Rukometni transferi u BiH
Re: Rukometni transferi u BiH
Tibor Ivanišević novi golman Borca.
Rukometaš Elmir Građan potpisao ugovor sa turskim Zagnosom KLIX.BA .... SS.ba piše da je u Konjuhu?
ŠTA JE ISTINA?
ŠTA JE ISTINA?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
TurskaRule_hz je napisao/la:Rukometaš Elmir Građan potpisao ugovor sa turskim Zagnosom KLIX.BA .... SS.ba piše da je u Konjuhu?
ŠTA JE ISTINA?
Miodrag Čutura (Prijedor) - RK Gradačac
Nikola Grahovac (Mladost BL) - RK Gradačac
Ranko Božić (Lokomotiva B.) - RK Gradačac
Danijel Božić (Lokomotiva B.) - RK Gradačac
- samo_lijevo
- Kontakt:
Edin Tatar potpisao ugovor sa poljskim prvoligasem POGON SZCZECIN.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Ostade Čelik bez golmana prvog, samo Polić....samo_lijevo je napisao/la:Edin Tatar potpisao ugovor sa poljskim prvoligasem POGON SZCZECIN.
Emir Šahinović u Kaknju, dal je istina?
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Derventa dovela golmana Maksimovica iz Brckog
goran šarenac u derventi , bivši slogin igrač.
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Buljugija u Čeliku?
Otišli za sad: Jaskić (Oprostio se od aktivnog igranja), Ćosić (Maglaj), Japa (Maglaj), Jolović (Saudija).
Očekuje se povratak na teren Martić, Mehinagić.
Mujanić u redovima Magaja?
Trenerski tandem Skopljak - Antovic (pomoćnik) na klupi Zeničana. Nema labavo

Otišli za sad: Jaskić (Oprostio se od aktivnog igranja), Ćosić (Maglaj), Japa (Maglaj), Jolović (Saudija).
Očekuje se povratak na teren Martić, Mehinagić.
Mujanić u redovima Magaja?
Trenerski tandem Skopljak - Antovic (pomoćnik) na klupi Zeničana. Nema labavo

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Fali Celiku kvalitetniji golman, steta sto nije dosao Tatar ali za njega je bolje sto mu se ukazala prilika u Poljskoj, te kvalitetan desni bek, jer Dervencic je solidan igrac ali je desnjak, a Mujanovic je realno star i njegovo je proslo.
RZ88!
Bit' ce zanimljivo Skopljak - Antovic VS RK VPH
Čudno mi je da Čelik nije angažovao nakon odlaska Tatara nekog iskusnijeg golmana....
Čudno mi je da Čelik nije angažovao nakon odlaska Tatara nekog iskusnijeg golmana....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Eto imaju jos dva dana da nekog angazuju, samo kad se sve pogleda i nema nekog izbora..
A sto se tice Celika i Vogosce neka bude kao prosle sezone, obe utakmice odlicne pa nek s(p)retniji slavi
Realno vi imate kvalitetniju ekipu nego prosle sezone, plus tu je i Ridjic koji je odlicno radio u Konjuhu..dok Celik jedino pozitivno je povratak Bajramovica jer se igralo bez klasicnog lijevog beka, a negativno sigurno odlazak Cosica i Jolovica, te po meni nedovodjenje golmana i desnog beka kao sto sam gore vec napisao.
A sto se tice Celika i Vogosce neka bude kao prosle sezone, obe utakmice odlicne pa nek s(p)retniji slavi

RZ88!
Mislio sam da će se Čelik dosta bolje pojačati nego kao što jeste samo s Buljugijom i Bajramovićem ne podcjenjujem igrače kao isto povratak Mehinovića i Duvnjaka. Ali definitivno najslabija karika je golmanska pozicija.pep3 je napisao/la:Eto imaju jos dva dana da nekog angazuju, samo kad se sve pogleda i nema nekog izbora..
A sto se tice Celika i Vogosce neka bude kao prosle sezone, obe utakmice odlicne pa nek s(p)retniji slaviRealno vi imate kvalitetniju ekipu nego prosle sezone, plus tu je i Ridjic koji je odlicno radio u Konjuhu..dok Celik jedino pozitivno je povratak Bajramovica jer se igralo bez klasicnog lijevog beka, a negativno sigurno odlazak Cosica i Jolovica, te po meni nedovodjenje golmana i desnog beka kao sto sam gore vec napisao.
Realno gledajući Vogošća nije nista slabija na osnovu prosle sezone, naprotiv jača. Otišli: Tatar, Hrbat i Omerović iz prve postave. Stigli: Šabanović, Ovčina, Dedajić, Bečić. Naravno samo fer i sportski, ali mislim da ima ekipa koje nisu za podcijeniti npr kao Derventa ma koliko god mi mislili da ce se lako naigrati u gostima kod pomenute ekipe isto tako Ljubuški, Konjuh, Prijedor i ostale ekipe bit će zanimljivo prvenstvo svakako pogotovo opstanak....

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Stanojevic iz Maglaja se vratio u Slogu
Na ovo još dodati Marković i Ferhatbegović.combe je napisao/la:Miodrag Čutura (Prijedor) - RK Gradačac
- gradacac10
- Kontakt:
Budu li pepa i damir doborac jos u ovoj ekipi, borac i vogosca se mogu pozdraviti s prvim mjestom.
Na kojeg Pepu misliš? Mislim da od Damira trenutno nema ništa, jer trebo je ponovo u Katar. Možda na polusezoni???gradacac10 je napisao/la:Budu li pepa i damir doborac jos u ovoj ekipi, borac i vogosca se mogu pozdraviti s prvim mjestom.
- gradacac10
- Kontakt:
Pepa - stariji ferhatbegovic, a damir treba da ide.. a ne bude li otisao eh onda. ..
Morat' ce te dovesti jos jednog pivota koji ce ici i u goste 

Duga liga svašta može da se desi, kao što sam već negdje napisao u postu ima jos tu dosta ekipa s kojim će biti neugodno igrati, naravno ne odlučuje sve jedna utakmica.... Sretno u novoj sezonigradacac10 je napisao/la:Budu li pepa i damir doborac jos u ovoj ekipi, borac i vogosca se mogu pozdraviti s prvim mjestom.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.