FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

roleeee
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la roleeee » 31 jul 2015, 00:21

U slucaju da prodjemo koga mozemo izvuci za play off

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 31 jul 2015, 00:22

Jako je bitno i najvaznije da napadac zabija golove kako nije? Medutim mi nismo taj nivou fudbala da napadamo kao drugi klubovi pa je njegov zadatak da pravi pritisak i odvlaci dva igraca na sebe sto radi odlicno.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2015, 00:23

Ne može Bajić biti taj igrač kakvog priželjkujete, svaki protivnički trener odbranu zasniva na markiranju Bajića, a mi to pametno koristimo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 31 jul 2015, 00:23

arena je napisao/la:sadiković je mnogo puta bez razloga kritikovan a momak iz utakmice u utakmicu igra sve bolje,bravo momčino :clap: :clap: :clap: :clap:
istina i ovo ...
napredak se vidi, može se dohvatiti golom rukom tačno
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 00:23

Kosorić i Bogdanović odlican tandem..Sta su sve spasili u ove tri utakmice svaka im cast.. :clap: :bow:
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 31 jul 2015, 00:24

fcz je napisao/la:Vec duze vrijeme me nesto muci, ali nisam htio da serem dok je trajala ova radost i euforija, no posto se sad vec sve raspalo... Ne mogu da vjerujem koliko se forsira ovaj Bajic. Momak nema apsolutno nimalo snage ni muda, a svaki njegov potez mi ukazuje na to da mu je IQ tek neznatno veci od broja na dresu. Pitam se samo koliko ce se jos igraca potrositi i upropastiti radi ove bezmude rahljave gluperde. Po ostalima se ne treba previse srati, osim sto Memiju neko treba malo spustiti na zemlju jer je prerano poletio u zvijezde.
JADNIČE JADNI, poserem ti se na tastaturu!

Bajić radi ogroman posao koji mu je zadao strucni stab. Samo telad poput ovog lika ne vide to, odn. ne zele da vide zbog nekakvih kokosarskih interesa i ljubomore, ko ce ga znati vec.

Odlicna partija u drugom poluvremenu, Standard odlicna ekipa, ali su pali u drugom poluvremenu jer smo i mi proigrali. Necu puno o igri, manje vise je sve receno. Morali bi napuniti Kosevo, pa cak bi volio i da budu malo nize cijene karata jer sam siguran da nece biti vise raje nego protiv Ferenca. Jedino je dobro sto sada imamo vecernji termin na raspolaganju. Morali bi naruciti jedno 1000 dresova i napuniti fanshop, jer ce sve puci ko halva. :mrgreen:

FORZA ŽELJO !
FORZA ZELJO

Dolina
Kontakt:

Post Postao/la Dolina » 31 jul 2015, 00:24

Bajić je tkz "sidraš", to je očigledno iz njegove konstitucije i kretanja. On je za mene odigrao skoro pa savršeno u ovom svim utakmicama, zato jer je Oda postavio takvu igru i rekao mu šta da igra, gradio se, tukao, vračao u odbranu, mislim da je najviše pretrčao od svih naših igrača. Bez dobrog veznog reda nema ni njega, večeras je najviše lopti u prvom poluvremenu primao od Antolovića, nigdje veze.
Ivica Osim: "Ko ne može da trči, taj ne može da igra".

emirrrTM87
Kontakt:

Post Postao/la emirrrTM87 » 31 jul 2015, 00:26

Ra*** sa clanak Odin interviju ko bi mogao igrati umjesto SUSPENDOVANI IGRACA.jel sad mali amir ne igra def.sta su mislili pod ovim ???

Poslano sa mog GT-I9060 koristeći Tapatalk
kaF(bez U) mi draga ispeci !!!
LIMVO TE LJOŽE!
GRANDE MILAN !
YNWA !

