FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ono sto samo ZELJO moze dati da se najezis na svaki kontakt napad trk presing odbranu blokiranje pokrivanje samo ZELJO brate od ponora do ponosa bravo
samo hrabro pa sta Bog da V T Z !

Mosa LJOZE !
Sta reci nakon ovog''Moram pohvaliti mlade Željine igrače. Iako su mladi oni su odigrali sjajno. Iako su jako mladi oni imaju mnogo utakmica u ligi i sigurno je da imaju veliki kvalitet. U odnosu na naše mlade igrače oni su znatno kvalitetniji i igraju bolje, jer imaju više utakmica u nogama", dodao je trener Standarda.

NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
-
- Kontakt:
Bajic je veceras odradio lavovski dio posla, a drugo poluvrijeme je trcao kao konj! Svaka mu cast
kokot igra zbog karaktera i to bi svima trebalo više biti jasno. jest' i večeras prodao jedno tri lopte bezveze, ali zna oda zašto on svejedno igra.
- ala_juve_tm87
- Kontakt:
Ne znam šta da kažem... hvala momcima na ogromnoj sreći koju su nam donjeli u zadnje vrijeme. Sada je sve na nama navijačima i tek ce se sad vidjeti jesmo li vrijedni znoja ovih lavova na terenu. Treba se defintivno ugledat na Hajduk kojeg je večeras bodrilo 30 hiljada navijača, a također im je mlada ekipa i siguran sam da bez tih navijača ne bi uspjeli dobiti ovu tekmu,tako da i mi moramo sve učiniti da nas bude bar 25 hiljada ! VOLIM TE ŽELJO,stižeee cijeli Konjic na tekmu !

Život je kratak da se dijeli,zato Željezničar za život cijeli!!!! TM87 4 ever
Nas fajter!ChWilla je napisao/la:kokot igra zbog karaktera i to bi svima trebalo više biti jasno. jest' i večeras prodao jedno tri lopte bezveze, ali zna oda zašto on svejedno igra.

Katastar.ba - 2174, 2175, 2176, 2177.
Nastavice se...
Nastavice se...
Dočekali su popravni. Ako sad ovo useru, definitivno nešto nije uredu sa glavama. Nema plagijatora, dobar rezultat, dovoljno vremena, vidjeli kako ne treba. Sve je turodom s Mejtaša je napisao/la:Klub mora učiniti sve da dovede 30 milja pa tamam dijelili karte kod tetke Zilhe
Hajmo se večeras ispucati kad je ova utakmica u pitanju.
Od sutra bi se trebali okrenuti Radniku. Nemojmo podcjenjivati značaj ovih prvenstvenih utakmica.
U nedjelju mora, bukvalno mora pobjediti...
Ova utakmica s Radnikom je pravi test za nas navijače. Kakav tim će igrati to je stvar struke. Ali,mi moramo zajedno s tim timom koji bude igrao dobiti tu utakmicu.
Od sutra bi se trebali okrenuti Radniku. Nemojmo podcjenjivati značaj ovih prvenstvenih utakmica.
Ova utakmica s Radnikom je pravi test za nas navijače. Kakav tim će igrati to je stvar struke. Ali,mi moramo zajedno s tim timom koji bude igrao dobiti tu utakmicu.
mora se pobijediti radnik. sigurno mnogo bitnija tekma od banja luke, gdje svakako gubimo ko god igrao i ko god bio klupi...
Protiv Radnika staviti Tiaga, Diattu i Jocu od prve minute pa i Hiroša što da ne 

