmu i kupite.fukaratz je napisao/la:zlajci jel sigurno to za stand sa sezonskim prije tekme? dolazi par momaka iz dijaspore pa da im ne uzimam danas ili sutra dzaba!
Ko od harama zivi, godisnje dva puta ne podrigne.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.