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 31 jul 2015, 00:28

Ljudi koji nemaju blage o fudbalu mogu pisati da je Bajic los i bez golova :lol: sta moze on sam pored onih dugonogih iz odbrane , smijesno i usput zalosno da tako pricate o nasem mozda najboljem igracu trenutno. Postoje i drugi zadatci koje napadac izvrsava ;)
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

shminka
Kontakt:

Post Postao/la shminka » 31 jul 2015, 00:28

Možda oni misle da ne može, jer se i Amir nervirao kad ga je dobio...ali definitivno pravo nastupa imaju svi u revanšu

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 jul 2015, 00:31

Meni se samo nije svidjelo kod Zelje ona mahanje rukama kod greske suigraca kao da su na terminu

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 31 jul 2015, 00:33

Kakva samo utakmica.U prvom polovremenu skoro da nismo imali dva pasa kako treba.Ali sto je najgore nekako su svi bili tromi i strasno spori u odnosu na belgijance.Nakon onog nesretnog autogola, uvukla se dodatna nervoza i igraci su se jos povukli i imam osjecaj imali strah od moguceg debakla.To su ovi osjetili i fakat su bili dominantni.Lagano su dolazili do gola,a nasim je falilo one drskosti i borbenosti k protiv madjara a koju smo pokazali u 2pol. 2.pol je bilo odlicno,kao da je izasla druga ekipa na teren.Ovi su malo i fizicki pali a nasi pokazali ono sto smo svi htjeli da vidimo.Vise smo se trudili, pokusavali, bilg jaci u duelima,mnogo bolje postavljeni u polju, hrabriji te malo i bezobrazniji.Standard nam nije stvorio ozbiljnije sanse(izuzev one precke).Mi smo zabili taj go koji nam daje nadu da mozemo ostvariti prolaz u naredno kolo.Ostaje zal zbog one 2-3 sanse iz kojih smo mogli da izvucemo jos bolji rezultat.Momcima kapa do poda za drugo pol. i sad svi na Grbavicu a onda po playoff aBd u cetvrtak
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 31 jul 2015, 00:34

Protiv radnika odmoriti neke igrače ,dobro je što i standard igra prvenstvenu tekmu u nedjelju i to kao domačin gdje poslije poraza u prošlom kolu i ne baš sjajnog rezultata protiv nas ima pod moranje da dobije tekmu mada bih ja volio da izgube da se još veća nervoza uvuće u ekipu standarda

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 00:34

Interista je napisao/la:Meni se samo nije svidjelo kod Zelje ona mahanje rukama kod greske suigraca kao da su na terminu
To je bilo ono kad je Kokot sutao..Realno svako bi u toj situaciji mahao..Tri napada je zaredom upropastio..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 00:36

Virtu4l je napisao/la:
PerryFred je napisao/la:Kako su odigrali Bajić i Memija? Ovo im je dobra šansa za prelazak u belgijsku Jupiler ligu.
Imaš izjavu Muslina za naše mladiće,
'Moram pohvaliti mlade Željine igrače. Iako su mladi oni su odigrali sjajno. Iako su jako mladi oni imaju mnogo utakmica u ligi i sigurno je da imaju veliki kvalitet. U odnosu na naše mlade igrače oni su znatno kvalitetniji i igraju bolje, jer imaju više utakmica u nogama", dodao je trener Standarda.
Upitno je za Memiju, onaj Jean Claude Van Damme i ona 7-ica su ga izvozali u prvom kao bebu u kolicima :) U drugom je to bilo bolje, ta strana skoro skroz zatvorena. :)

A sad bih se nadovezao malo na tekmu. Prvo poluvrijeme, svim našim igračima najveća tekma u karijeri, neki od njih su vjerovatno i ušli u utakmicu sa ogromnim respectom prema Standardu a belaj je tek krenuo kad su se ovi razmahali odmah na početku tekme, nevjerovatan presing + naša neodlućnost i voda u ušima = katastrofa. Možemo biti sretni sa samo dva gola u mreži, moglo je biti 5 brat bratu.

