Ja stvarno opusten maksimalno bio

Lajao sam malo na sve zivo i mrtvo kad smo primili prvi samo zbog ncina na koji smo ga primili. Znaci ne krivim Kosorica nego neku visu silu. Pa zar nije mogao uci onaj sut prije, kad su pogodili precku, ako je vec morao uci? Kasnije sam se opustio, tuzan sam bio do poluvremena jer su nas stvarno ljudi pojeli u svakom segmentu igre. A onda poluvrijeme i govorim ovoj ekipi sto je sa mnom gledala da ce ih Oda naruziti itekako i da ce morati pokazati zube u nastavku. Stvarno, cim smo poceli drugo osjetio sam napredak. Zabili smo ga i stvarno je nepravda sto nismo izjednacili, ali opet kad skontam, mi moramo pobijediti na Kosevu ako zelimo dalje. Dakle, ovaj rezultat je odlican, uz fenomenalnu podrsku, momci mogu barem do minimalne pobjede.
Sada nesto realno, onako kao covjek koji voli ovaj sport, koji ima godina prilicno i koji se bavio ovim sportom. Nasi klubovi nikada igrom nista znacajno nece postici na euro sceni, mogu samo srecom. Nama nedostaje kvalitetna liga, kvalitetna sezona prije euro takmicenja. Nama svima ovo predstavlja veliki sok nakon seljackih utakmica u Premijer ligi i sudjenja katastrofalnog. Kada spominjem sudjenje ne mislim na namjestanje nego na svaki faul koji sviraju nase sudije nakon padanja igraca, a u europi su svi slijepi na to jer faula nema. Fali nam momackih utakmica u domacoj ligi gdje igraci moraju biti 120% spremni. Tek kada se liga poboljsa, onda cemo imati kvalitetne nastupe u euro kupovima.