BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
-
oldtown1990
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
Hedzelas u 1/4 finalu u Finskoj, pobijedila 6-0 6-0. Takodje J.Simic se plasirala u 1/4 finale futuresa u Tunisu.
**** dok god ne izbaci ovu nervozu iz igre nece nikad nista postici , pa ovako se ja hujam na terminu kad ne znam ubacit prvi servis pa nabijam loptice i zakucavam u mrezu i slicno ne moze tako igrat **** majku. Sad je trebao bit najsmireniji samo ubacit drugi servis i uci u razmjene **** ga ja on duplu radi na bL...
Steta Tomo
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
BRAVOOO ipak nista... KAKAV GAME JBTTTT
-
oldtown1990
- Kontakt:
Bravo Tomo. Ako je istina ovo za bolest onda ti oprastam poraz od Nagya, mada ako mozes pobijedit De Bakkera onda si trebao i Madjara al hajde...
Svaka cast, sad pravo polufinale 
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
Odlican mec tome FH ga sluzi samo tako pogadja gdje hoce sa njim , psihicki je odigrao mozda i najbolji mec karijere 2 puta je vracao break u setu i to jednom na servisu za mec... Fantastican danas stvarno sada dobro zapeti i do polufinala mislim da bi onda usao i medju 200 tenisera svijeta ?
- bosnacazin
- Kontakt:
Bravoo Tomo, izvukao je nekako pobjedu, definitivno ima finu sansu na ovom turniru, samo da ostane miran tokom meceva
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Bravo Tomo. Pošto je bolest u pitanju oprošten ti je Nagy. Vjerovatno je pogoršalo stanje bolesti previsoke temperature. Uz ovu igru bi Nagy lagano pobjedio. Tomo zna igrat tenis ali i njega handri, kao i sve naše sportiste, psiha. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Bravo Tomo
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ne zaslužujemo te Tomo

Taaaako je Tomo ovo je tvoj period. Bravo majstore. Za DC ga je iscrpio meč protiv Fusovica u 5 setova + bolest...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
BGM u pravu si, ali jbg nismo bili upoznati sa njegovom bolescu.shminka je napisao/la:Ne zaslužujemo te Tomo![]()
![]()
BosnaE
Zasluzujes nas respekt Tomo, hrabro se momak bori za

FK Željezničar ~ FC Arsenal !
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Trenutno 217. a eventualnim plasmanom u polufinale napravio bi on ranking karijere (oko 206. mjesta). Inace najbolji dosadasnji raning mu je 212. iz Oktobra prosle godine.
BosnaE
Ja ne znam zasto su neki uzeli ga na zub radi DC-a realno trebao je ono uzeti i jeste sramotno sto je izgubio od polu-amatera . Mene nije razocarao ni 1 % nasi najbolji teniseri su mladi i tomo ima 24 najbolji tenis je tek pred njima. Mirza i Damir ce biti respektabilni teniseri na touru u to sam uvjeren , Tomo ima slifa ako bude radio moze i on nesto napraviti ima i fizicke predispozicije samo tanak je psihicki plus puno mu udaraca fali ali ok s obzirom da je prosle godine poceo igrati ozbiljnije ovo je super. Ja sam uvjeren da cemo mi izboriti tu prvu grupu na DC-u jer jednostavno imamo taj kvalitet samo je pitanje vremena...
Bravo tomooo,hajmo sad dobit i carusa,nije on nikakav bauk,tezeg protivnika si danas izbacio.
Iz rukava ON svakoga dana izvuce nekog keca..
Bravo za Tomu!! Ukoliko je ova prica oko bolesti istinita onda poraz od Nagya treba biti oprosten.
Svaka cast za Tomu,De Baker je odlican CH igracprosle sedmice je izgubio u finalu tako da odlican rezultat a carusa se takodjer moze uzeti.
FK Sarajevo !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.