Nego se pitamo ko ce uci u PL bez muljana (sto nije iskljuceno) ili ce se ici daj ti meni ja cu tebi sljedece godine

Koje vi vidite ekipe u top 3 ili 5 ove sezone ??
Moderator/ica: GracanicaAA
Nema od Jedinstva nista...7aprildomemoj je napisao/la:Gošk, Zvijezda, Budućnost, Bratstvo, Jedinstvo..........
I sa takvim sastavom možete među 5-6 ekipaMirzoni89 je napisao/la:Nema od Jedinstva nista...7aprildomemoj je napisao/la:Gošk, Zvijezda, Budućnost, Bratstvo, Jedinstvo..........
Metalci , Sloga , Bratstvo "Barca" i Buducnost su glavni konkureti, Za Gosk ne vjerujem jer do sada slabo koja ekipa da je bila u stanju da se bori dvije sezone za redom u borbi za titulu .GracanicaAA je napisao/la:Daj sta se svadate ko neke babe kuknjava
Nego se pitamo ko ce uci u PL bez muljana (sto nije iskljuceno) ili ce se ici daj ti meni ja cu tebi sljedece godine
hvala ti od srca sto nas zove barca,potajno ti navijas za nas,znam ja tosodaacm je napisao/la:Metalci , Sloga , Bratstvo "Barca" i Buducnost su glavni konkureti, Za Gosk ne vjerujem jer do sada slabo koja ekipa da je bila u stanju da se bori dvije sezone za redom u borbi za titulu .GracanicaAA je napisao/la:Daj sta se svadate ko neke babe kuknjava
Imas ga pravo.crvenobijeli je napisao/la:hvala ti od srca sto nas zove barca,potajno ti navijas za nas,znam ja tosodaacm je napisao/la:Metalci , Sloga , Bratstvo "Barca" i Buducnost su glavni konkureti, Za Gosk ne vjerujem jer do sada slabo koja ekipa da je bila u stanju da se bori dvije sezone za redom u borbi za titulu .GracanicaAA je napisao/la:Daj sta se svadate ko neke babe kuknjava
Koje vi vidite ekipe u top 3 ili 5 ove sezone ??![]()
![]()
![]()
![]()
hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga ticecrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
Neko mu uvalio patoku rakiju, zato i piše svašta po forumucrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
JJJJebes rakiju ako je ti nisi pravio , svoja je najsladjaKapetan je napisao/la:Neko mu uvalio patoku rakiju, zato i piše svašta po forumucrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
![]()
![]()
Hehe vidite da se moze sa svakim pricat,samo treba dobra temasodaacm je napisao/la:JJJJebes rakiju ako je ti nisi pravio , svoja je najsladjaKapetan je napisao/la:Neko mu uvalio patoku rakiju, zato i piše svašta po forumucrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
![]()
![]()
Kao navijac Slobode imam samo rijeci hvale za vas klub, grad i sredinu. Meni je zao sto ste ispali, a nadam se vasem sto brzem povratku u PL. Nevjerovatno kulturan i civilizovan narod kad god smo gostovali sa klubom. Premijer liga je mnogo izgubila s vasim ispadanjem. Sve ovo sto sam naveo za Gradacac ne moze se ni izbliza potvrditi za Lukavac.vatreni je napisao/la:7,8 godina smo bili u PL.Sva usta hvale kako medijski,tako po forumu za nas grad,klub,navijače.Mnogi javno zale sto smo ispali,kao najnormalnija,najpitomija i najgostoljubljivija sredina.Sve gostujuće ekipe su igrale kao kod kuće.Ni najmanji incident nije napravljen,osim Lesinara kada su pravili ničim izazvanim dar mar po djeci i penzionerima.I onda,dođe tako jedan biser ili par njih da ne znajući ko smo i sta smo pise nebuloze da se zgrozis.Volio bih javno,ovdje na forumu,da neko od fukara,rođenih,manijaka ili hordi napise kakav tretman su imali u Gradačcu od nas kao domaćina i da doznanja ovim sto lupaju svasta.Mozda i to ne bi vrijedilo jer nivo inteligencije,tj.njihov mentalni sklop i to ne bi rezonovao.
