FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ibrakadabra
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Iz 1/2
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Treba izbrojati koliko puta su uspjeli odigrati 5 + pasova, rezultat bi bio porazavajuci.Al evo Berin kaze opustteno raja...
- Juventinisimo
- Kontakt:
Imam osjecaj da ce Zeljo u drugom zabiti..mozda i dva komada..treba se malo vise kretati..ljudi nas uzimaju na trci..nece ni oni moci cijelu tekmu ovako..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ma nisu igraci zelje toliko losi koliko nisu navikli na ovako brzu igru. Amir i Blagojevic prezivljavaju ono sto je i Besic kad je u englesku presao. Jednostavno njima nista ne prolazi. Sad je problem sto je svima moral opao tako da sad padaju na guzicu poslije svakog laznjaka.
Jbg to je realnost naseg fudballa. Nadam se napretku igre nakon smanjenja lige. Svaka cast Zelji kad je i do ovdje dogurao.
Jbg to je realnost naseg fudballa. Nadam se napretku igre nakon smanjenja lige. Svaka cast Zelji kad je i do ovdje dogurao.
- hakkaDunne
- Kontakt:
I da, koji **** moraju svaki napad da vraćaju Antolinju, pa lik je više lopte primio od Kokota i Bajića. Memija

High jump is not just a sport. It's way of life. TRACK AND FIELD!
Bosnian all the way!1921!
Bosnian all the way!1921!
- corleone87
- Kontakt:
Moras mijenjati,nema se sta vise cekati..Diattu i DŽenisa ubaciti..Elegant je napisao/la:Od pocetka izmjene i sabrati se !
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
-
- Kontakt:
Kokota su totalno zatvorili a on ne pomaze dole kako bi trebalo. Amir je premlad za ovaj nivo fudbala i trebao bi biti zamjenjen. Dok bi u napad trebao Stokic umjesto Bajica. Sve u svemu vezna linija jako losa.
Ovi su jednostavno prejaki
brži, fizicki jaci, tehnicki bolji, spremniji....jbg, razlika je ocita u klasi, skuplji tim
ali moramo stisnuti na sredini, ne dozvoliti im toliko prostora, probati nešto iz kontre
brži, fizicki jaci, tehnicki bolji, spremniji....jbg, razlika je ocita u klasi, skuplji tim
ali moramo stisnuti na sredini, ne dozvoliti im toliko prostora, probati nešto iz kontre
Sad ce poslije Odinih instrukcija izaci potpuno druga ekipa, Kokota zamjenit mozda i Dadu, Blagojevica i Amira osokolit i bit ce bolje
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Kako god zavrsilo iduci cetvrtak svi na kosevo podrzati momke !!!!!
Mirza Raščić Manijak do kraja !
Katakomba is back !
Katakomba is back !
Vec duze vrijeme me nesto muci, ali nisam htio da serem dok je trajala ova radost i euforija, no posto se sad vec sve raspalo... Ne mogu da vjerujem koliko se forsira ovaj Bajic. Momak nema apsolutno nimalo snage ni muda, a svaki njegov potez mi ukazuje na to da mu je IQ tek neznatno veci od broja na dresu. Pitam se samo koliko ce se jos igraca potrositi i upropastiti radi ove bezmude rahljave gluperde. Po ostalima se ne treba previse srati, osim sto Memiju neko treba malo spustiti na zemlju jer je prerano poletio u zvijezde.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Djelmic mora van.
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
vojvodina vodi na luigi ferraris 

...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Ja odavno govorim da Blagojević ne može igrati zadnjeg veznog.
15 golova bez penala, 8 asistencija. ko je to trebao igrati prošle godine, koga si to imao?fcz je napisao/la:Vec duze vrijeme me nesto muci, ali nisam htio da serem dok je trajala ova radost i euforija, no posto se sad vec sve raspalo... Ne mogu da vjerujem koliko se forsira ovaj Bajic. Momak nema apsolutno nimalo snage ni muda, a svaki njegov potez mi ukazuje na to da mu je IQ tek neznatno veci od broja na dresu. Pitam se samo koliko ce se jos igraca potrositi i upropastiti radi ove bezmude rahljave gluperde. Po ostalima se ne treba previse srati, osim sto Memiju neko treba malo spustiti na zemlju jer je prerano poletio u zvijezde.
