Borba za Premijer ligu

Moderator/ica: GracanicaAA

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la GracanicaAA » 29 jul 2015, 14:56

Daj sta se svadate ko neke babe kuknjava
Nego se pitamo ko ce uci u PL bez muljana (sto nije iskljuceno) ili ce se ici daj ti meni ja cu tebi sljedece godine :hmmmmm:

Koje vi vidite ekipe u top 3 ili 5 ove sezone ??

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 jul 2015, 15:23

Gošk, Zvijezda, Budućnost, Bratstvo, Jedinstvo..........
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

Mirzoni89
Kontakt:

Post Postao/la Mirzoni89 » 29 jul 2015, 16:08

7aprildomemoj je napisao/la:Gošk, Zvijezda, Budućnost, Bratstvo, Jedinstvo..........
Nema od Jedinstva nista...
NK Jedinstvo 1919 - Zajedno kroz zivot idemo...

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 29 jul 2015, 16:14

Mirzoni89 je napisao/la:
7aprildomemoj je napisao/la:Gošk, Zvijezda, Budućnost, Bratstvo, Jedinstvo..........
Nema od Jedinstva nista...
I sa takvim sastavom možete među 5-6 ekipa :D
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jul 2015, 16:21

GracanicaAA je napisao/la:Daj sta se svadate ko neke babe kuknjava
Nego se pitamo ko ce uci u PL bez muljana (sto nije iskljuceno) ili ce se ici daj ti meni ja cu tebi sljedece godine :hmmmmm:

Metalci , Sloga , Bratstvo "Barca" i Buducnost su glavni konkureti, Za Gosk ne vjerujem jer do sada slabo koja ekipa da je bila u stanju da se bori dvije sezone za redom u borbi za titulu .

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jul 2015, 17:30

sodaacm je napisao/la:

Metalci , Sloga , Bratstvo "Barca" i Buducnost su glavni konkureti, Za Gosk ne vjerujem jer do sada slabo koja ekipa da je bila u stanju da se bori dvije sezone za redom u borbi za titulu .
hvala ti od srca sto nas zove barca,potajno ti navijas za nas,znam ja to :urnebes: :urnebes: :urnebes: :njanjanja: :zviz:
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jul 2015, 17:52

crvenobijeli je napisao/la:
sodaacm je napisao/la:

hvala ti od srca sto nas zove barca,potajno ti navijas za nas,znam ja to :urnebes: :urnebes: :urnebes: :njanjanja: :zviz:
Imas ga pravo. :lol: U grudima mi raste Gradacacka sljiva :urnebes: :urnebes: :urnebes:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jul 2015, 21:21

Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje... :crazy: nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi :rol: :urnebes:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jul 2015, 22:19

crvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje... :crazy: nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi :rol: :urnebes:
hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga tice :D, A sto se tice sljive pa vrijeme je za poslovat zaliha je sve manje :urnebes:

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 29 jul 2015, 22:23

MA nema potrebe za tim prepucavanjima mi nekad pretjetamo.nekad namjerno provociramo,e sad ko nasjedne onda krecu zezanja i tako to,pa smo dosli i do barce :rol: :urnebes:

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 29 jul 2015, 22:30

crvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje... :crazy: nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi :rol: :urnebes:
Neko mu uvalio patoku rakiju, zato i piše svašta po forumu :lol: :lol: :lol:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 29 jul 2015, 22:41

Kapetan je napisao/la:
JJJJebes rakiju ako je ti nisi pravio , svoja je najsladja :lol:

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 30 jul 2015, 08:10

Zna li se koje ekipe igraju domaće utakmice subotom, a koje nedjeljom ?
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

crvenobijeli
Kontakt:

Post Postao/la crvenobijeli » 30 jul 2015, 09:16

sodaacm je napisao/la:
Kapetan je napisao/la:
JJJJebes rakiju ako je ti nisi pravio , svoja je najsladja :lol:
Hehe vidite da se moze sa svakim pricat,samo treba dobra tema :urnebes: :thumbup:

merak
Kontakt:

