Milan Jovanović nekadašnji igrač Standarda, a potom i Liverpula.ChWilla je napisao/la:a ko je jovanović?
http://sportsport.ba/ino_fudbal/lane-jo ... rac/168135
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Milan Jovanović nekadašnji igrač Standarda, a potom i Liverpula.ChWilla je napisao/la:a ko je jovanović?
daDANTES je napisao/la:prenosi li face tv?
Podržavam ovu upravu apsolutno, ali kad je zadužen za taj dio vezano za dresove pao je na ispitu, prvi put imaš ovakvu potražnju za naše uslove i s obzirom na broj prodatih dresova prethodnih godina i ti dodjes u situaciju da nemaš dresova. Zar nije i Jomi i njihovom zastupniku kod nas u cilju da se proda što više dresovaMinjore je napisao/la:Kaze mi Belma u fanshopu da ima 200 dresova da bi sve puklo do revansa, ali nema niti ce ih biti izgleda do revansa .. Danas se drug uclanio, 1550.
Upravo. BravoDANTES je napisao/la:najgora stvar koju Željo može uraditi jeste da uđe u utakmicu kao da ništa nema izgubiti... treba ući sa planom, borbenošću i velikom željom da se odbrani... treba biti strpljiv, pametan i predan cilju... bez glupih izleta, želje pojedinaca da budu heroji, bez nepotrebnih prekršaja, sa dosta trke, žrtve i pametnih faulova
tačno borbenost bez glave je pogubna... sinoć partizan izdominira Steauu i zbog glupog prekršaja borbenog Ninkovića ostane bez pobjede... glava i glava i samo glava...zaboljisportuBiH je napisao/la:@dantes, ja se prijavio da nešto tako napišem. Mi ovdje stalno pričamo o borbenosti, ali možeš ti trčati do mile volje ako glava nije na mjestu. Ako ne razmišljaš glavom trošit ćeš se više i prije ćeš zgubiti snagu trčeći bezveze. Znači, najvažnije je stvar sinhronizovati glavu, a da snaga ne osjeti napore puno. Meni se ODa sviđa najviše jer ih tjera da glavom razmišljaju i samo takve igrače i forsira i traži. Zbog toga smo i prošli Mađare. Naravno ispadnu ponekad u Messi i Ronaldo glupi pa prime gol ili fule nešto, ali što manje grešaka i što više razmišljaš glavom, a imaš kapacitet pluća dovoljno dobar da istrčiš to sve inda možeš svima parirati.
SAMO PAMTETNO I BE OPUŠTANJA MOMCI! iDEMOOOOOOOOO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.