Zadnja izmjena: DooVe, dana/u 30 jul 2015, 23:27, ukupno mijenjano 1 put.
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!
Svakom novom tekmom sve vise vracamo onaj stari sjaj koji je Zeljo imao dok ih je sa klupe vodio najveci Ivica Osim, ovo je karakter koji moze ponudit samo institucija zvana Zeljeznicar, uz veliku podrsku jos hrabriju igru i malo srece mozemo do play offa
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.
-
- Kontakt:
Svaka cast ,tako treba ! Ipak RAdnik je neugodan protivnik na Grbavici ,sto je pokazao i prosle god . Tako da treba se i za to spremiti ozbiljno , dobiti tu tekmu , pa onda odmah se spremati za Standard !FKZ1921 je napisao/la:Hajmo se večeras ispucati kad je ova utakmica u pitanju.
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
odnijet ljudima pare u bijeljinu i odmorit igrace, jednostavno, kad su pitari mogli cijelu sezonu, mozemo i mi jednu tekmu
Zelji iskrene cestitke na drugom poluvemenu kad je bosansi inat proradio al djelimicno! Prvo poluvrijeme je proslo u klasicnom strahu sto je nas mentalitet,al kasnije sa tegovima na nogama ipak pokazali 70% mogucnosti! Kapa do poda i veliki pozdrav iz Gradacca!
PS: ZA RAZLIKU OD VAS, OVE SARAJLICE NEKA SE OKANE PLJACKI PREKO FS BiH I NEKA SE UGLEDAJU NA VAS AKO MISLE NESTO VISE!!!!!!!!!
PS: ZA RAZLIKU OD VAS, OVE SARAJLICE NEKA SE OKANE PLJACKI PREKO FS BiH I NEKA SE UGLEDAJU NA VAS AKO MISLE NESTO VISE!!!!!!!!!
Prvih 45 min za zaborav,ne znam zasto,kao da su se prepali i sl..dva pasa jedva sastavili..
Ako budu igrali hrabro i fajterski na Kosevu,jbg sve je moguce..
Konto sa nakon prvog dijela da je razlika u kvaliteti ogromna..sad se pitam da li je Standard stao i kontali lahko cemo.ili.je Zeljo zakazao na startu..
Uglavnom,drugo pol. Vrijeme stvarno daje nade...
Ajde momci,napunite si dzepove
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Ako budu igrali hrabro i fajterski na Kosevu,jbg sve je moguce..
Konto sa nakon prvog dijela da je razlika u kvaliteti ogromna..sad se pitam da li je Standard stao i kontali lahko cemo.ili.je Zeljo zakazao na startu..
Uglavnom,drugo pol. Vrijeme stvarno daje nade...
Ajde momci,napunite si dzepove

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
to je toFKZ1921 je napisao/la:Hajmo se večeras ispucati kad je ova utakmica u pitanju.

Volim te Željo !
- Neandertalac
- Kontakt:
Aj bjezi ba, vjerujem da si gace napunio prvi poluvrijeme, ko i svi uostalomsergejevic je napisao/la:Eto vam Standard iz Madrida. Divlja ekipa koja te moze pobjediti samo ako joj dozvolis da se razmase. Nemaju odgovor na disciplinovanu i organizovanu igru. Neki od njih napravise najbolju ekipu u Evropi, pa onda ispljuvase sve redom na polivremenu. Zasto ne bi vjerovali ovim momcima? Zasto da ih degradiramo i pisemo gluposti da su svi bolji od njih, kada to jednostavno nisu. Moglo je vrlo lahko biti 5-4 ovdje ili opet neki ludi rezultat. Samo zbog toga jer smo im dali prostor da divljaju po nasoj polovini. Posebno ona sedmica, ali vec u drugom ga nije bilo. Serite, serite, ali Zeljo ce razvalit ove

Rekoh ti ja buraz, kad se susretnes sa jacim, sjebe te njegova dominacija. To se nama desilo, noge se odsjekle, nestalo vazduha, koncentracija pala totalno, ono sto se kaze voda u usima.
U drugom kako sam i predvidio, padaju u igri cesto i puste protivnika da se vrati. Go nam je legao pravo i steta sto im nismo zabili jos jedan, ubijedjen sam da bi tada izgledali gore od nas, pa ni pobijeda ne bi bila nemoguca.
Eh sada za revans da ti kazem. Hebacemo im mamu u pisku, pokazacemo im sta je pritisak 25 000 milja pobijesnjelih bosnja. I oni su ljudi, uz sve pripreme oni su ovaj dvomec izgubili pustivsi nas da se vratimo. Psiha je cudo, a mi sada i pored negativnog rez imamo psihicku prednost, pkred fizike u sportu najbitnija stvar.
Poz

Zadnja izmjena: Neandertalac, dana/u 30 jul 2015, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar za život cijeli !
UPRAVA NAPOLJE!
UPRAVA NAPOLJE!
Opet ti o kartama, al mislim da ti sad ta ima itekako smisla.rodom s Mejtaša je napisao/la:Klub mora učiniti sve da dovede 30 milja pa tamam dijelili karte kod tetke Zilhe
-
- Kontakt:
Ne znam da li je iko pisao ali mora se priznati da su dva gola pala s Memijine strane. Pogotovo je lose bio postavljen kod drugog gola. Borio se tu nema rijeci ali danas ako se smije reci ili konstatovati na taj nacin da je bio najgori. Naravno nista lose ali je tako. Popravit se mora..
Trenutno korisnika/ca: perodeformero, WeekendOffender i 32 gosta.