FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 30 jul 2015, 15:51

ChWilla je napisao/la:a ko je jovanović?
Milan Jovanović nekadašnji igrač Standarda, a potom i Liverpula.

http://sportsport.ba/ino_fudbal/lane-jo ... rac/168135
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 30 jul 2015, 15:53

Sabahudin Baho Topalbečirevć..... :cool:

Volio bih da damo gol samo da on jednom "zagalami" :thumbup:

SRETNO NAM... :bow:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2015, 15:54

pa pola srba se preziva jovanović, moram pitati... :D

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2015, 15:55

prenosi li face tv?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DR.HOUSE
Kontakt:

Post Postao/la DR.HOUSE » 30 jul 2015, 15:55

DANTES je napisao/la:prenosi li face tv?
da

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 30 jul 2015, 16:10

:opaopa:
slika
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 30 jul 2015, 16:13

Minjore je napisao/la:Kaze mi Belma u fanshopu da ima 200 dresova da bi sve puklo do revansa, ali nema niti ce ih biti izgleda do revansa .. Danas se drug uclanio, 1550. :D
Podržavam ovu upravu apsolutno, ali kad je zadužen za taj dio vezano za dresove pao je na ispitu, prvi put imaš ovakvu potražnju za naše uslove i s obzirom na broj prodatih dresova prethodnih godina i ti dodjes u situaciju da nemaš dresova. Zar nije i Jomi i njihovom zastupniku kod nas u cilju da se proda što više dresova

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

modusvivendi
Kontakt:

Post Postao/la modusvivendi » 30 jul 2015, 16:17

Ako mogu kritikovati, onda moram i pohvaliti. Lijepo je od sportsport.ba sto su odlucili (barem za ovu utakmicu) ispratiti Željkana. Udjem, procitam tekst, pogledam video i sve mi to skrati vrijeme do utakmice. Dakle, sve pohvale, samo tako nastavite, ipak je to najtrofejniji i najuspjesniji klub, sa najvecim brojem navijaca u nasoj domovini i red je ponasati se tako prema velikanu.

Sto se tice vecerasnje utakmice, ja cu uzivati, pa kakav god rezultat bude na kraju. Ovi momci to definitivno zasluzuju i siguran sam da ce ostaviti srce na terenu i da ce pokazati da imaju ogromna damu. Volim ih i dzaba, nijedna generacija nije kao sto su oni. Sretno veceras nasem Željkanu!

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 30 jul 2015, 16:23

Trebamo se pokušati opustiti i uživati u utakmici.
Činjenica da nam Zeljo igra sa jednim velikim klubom, desetorostrukim prvakom Belgije, treba da nas čini ponosnima.
U ovom dvomecu ne možemo izgubiti. Kako god se završilo. Na višestrukim dobitku smo.

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 30 jul 2015, 16:28

ja se baš mogu opustiti pred ovakvu utakmicu.

kad pređem 3 promila...

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 30 jul 2015, 16:36

Jer Plave su boje,uvijek bile moje i tvoje,jer tebe Željo volim ja,bez tebe ništa mi ne treba!
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 jul 2015, 16:47

Nemojte samo crnjaka. Ne mozemo se nositi sa njima i to je svima jasno, ali psiha je cudu. CInjenica da ti outsajder rezultatski parira moze otvoriti mnoga vrata, vjerujte...
Idemo hrabro i jako kao u Madarskoj, pa sta bude, neka bude. Ako opet budemo poentirali svaki zicer, ja sam ubijeden da imamo sanse. Bitno je samo ne gubiti snagu na gluposti i koliko je god moguce pokusati sanirati padove u igri koji su bili mnogo vidljivi protiv Madara, samo srecom oni su valjda pod rezultatskim pritiskom pukli i samom cinjenicom da totalno outsajder drzi rezultat sa njima.

SRETNO ZELJOOOO!
FORZAA ZELJOOOOOO!

EDIT: I da, nemojte samo kada pocne o igri, igramo ovako, igramo onako. Ljepota danas nije bitna, bitan je timski duh koji nas treba odvesti do konacnice pa makar mi igrali najlosiji nogomet.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 30 jul 2015, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.