Drugo poluvrijeme druga priča, moram biti iskren prvih 10,15 minuta sam kontao da su nam svjesno pustili loptu i smanjili tempo da mi napadnemo a da nas oni uzmu na kontre, međutim na kraju se ispostavilo da su oni ostali bez snage već na poluvremenu i u drugih 45. minuta nisu bili ni sjena ekipe iz prvog. Naši se oslobodili pritiska, shvatili da mogu i zabili smo i gol. Drugi gol je mogao pasti al' nije tu bili našeg pritiska pa da možemo žaliti za nečim izuzev par blitz šansi (naravno, nismo ni trebali grlom u jagode, da smo ih napali jako na 2-1 sigurno bi nas uzeli na kontre). Moram da priznam da sam jednostavno ODUŠEVLJEN trkom i borbom naših lavova, pokazali smo da ne zaostajemo puno za njima bar fizički a Boga mi ni mentalno i psihički jer valjalo se vratiti nakon onakvog prvog poluvremena. Respect svima :tokralju:

Ne bih pojedinačno izdvajao nikoga, svi su sigurno dali svoj maksimum :thumbup:

Što se tiče revanša 20+ hiljada pod moranje na Koševu, vjerujem da će ih Oda dobro nasavjetovati i ukazati na greške, on sigurno može dobiti ovaj duel. Lično mislim da im odbrana stoji dosta visoko, da imaju onako poprilično nedisciplinovane bekove i veznjake koji odu u napad i kasno se vraćaju. Poseban fokus na bekove koji stoje dosta dosta dalje od njihovog stoperskog para. Tu ima sigurno prostora da ih se ugrozi jer su ranjivi, itekako ranjivi. Sredina će biti ključ u revanšu, ako im uzmemo sredinu i budemo kontrolisali igru imat ćemo velike šanse, tim više što se oni ne znaju braniti tako da će sigurno ići silovito a mi pametnom igrom i kontrama treba da ih ubijemo. Također, pokrivanje prostora od strane naših igrača će biti krucijalno, jer oni su tim koji žive od trke i duplih pasova u prazan prostor, to ako uspijemo da zatvorimo to će da bude odlično. Protiv ekipe koja se organizovano brani i nema pritisak (kao mi u drugom poluvremenu) tj. igra disciplinovano sa puno trke oni nemaju velike šanse, jednostavno teško igraju na postavljenu odbranu.

Naravno, ovo sve što sam napisao je samo moje mišljenje i možda ništa od ovoga nije tačno, uglavnom vjerujem u Odu i momke, jednostavno SVI NA KOŠEVO uz ovakvu želju i zalaganje možemo svima pomrsiti račune. :tokralju:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Interista
Kontakt:

Post Postao/la Interista » 31 jul 2015, 00:37

corleone87 je napisao/la:
Interista je napisao/la:Meni se samo nije svidjelo kod Zelje ona mahanje rukama kod greske suigraca kao da su na terminu
To je bilo ono kad je Kokot sutao..Realno svako bi u toj situaciji mahao..Tri napada je zaredom upropastio..
jbg imao je najbolje namjere

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2015, 00:40

Sta mislite za revans Diata od pocetka, Kokot izmjena ? :think:
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 31 jul 2015, 00:40, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 31 jul 2015, 00:40

Interista je napisao/la:
corleone87 je napisao/la:
jbg imao je najbolje namjere
Imao je najbolje namjere al' je imao i boljih rješenja ali hajde sad yebaji ga bilo prošlo, dobro je da i nekad viknu jedan na drugog to znači da im je stalo :thumbup:
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 31 jul 2015, 00:40

Elegant je napisao/la:Da je nas tim jos barem 20% bolje fizicki pripremljen mi bi bili ko bombona.
Mi smo fizički izdominirali dvije mnogo kvalitetnije ekipe od nas.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

arena
Kontakt:

Post Postao/la arena » 31 jul 2015, 00:40

samo zbog termina utakmice biće više 5000 navijaća u odnosu na ferenc

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Google Adsense [Bot], kontra i 61 gost.