FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stream za mob. 

Jadna posjeta s nase strane, evo salje jaran slike, kako on kaze to je to kapije su zatvorili, nema ni 100 ljudi da valja. Nadam se da se vara s kapijama i da ce pristici jos ljudi.
Pa otvori njihovu stranicu u browseru i imas prenosPerryFred je napisao/la:Stream za mob.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".
Momak iz Cope 90 sa nasima na tribini !
brat 

ocekujem da Dado raspali izvan sesnesterca i podere mrezu Standarda za pobjedu 

Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- corleone87
- Kontakt:

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
Pretpostavljam da ce bit jos jedan prejeben videoarelinho je napisao/la:Momak iz Cope 90 sa nasima na tribini !![]()
brat

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
ŽIVOT ĆU DATI AL' TEBE NE DAAAM JER TI SI ŽIVOT MOOOOOOJ
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Ima li netko link za utakmicu?
fk bosna sarajevo je napisao/la:Ima li netko link za utakmicu?
Evo jarane ja sam nasao tu http://www.netraja.net/p/sport.html imas dosta linkova za face i meni radi super pa probaj i ti.
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Stranica od standarda prenosi tamo nek gleda ko nema face TVfk bosna sarajevo je napisao/la:Ima li netko link za utakmicu?

- corleone87
- Kontakt:
Imate ljudi na Standardovoj stranici link za utakmicu,slika ko mlijeko a vec je postavljen negdje iznad pa prelistajte malo..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- fk bosna sarajevo
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Željezničar
Ta se stalno refresha i odbrojava mi od 6-e minuteJoseMourinho je napisao/la:Stranica od standarda prenosi tamo nek gleda ko nema face TVfk bosna sarajevo je napisao/la:Ima li netko link za utakmicu?
Vidi se da je Nedo nas, jedini spusta loptu dok nam ostali nabijaju pritisak.
Gdje su Ferencovi objavili?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
NAPRIJED ŽELJO, LJUBAVI MOJA 

-
- Kontakt:
Aj tek me sad nervoza uhvatila. Samo kad zamislim da izvucemo dobar rezultat i ovdje puno kosevo. Samo hrabro i u kost.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
NAPRIJED ZELJO LJUBAVI MOJA!
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Mi smo Željini, Željo je naš!
evo makedonci uvalise turcima gol kad oni mogu trabzonu, mozemo i mi standardu idemo ZELJOOOOOOO
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Trenutno korisnika/ca: bvsic, drzgemboadislic, jasmin10, Kaunas, SamoDaKazeem i 45 gostiju.