ako su pametni pristace, ako nisu ko ih je.be ako misle da mogu nekome uzeti 300-400 k eura dobro ce se zajebatiRuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Pyro is not a crime !
Koliko ti je taj info uopšte tacan, da smo poslali neku fin.ponudu za Subića.RuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
ispadne i Cukaricki od Gabale koju Siroki natambura prosle godine, nije to bas tako bajno ni kod drugih, jednostavno se desi noc inspiracije cega li vec, i Vojvodina je 4-0 uzelaamypitar je napisao/la:Ova naša liga je fakat otisla u **** krasni.
Gledam Vojvodina odera Sampdoriju 0-3,tamo neki Maltezani ispadaju na penale od West Hama. Rabotnicki mlatne Trabzona,jedino je kod nas euforija kad zijaniš. Gluho bilo.
Pyro is not a crime !
@amy
Nešto se priča, sačekajmo do kraja sedmice, tad se mislim i završava prelazni rok kod nas. Ako do tad sa njima ne bude rješeno neće nikako.
Nešto se priča, sačekajmo do kraja sedmice, tad se mislim i završava prelazni rok kod nas. Ako do tad sa njima ne bude rješeno neće nikako.
hilmo je napisao/la:@amy
Puzi nam je sad mozda i najslabija karika u timu.
To je mozda i najveci pokazatelj koliko smo napredovali u igrackom smislu.Nekad ne tako davno nam je bio najbolji igrac u ekipi.I ovako imamo beton ekipu,sa Subicem to bi vec bile perverzija.Kako bi po bokovima i krilima dobili na brzini.Imamo strašnu sredinu terena,predobar napada.Široku i kvalitetnu klupu.Ekipa bez imalo pretjerivanja,spremna na duplu krunu.
Momci iz Teslica su najpouzdaniji izvor koji bi mogao biti.amypitar je napisao/la:Koliko ti je taj info uopšte tacan, da smo poslali neku fin.ponudu za Subića.RuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
Dosta o tome, sve ce se znati u par dana. Tacno je da traze 400k, ali bi pristali i.na duplo manje. Nasa zadnja oficijalna je stigla.
I da, momak bi dosao u Sarajevo, ali voli Borac vise od sebe.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
tacnije duplu srebrenu krunu, ipak vidio si veceras da mi u ligi necemo nista moci 
Pyro is not a crime !
-
ajdohordas
- Kontakt:
A jel mi sad dobijamo nešto bodova osvajanjem titule ili kupa, ili se ti bodovi za koeficijent dobijaju samo igranjem u Evropi ?
Moras imati u vidu da je Vojvodina kvalitetom (barem plasmanom u prosloj sezoni) 4. ekipa u Srbiji, tako da ovaj rezultat jos vise dobija na tezini!THEC je napisao/la: ispadne i Cukaricki od Gabale koju Siroki natambura prosle godine, nije to bas tako bajno ni kod drugih, jednostavno se desi noc inspiracije cega li vec, i Vojvodina je 4-0 uzela
Čukarički je ispao na neiskustvo + sto se tamo dosta isfulao...Gabala, a i ostale ekipe iz Azerbejdzana i Kazahstana su u velikom naletu, evo veceras odigrase 1-1 na Cipru protiv Apolona, a Čuka ih dobi kuci 1-0 i Vošu neki dan u NS 0-4...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Jarane kad skontas samo mi gledamo te drustvene mreze i ko je sta postavljao, nekim trce beli orlovi po terenu, a nama sole pamet zbog Bilbije za kojeg samo kruze price rekla kazala. Prizivaju istog ovog Subica, velicaju Kokota itd.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Ma i Puzi zna nekad odigrati paklenu utakmicu, ali i podbaciti. To smo u suštini i navikli od njeg.amypitar je napisao/la: Puzi nam je sad mozda i najslabija karika u timu.
To je mozda i najveci pokazatelj koliko smo napredovali u igrackom smislu.Nekad ne tako davno nam je bio najbolji igrac u ekipi.I ovako imamo beton ekipu,sa Subicem to bi vec bile perverzija.Kako bi po bokovima i krilima dobili na brzini.Imamo strašnu sredinu terena,predobar napada.Široku i kvalitetnu klupu.Ekipa bez imalo pretjerivanja,spremna na duplu krunu.
Evo sređeni su papiri za Harmonya, neće to na dobro
Jedva čekam da vidim kako će to sve izgledati.
Ma kad ponudis lovu, zavolice on Sarajevo vrlo brzo.RuleHz je napisao/la:Momci iz Teslica su najpouzdaniji izvor koji bi mogao biti.amypitar je napisao/la:Koliko ti je taj info uopšte tacan, da smo poslali neku fin.ponudu za Subića.RuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
Dosta o tome, sve ce se znati u par dana. Tacno je da traze 400k, ali bi pristali i.na duplo manje. Nasa zadnja oficijalna je stigla.
Volio je i Vule i Bilbija,Mackic,pa i Škoro Sarajevo, pa nas par puta zbog love ispalio.
Gdje cemo mi s njima.... ipak su to izraziti favoriti ... oni se bore za svoj klub, igrali bi ako treba i džaba za svog ŽeljuTHEC je napisao/la:tacnije duplu srebrenu krunu, ipak vidio si veceras da mi u ligi necemo nista moci
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma kad ponudis lovu, zavolice on Sarajevo vrlo brzo.RuleHz je napisao/la:Momci iz Teslica su najpouzdaniji izvor koji bi mogao biti.amypitar je napisao/la:Koliko ti je taj info uopšte tacan, da smo poslali neku fin.ponudu za Subića.RuleHz je napisao/la:Subic itekako blizu Koseva, jedini smo poslali trenutno zvanicnu ponudu i ovo je zadnja tj ultimatum. Hoce nece, do njih je.
Volio je i Vule i Bilbija,Mackic,pa i Škoro Sarajevo, pa nas par puta zbog love ispalio.[/quote]
Nemoj me brate pogresno shvatiti. Kako sam shvatio nema on nista protiv Sarajeva i dolaska u Sarajevo. Jednostavno, momak je pravi Borceva, zeli da mu klub zaradi od njegove prodaje. I sve je prepusteno Borcu oko njega,cak nije dozvolio menadjeru da mu se uplice.
PS. Ove price oko toga da je cetnik okacite macku o rep. Prestanite se baviti tim. To nije bio njegov profil vec fan page koji su vodili pojedini navijaci Borca. Momak jeste Srbin i neka je, ali strogi profesionalac.
Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nego zna li iko hoce li Ivan biti u nedjelju starter ili na klupi?
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
Zna!!Buzdovan je napisao/la:Nego zna li iko hoce li Ivan biti u nedjelju starter ili na klupi?
ako je Barbaric povrijedjen onda ce mozda igrati, a ako nije ne vidim kako ce igrati 
Pyro is not a crime !
Logicno.hilmo je napisao/la:Zna!!Buzdovan je napisao/la:Nego zna li iko hoce li Ivan biti u nedjelju starter ili na klupi?
FC Bayern München - Mia San Mia
Neka igraju najspremniji i najbolji. Fakat bi dobro bilo da upišemo još jednu tricu pred derbi u trećem kolu.
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946, umrobihzbogtebe1946 i 43 gosta.