Re: RE: Re: Borba za Premijer ligu

Post Postao/la merak » 30 jul 2015, 16:41

vatreni je napisao/la:7,8 godina smo bili u PL.Sva usta hvale kako medijski,tako po forumu za nas grad,klub,navijače.Mnogi javno zale sto smo ispali,kao najnormalnija,najpitomija i najgostoljubljivija sredina.Sve gostujuće ekipe su igrale kao kod kuće.Ni najmanji incident nije napravljen,osim Lesinara kada su pravili ničim izazvanim dar mar po djeci i penzionerima.I onda,dođe tako jedan biser ili par njih da ne znajući ko smo i sta smo pise nebuloze da se zgrozis.Volio bih javno,ovdje na forumu,da neko od fukara,rođenih,manijaka ili hordi napise kakav tretman su imali u Gradačcu od nas kao domaćina i da doznanja ovim sto lupaju svasta.Mozda i to ne bi vrijedilo jer nivo inteligencije,tj.njihov mentalni sklop i to ne bi rezonovao.
Kao navijac Slobode imam samo rijeci hvale za vas klub, grad i sredinu. Meni je zao sto ste ispali, a nadam se vasem sto brzem povratku u PL. Nevjerovatno kulturan i civilizovan narod kad god smo gostovali sa klubom. Premijer liga je mnogo izgubila s vasim ispadanjem. Sve ovo sto sam naveo za Gradacac ne moze se ni izbliza potvrditi za Lukavac.
samo Sloboda

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 30 jul 2015, 17:07

:thumbup:
merak je napisao/la:
vatreni je napisao/la:7,8 godina smo bili u PL.Sva usta hvale kako medijski,tako po forumu za nas grad,klub,navijače.Mnogi javno zale sto smo ispali,kao najnormalnija,najpitomija i najgostoljubljivija sredina.Sve gostujuće ekipe su igrale kao kod kuće.Ni najmanji incident nije napravljen,osim Lesinara kada su pravili ničim izazvanim dar mar po djeci i penzionerima.I onda,dođe tako jedan biser ili par njih da ne znajući ko smo i sta smo pise nebuloze da se zgrozis.Volio bih javno,ovdje na forumu,da neko od fukara,rođenih,manijaka ili hordi napise kakav tretman su imali u Gradačcu od nas kao domaćina i da doznanja ovim sto lupaju svasta.Mozda i to ne bi vrijedilo jer nivo inteligencije,tj.njihov mentalni sklop i to ne bi rezonovao.
Kao navijac Slobode imam samo rijeci hvale za vas klub, grad i sredinu. Meni je zao sto ste ispali, a nadam se vasem sto brzem povratku u PL. Nevjerovatno kulturan i civilizovan narod kad god smo gostovali sa klubom. Premijer liga je mnogo izgubila s vasim ispadanjem. Sve ovo sto sam naveo za Gradacac ne moze se ni izbliza potvrditi za Lukavac.
:thumbup: :thumbup: :thumbup:

sodaacm
Kontakt:

Post Postao/la sodaacm » 30 jul 2015, 19:08

merak je napisao/la:
Da sam ja navijac Slobode ,tzv. Fukara ,vjerovatno bi isto napisao...Potpuno razumljivo :urnebes:

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 30 jul 2015, 20:56

soda dominira ,frajer nece ni kako on hoce
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 30 jul 2015, 22:35

Zvijezda prvi favorit, pa Metalleghe.. Ta dva kluba će se boriti do kraja, a onda pored mislim Bratstvo i Jedinstvo da će biti tu negdje. Ostalo ne vidim ništa blizu, sve borba za opstanak, iako će se naći neka ekipa koja će biti baš dobra da nas iznenadi

ludiloo
Kontakt:

Post Postao/la ludiloo » 30 jul 2015, 23:44

sodaacm je napisao/la:
hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga tice :D, A sto se tice sljive pa vrijeme je za poslovat zaliha je sve manje :urnebes:
Pa eto racunaj tamo neko 6. kolo rostilj kod tebe tvoje meso, nase pice :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: BihacSN i 13 gostiju.