merak je napisao/la:Kao navijac Slobode imam samo rijeci hvale za vas klub, grad i sredinu. Meni je zao sto ste ispali, a nadam se vasem sto brzem povratku u PL. Nevjerovatno kulturan i civilizovan narod kad god smo gostovali sa klubom. Premijer liga je mnogo izgubila s vasim ispadanjem. Sve ovo sto sam naveo za Gradacac ne moze se ni izbliza potvrditi za Lukavac.vatreni je napisao/la:7,8 godina smo bili u PL.Sva usta hvale kako medijski,tako po forumu za nas grad,klub,navijače.Mnogi javno zale sto smo ispali,kao najnormalnija,najpitomija i najgostoljubljivija sredina.Sve gostujuće ekipe su igrale kao kod kuće.Ni najmanji incident nije napravljen,osim Lesinara kada su pravili ničim izazvanim dar mar po djeci i penzionerima.I onda,dođe tako jedan biser ili par njih da ne znajući ko smo i sta smo pise nebuloze da se zgrozis.Volio bih javno,ovdje na forumu,da neko od fukara,rođenih,manijaka ili hordi napise kakav tretman su imali u Gradačcu od nas kao domaćina i da doznanja ovim sto lupaju svasta.Mozda i to ne bi vrijedilo jer nivo inteligencije,tj.njihov mentalni sklop i to ne bi rezonovao.
Da sam ja navijac Slobode ,tzv. Fukara ,vjerovatno bi isto napisao...Potpuno razumljivomerak je napisao/la:Kao navijac Slobode imam samo rijeci hvale za vas klub, grad i sredinu. Meni je zao sto ste ispali, a nadam se vasem sto brzem povratku u PL. Nevjerovatno kulturan i civilizovan narod kad god smo gostovali sa klubom. Premijer liga je mnogo izgubila s vasim ispadanjem. Sve ovo sto sam naveo za Gradacac ne moze se ni izbliza potvrditi za Lukavac.vatreni je napisao/la:7,8 godina smo bili u PL.Sva usta hvale kako medijski,tako po forumu za nas grad,klub,navijače.Mnogi javno zale sto smo ispali,kao najnormalnija,najpitomija i najgostoljubljivija sredina.Sve gostujuće ekipe su igrale kao kod kuće.Ni najmanji incident nije napravljen,osim Lesinara kada su pravili ničim izazvanim dar mar po djeci i penzionerima.I onda,dođe tako jedan biser ili par njih da ne znajući ko smo i sta smo pise nebuloze da se zgrozis.Volio bih javno,ovdje na forumu,da neko od fukara,rođenih,manijaka ili hordi napise kakav tretman su imali u Gradačcu od nas kao domaćina i da doznanja ovim sto lupaju svasta.Mozda i to ne bi vrijedilo jer nivo inteligencije,tj.njihov mentalni sklop i to ne bi rezonovao.
Pa eto racunaj tamo neko 6. kolo rostilj kod tebe tvoje meso, nase picesodaacm je napisao/la:hahaha znao sam da ce me neki pogresni shvatiti kako ja mrzim Gradacac ili Zvijezdu ili ljude iz Gradacca , daleko od toga nikad ja nisam nista imao protiv ali ove "barcine" navijece ovde sto se provaljuju na forumu e oni su posebna prica , s takvim ljudima ne volim ni halu da dijelim ako me razumijes a ne znam koliko si pratio do sada moje postove uvijek sam ja vise volio komsiluk nego tamo neki Gosk , Mladost qrac palac i jos uvijek tako . Samo mrzim prepotetne ljude bilo ovde ili realnom zivotu to je tako od pamtivjeka kod mene i ne mogu i ne zelim se promjeniti barem sto se toga ticecrvenobijeli je napisao/la:Veliki si ti potrosac gradacacke maksuzije,al neces da priznas zbog cega smo ti dragi,ali izgleda da ti je neko podvalio brlje...nismo mi svi isti,dobri smo mi ljudi
![]()
, A sto se tice sljive pa vrijeme je za poslovat zaliha je sve manje