Europa League 2015/2016
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
Re: Europa League 2015/2016
Ae ignore lika i čekaj da ga banuju. Sto vise odgovarate vise cete citati ove gluposti.
- alan_kardec
- Kontakt:
pa protjeraj nas 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Italijanski komentatori kadar nevera

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Koliko uopste moderaciji treba da reaguje? I ovo nije prvi put da nesto prijavis a oni tek nakon par sati reaguju. A foruma i kurca
Slučajno naletim na jednu zanimljivu stvar dok gledam ove rezultate od večeras. Utakmica Thun-Vaduz, ovaj Vaduz se takmiči u Švicarskoj ligi prošle sezone završili predzadnji a nastupaju u Europa ligi i to pod zastavom Lihtenštajna (btw znam da je Vaduz u Lihtenštajnu) hahaha, na koji to fazon?
I to da bude još zanimljivije igraju protiv Thuna koji se također takmiči u Švicarskoj
I to da bude još zanimljivije igraju protiv Thuna koji se također takmiči u Švicarskoj

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Ali svejedno je par iz prvenstva Švicarske ako se njemu rugaš jer se ''izblamirao''Bosnian_Serb je napisao/la:Hahahah, Vaduz je klup iz Lihtenštajna, to im je glavni graddr.van nostrand je napisao/la:Thun-Vaduz, aman zaman, par iz svicarskog sampionata![]()
minimum u ovoj sezoni 6 medjusobnih

Vaduz igra europsku ligu kao osvajač lihtenštajnskog kupaFaraonTM je napisao/la:Slučajno naletim na jednu zanimljivu stvar dok gledam ove rezultate od večeras. Utakmica Thun-Vaduz, ovaj Vaduz se takmiči u Švicarskoj ligi prošle sezone završili predzadnji a nastupaju u Europa ligi i to pod zastavom Lihtenštajna (btw znam da je Vaduz u Lihtenštajnu) hahaha, na koji to fazon?

@Galion
Hvala, boli ih qurac definitivno će uvijek igrati Europu

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Europa League 2015/2016
Tako je i igraju odkad ja pamtim, godinama i jedini su predstavnik svoje zemljeFaraonTM je napisao/la:@Galion

West Ham - Astra (rumunija) 2:2
Ovi englezi opet jedva.
Ovi englezi opet jedva.

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
West ham usao u kvalifikacije kao fair play tim a vec dobili 3 crvena kartonaElegant je napisao/la:West Ham - Astra (rumunija) 2:2
Ovi englezi opet jedva.

Vojvodina-Cukaricki prije 10 dana rezultat 0-4, sinoc Samp-Vojvodina 0-4.
Samp-Cuka 0-8

Samp-Cuka 0-8

Zvezda gegen Roma ?MaGiCa je napisao/la:Zvezda gegen Leicester
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'
2012. nisu igrali jer su u finalu lihtenštajnskog kupa izgubili od USV Eschen/Maurena na penaleJoseMourinho je napisao/la:Tako je i igraju odkad ja pamtim, godinama i jedini su predstavnik svoje zemljeFaraonTM je napisao/la:@Galion

Eschen/Mauren inače igra u 4. švicarskoj ligi i tada je u 1. pretkolu europske lige ispao od islandskog predstavnika Hafnarfjarðara porazima 2:1 na Islandu i 1:0 u Lihtenštajnu. Stadion im inače ima samo jednu tribinu sa 500 sjedećih mjesta i UEFA je dozvolila da tu igraju pretkolo europske lige

Protiv Leicestera je bilo landara pishora. Moglo je da ih se natrpa do kraja, a i igralo se na neutralnom terenu.Puma je napisao/la:Zvezda gegen Roma ?
Protiv Rome je bila frka. Cassano omashio penal, a i ceo preokret Zvezde je bio epski, ali opet - preokret, a ne gazhenje.
Ovo je bilo: " Nemoj jako, ode u njivu lopta, a komšija ne da da se gazi trava"Galion je napisao/la:2012. nisu igrali jer su u finalu lihtenštajnskog kupa izgubili od USV Eschen/Maurena na penaleJoseMourinho je napisao/la:Tako je i igraju odkad ja pamtim, godinama i jedini su predstavnik svoje zemljeFaraonTM je napisao/la:@Galion
Eschen/Mauren inače igra u 4. švicarskoj ligi i tada je u 1. pretkolu europske lige ispao od islandskog predstavnika Hafnarfjarðara porazima 2:1 na Islandu i 1:0 u Lihtenštajnu. Stadion im inače ima samo jednu tribinu sa 500 sjedećih mjesta i UEFA je dozvolila da tu igraju pretkolo europske lige

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- akisarajevo92
- Kontakt:
Koliko nam se ne da, tri stative u dvije utakmice
Rabotnicki izbacio Trabzonspora

Rabotnicki izbacio Trabzonspora

Don't believe the hype.
Rabotnički. 

VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
- LARSSONCHE
- Kontakt:
Astra prođe, u dva meča dva puta preokret.
Nek su poispadala ova anglo saksonska smeca. Ovi Rumuni i Kazahstanci ozbiljno shvataju ovo takmicenje i drago mi je viditi te timove kako izbacuju Aberdeene West Hame i ostala otocka smeca napuhana od klubova.
Rabotnicki mi je narocito drago, jer ovaj Trabzon je ja mislim ekipa koja je u najnastimanijoj ligi svijeta uspjela da nastima najvise rezultata.
Eto im kazna.
Rabotnicki mi je narocito drago, jer ovaj Trabzon je ja mislim ekipa koja je u najnastimanijoj ligi svijeta uspjela da nastima najvise rezultata.

Eto im kazna.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Vosa- Sampdoria 0:2.
Napeto kao na tuti
Napeto kao na tuti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.