EdoM
Kontakt:

Post Postao/la EdoM » 30 jul 2015, 16:48

[youtube][/youtube]
Pogledah ovaj video i na licu mi se razvukao osmijeh oko glave, u oku suza zatitrala, a trnci uz tijelo ko orasi.
Obraduj nas večeras Bože, podari našim momcima snagu, pa da plačemo na kraju, ali od sreće.
Ja volim Želju, za njega sve, o naprijed Željo do pobjede.
Samo jedan gol može promijenit' sve, sve do kraja Željo nema predaje

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2015, 16:50

najgora stvar koju Željo može uraditi jeste da uđe u utakmicu kao da ništa nema izgubiti... treba ući sa planom, borbenošću i velikom željom da se odbrani... treba biti strpljiv, pametan i predan cilju... bez glupih izleta, želje pojedinaca da budu heroji, bez nepotrebnih prekršaja, sa dosta trke, žrtve i pametnih faulova
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 30 jul 2015, 16:51

DANTES je napisao/la:najgora stvar koju Željo može uraditi jeste da uđe u utakmicu kao da ništa nema izgubiti... treba ući sa planom, borbenošću i velikom željom da se odbrani... treba biti strpljiv, pametan i predan cilju... bez glupih izleta, želje pojedinaca da budu heroji, bez nepotrebnih prekršaja, sa dosta trke, žrtve i pametnih faulova
Upravo. Bravo

EdisMulalic
Kontakt:

Post Postao/la EdisMulalic » 30 jul 2015, 16:54

Stvarno razocaran sam pojedinim medijima u nasoj zemlji. Probudim se, kontam sad atmosfera na vrhuncu, naslovnice pune, tekstovi, euforija, slike, kad ono... Negdje i po jedan bezveze clanak, negdje po dva-tri, nista spesl. Imam neki osjecaj da su nas svi otpisali, da ih dosta i moli boga da zijanimo. U neku ruku mi je i drago sto je tako, tad smo cini mi se najopasniji. Mislim opasni smo uvijek, da me neko ne shvati krivo :D Da porucim dusmanima, citaju oni ovo sve, trazite rupe veceras gdje bi se mogli posakrivat ;) U meni je neki ludi osjecaj proradio, neka pozitiva, mozemo mi njih mlatnut tamo aBd. I svaka cast raji sto je otputovala, respekt veliki. Pogotovo ovim sto su bili u Madjarskoj, nije lahko na danasnje vrijeme

miretm
Kontakt:

Post Postao/la miretm » 30 jul 2015, 16:56

samo da pocne vise
Zeljo mi te volimo kako god zavrsio !
19TM87 ZAVIDOVICI

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 30 jul 2015, 17:01

@dantes, ja se prijavio da nešto tako napišem. Mi ovdje stalno pričamo o borbenosti, ali možeš ti trčati do mile volje ako glava nije na mjestu. Ako ne razmišljaš glavom trošit ćeš se više i prije ćeš zgubiti snagu trčeći bezveze. Znači, najvažnije je stvar sinhronizovati glavu, a da snaga ne osjeti napore puno. Meni se ODa sviđa najviše jer ih tjera da glavom razmišljaju i samo takve igrače i forsira i traži. Zbog toga smo i prošli Mađare. Naravno ispadnu ponekad u Messi i Ronaldo glupi pa prime gol ili fule nešto, ali što manje grešaka i što više razmišljaš glavom, a imaš kapacitet pluća dovoljno dobar da istrčiš to sve inda možeš svima parirati.
SAMO PAMTETNO I BE OPUŠTANJA MOMCI! iDEMOOOOOOOOO

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 30 jul 2015, 17:03

Ako budemo u bijelim dresovima, ne gubimo !
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 30 jul 2015, 17:11

zaboljisportuBiH je napisao/la:@dantes, ja se prijavio da nešto tako napišem. Mi ovdje stalno pričamo o borbenosti, ali možeš ti trčati do mile volje ako glava nije na mjestu. Ako ne razmišljaš glavom trošit ćeš se više i prije ćeš zgubiti snagu trčeći bezveze. Znači, najvažnije je stvar sinhronizovati glavu, a da snaga ne osjeti napore puno. Meni se ODa sviđa najviše jer ih tjera da glavom razmišljaju i samo takve igrače i forsira i traži. Zbog toga smo i prošli Mađare. Naravno ispadnu ponekad u Messi i Ronaldo glupi pa prime gol ili fule nešto, ali što manje grešaka i što više razmišljaš glavom, a imaš kapacitet pluća dovoljno dobar da istrčiš to sve inda možeš svima parirati.
SAMO PAMTETNO I BE OPUŠTANJA MOMCI! iDEMOOOOOOOOO
tačno borbenost bez glave je pogubna... sinoć partizan izdominira Steauu i zbog glupog prekršaja borbenog Ninkovića ostane bez pobjede... glava i glava i samo glava...
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.