A sjećam se tog poluvremena protiv Plzena ali meni su ovi nekako direktniji i opasniji nego što je Plzen bio. Gubili smo mi lopte i protiv Plzena nedaleko od gola ali brate mogli smo doći i u priliku za šut, mogli smo doći do šesnaesterca a ovdje ne možemo ni to. Ja mislim da smo dvaput ušli u šesneast, jednom je s lijeve strane ubačeno za Blagojevića a on je izgubio loptu a drugi put je Amir izradio protivnika i ubacio je Bajiću ja mislim, ovaj malo pritisnut s leđa i pade i ništa. Ne možemo se s loptom sastavit.ChWilla je napisao/la:i plzen je otprilike ovakvo prvo tamo odigrao protiv nas. samo sreća i hadžićev dan života.Makanaky je napisao/la:Ubiše hljeb u nama. Ne znam ni šta im može Oda reći na poluvremenu, ovi su jednostavno prejaki. Daj bože da ostanu samo dva gola u našoj mreži. Njihov stil igre i brzina nam ne odgovara nikako, djeluju kao vanzemaljci naspram i Plzena i Ferenca i svih ostalih.
Lole, taman se ludilo raščisti / taman smo nadomak smisla / evo ih sledeći falšisti dok si rek'o piksla
- Neandertalac
- Kontakt:
Odina greska! Kao sto je dobro postavio protiv Ferenca tako je ovde lose odradio.
Nasi ko muhe bez glave, takticki i trkacki su nas RAZNIJELI, mucnije poluvrijeme nisam gledao.
Pa boga vam ljubim trznite se, digni glavu, pridji na dupli pas, ne gubi **** lopte na sredini.
Ko da ste na termin izasli, koji vam je ****.
Analizirao sam Standarda malo ovde, upozoravao na ovu trku i ubacivanja. Nazalost, sve im je prolazilo.
Isto tako sam primjetio da padnu u igri, da im se moze zabiti go, i da su slabi defanzivno. Nadam se da ce u drugom poluvremenu pasti koji go u njihovu mrezu, moze se ovo jer od ovoga losije ne moze.
Idemo momci imaju jos tri poluvremena, nista jos nije gotovo. Hrabro i pametno.
Ovi sto su dosli da se nasladjuju nek mi se napuse kurca.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Nasi ko muhe bez glave, takticki i trkacki su nas RAZNIJELI, mucnije poluvrijeme nisam gledao.
Pa boga vam ljubim trznite se, digni glavu, pridji na dupli pas, ne gubi **** lopte na sredini.
Ko da ste na termin izasli, koji vam je ****.
Analizirao sam Standarda malo ovde, upozoravao na ovu trku i ubacivanja. Nazalost, sve im je prolazilo.
Isto tako sam primjetio da padnu u igri, da im se moze zabiti go, i da su slabi defanzivno. Nadam se da ce u drugom poluvremenu pasti koji go u njihovu mrezu, moze se ovo jer od ovoga losije ne moze.
Idemo momci imaju jos tri poluvremena, nista jos nije gotovo. Hrabro i pametno.
Ovi sto su dosli da se nasladjuju nek mi se napuse kurca.
Naprijed Zeljo ljubavi moja!!!
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Veze ovo sa kvalitetom nema...samo skidanje gaca i strah...i sprema...pored Memije veceras svaki bolji igrac bi zabio bar dva gola jbg...sredina prepadnuta takodjer...Baja ne igra uopste ovu utakmicu i dobijes ovo...nista posebno ovi nisu
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Loše za sad. Dva pasa sastavit ne mogu, previše petljaju loptu. Moraju brže igrat. Jesu ovi dobri ali itekako se mogu namučit, samo se trebaju sabrat i bit' će to dosta bolje. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Isto tako.pile87 je napisao/la:Ko na streljani al uopste me ne dotice ove godine ja ovo vrh sto mozemo...
Kako god da ova završi, otići i pogledati uzvrat, ispoštovati ih. Napravili smo korak naprijed, zaradili lijepu lovu. Nadati se da ćemo svake godine biti barem mrvu bolji.
Al' ja se još nadam da ćemo im jedan uvaliti.
PS evo sad i Bajić ne valja, najbolji strijelac prošlog prvenstva i onaj pita ko ga to gura.
Trenutno korisnika/ca: b00t, bvsic, perodeformero i 36 gostiju.