Ja volim Zelju.....

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Da se citiram, hebote, stvarno cudan sport, najgori igrac Zelje na terenu, Zan Klod ga isjekao i on ga zabi. Svaka cast i Odovicu sto ga istrpi, sretno svim Zeljofcima i dao Bog prolaz, ima sanse. Cestitam, dobsr rez.UltrasNotRed je napisao/la:Djelmic mora van.
fizički je mnogo jača i samo na to su nas i uzeli prvo lopatom. dok su oni mogli držati svoj ritam, mi smo mogli samo gledati i praviti faulove, jer su jednostavno tu jači za dvije klase. ali kad su pali (jer ne može ni real onako cijelu utakmicu), jasno je da u svemu ostalom nisu jači, nego možda i slabiji. čak protiv ferencvarosa mi nismo imali ni blizu ovakvu igru i šanse u drugom, i sigurno nemaju te iskusne majstore kao oni.Husika je napisao/la:Ma zgaziti ovo na Kosevu pred 30 000 navijaca kao kesu !!
Svaka cast momcima, ali previse respekta za ekipu koja po kvaliteti nije nista bolja od Ferencvarosa !!!
Juventinisimo je napisao/la:Imam osjecaj da ce Zeljo u drugom zabiti..mozda i dva komada..treba se malo vise kretati..ljudi nas uzimaju na trci..nece ni oni moci cijelu tekmu ovako..