Vratio ga iz A u B licencuNeandertalac je napisao/la:Kazu kad ga je fikno, vratio ga u djetinjstvo...pile87 je napisao/la:Jok ba to ima li sta frisko Tatko je pravi kapiten svake sezone ga neko nasamara od saigraca hajd cuo sam da se saigraci posutaju ali da igrac prebije trenera to mi je stvarno lijepo nego sta kaze Dzeno jel mu jos zvoni u usima ?Sabinho je napisao/la: Proslu sezonu Dzemo je samarao trenera i igrace a Dulja i Krste su bili zaduzeni za samaranje nekog drugog.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/
- molotovljev
Jbt kako igraju u Evropi Bebe sa Grbavice, 4 vezane pobjede bez primljenog gola, impresivno zaista...
Moram priznati da mi je malo žao belgijskog predstavnika jer nisu imali sreće prilikom žrijeba, stoga odlučih da im poželim
puno sreće u večerašnjem susretu, u nadi da što manje golova prime.
Moram priznati da mi je malo žao belgijskog predstavnika jer nisu imali sreće prilikom žrijeba, stoga odlučih da im poželim
F.K.SARAJEVO
- Neandertalac
- Kontakt:
Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal 
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
-
sergejevic
- Kontakt:
molotovljev je napisao/la:Jbt kako igraju u Evropi Bebe sa Grbavice, 4 vezane pobjede bez primljenog gola, impresivno zaista...
svaka cast
A tek ovi sto ih dave meni stepanov izgledao ko momcina a pred manjim se povuce cim ga za grlo uhvatiNeandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Ah znali smo mi od vas primiti cetvorku na gostujucem pa ostati do kraja..Neandertalac je napisao/la:Na domacem terenu ili gostujucem? U 80 ili 60, ili je to isto?mma_hz je napisao/la:Pored te 0:3,ja se sjecam i one 4:1..ispraznio se pola juga do 80..sta je s tim okretanjem ledja..ma ja .
Ma ja, vala bas
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Eno ga lafo meniskus sjeboNeandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- Neandertalac
- Kontakt:
Mozda je i Velkoski, i on voli afterat. A usutio sepile87 je napisao/la:Eno ga lafo meniskus sjeboNeandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao taltreba covjeka maksimalno ispostovat kad god se vidi...
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- molotovljev
Valjda se na Delalica svi ugledali, al sve je dobro dok se bombe ne ostavljaju po stadionu... :-S
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
Neko povlaci linije, a neko bombe i pištolj na svoje.Neandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal
Das Ist Walter
- Neandertalac
- Kontakt:
Mijesas kruske i jabuke. Sportisti su to.miden je napisao/la:Neko povlaci linije, a neko bombe i pištolj na svoje.Neandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal
Btw niko da objavi, niste ni presicu sazvali
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa je l' bolje da se tuku nego da se ubijaju? vi najmanje o tome mozete pricati iako je sve izmisljeno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Zbog isfrustriranosti pucaš nisko, ali ako nastaviš vidjet ceš da može i niže.Neandertalac je napisao/la:Mijesas kruske i jabuke. Sportisti su to.miden je napisao/la:Neko povlaci linije, a neko bombe i pištolj na svoje.Neandertalac je napisao/la:Povuko Dzeno liniju sto su Dzemi ostavili, a dao tal
Btw niko da objavi, niste ni presicu sazvali
Das Ist Walter
- Neandertalac
- Kontakt:
Isfrustriranosti? Ma daj, salis se. Ocekujemo presicu, ne postoji losa reklama.
Btw mojne o tome nisko itd, imas svoje iz grupe pa nek ti pricaju gdje, ko, do kada ostaju i sta rade
Btw mojne o tome nisko itd, imas svoje iz grupe pa nek ti pricaju gdje, ko, do kada ostaju i sta rade
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Jel to se dogovaraju bombe da bacaju gdje, i da se pucaju iz pistolja ???Neandertalac je napisao/la:Isfrustriranosti? Ma daj, salis se. Ocekujemo presicu, ne postoji losa reklama.
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...
Visca Barca...
- Neandertalac
- Kontakt:
Ma jok ba care, ohladi malo. Bombe i te stvari, tobe jarabi. Zaobidji me sa tom pricom...BeSha1992 je napisao/la:Jel to se dogovaraju bombe da bacaju gdje, i da se pucaju iz pistolja ???Neandertalac je napisao/la:Isfrustriranosti? Ma daj, salis se. Ocekujemo presicu, ne postoji losa reklama.
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Osim što pratiš Ibrakovica s kim se sastaje, vidim poceo si i citati. Ovo boldirano obavezno prenijeti Gredicu ili nekom drugom u upravi. Ništa pametnije i nisi napisao, a postova na bacanje.Neandertalac je napisao/la:Isfrustriranosti? Ma daj, salis se. Ocekujemo presicu, ne postoji losa reklama.
Što se tice tog ''nisko'', bolje skrenuti na šalu nego stisnuti muda i nastaviti dalje.
Zadnja izmjena: miden, dana/u 30 jul 2015, 15:30, ukupno mijenjano 1 put.
Das Ist Walter
- molotovljev
Ne prati on Ibrakovića već neko drugi, kojim posle svojim jaranima na kafi prenosi informacije.... Trač ekipa.
F.K.SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ovaj je pricao da je vidio nekog sudiju sa Ibrakovicem da mu daje kovertu negdje,ljudi oplakali..necu nikada zaboraviti taj dan

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.