Tačan je jer je kopiro, ali zaboravi...
Uglavnom, javim se ja ovdje kada dobijemo mi s arsenal.com informaciju.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Nemoj bit tako skromanhammers je napisao/la:Aaa sutra gradski derbi Arsenal - West ham jedva cekam ima i prijenos na Bht 1 moje skromno misljenje 0-2
Nerko_Juventino je napisao/la:Nemoj bit tako skromanhammers je napisao/la:Aaa sutra gradski derbi Arsenal - West ham jedva cekam ima i prijenos na Bht 1 moje skromno misljenje 0-2![]()
![]()
![]()
Poderati 3-0GunnerS je napisao/la:Nerko, extra slika
Hammers, teško, znate vi dobro da čemo vas poderati sutra, nismo mi ni loserpool niti chelski, mi igramo napadački fudbal i ni jedne sekunde se ne branimo. A pošto vam je otišo Belamy, teško da nam išta možete![]()
Prognoza 3:0
RVP Nasri i Ade če da daju gol![]()
Jesi ti zaboravio ko vas je prvi tuko na Emiratesu ponasas se ko da smo bezazlena ekipa...Previse si mi optimistican nesto...GunnerS je napisao/la:Živi bili pa vidjeli.. Kažem ti, nećete se moći mrdnuti na Emiratima![]()
Fabregas, Rosicky, Dudu i Theo.
Arshavin ako ne potpiše do sutra prije utakmice neće od njega ništa biti, izjavio šefZnači ako potpiše danas, igra sutra
![]()
Gonner je napisao/la:Protiv Sunderlanda se ocekuje nastup Arshavina i ustvari ce sigurno nastupiti, Arsenal sad ide u nove pobjede, protiv Cardiffa smo pokazali da mozemo dobro igrati i da se vracamo u formuuu
ma jooj ne brini se ti Arsenal..uzet cemo mi to 4.mjesto...a i LP smo pokazali da smo sjajna ekipa i da svakog mozemo pobjediti..jednostavno smo unistili Romu igrom a daa smo imali malo vsihe srece i rezultatom biMirza_Hordas je napisao/la:Gonner je napisao/la:Protiv Sunderlanda se ocekuje nastup Arshavina i ustvari ce sigurno nastupiti, Arsenal sad ide u nove pobjede, protiv Cardiffa smo pokazali da mozemo dobro igrati i da se vracamo u formuuu
0:0 protiv sunderlanda, sve ste dalji i dalji od lige prvaka