FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

godrina
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la godrina » 31 jul 2015, 09:59

Protiv radnika brazilac joco i diata, livaja enis i napokon pobjedit
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 31 jul 2015, 10:00

@exbabilon - Upravu si za taj vodeći gol.
Mislim da stručni stab treba biti svjestan toga, a to trebaju prenjeti na igrači. Vidjeli smo svi da imaju dobre šutere, tj ne trebaju ulaziti u gol sa loptom, tako da psihicka priprema je najbitnija za ovaj revans.

BRAVO ZA NASE I OVU ODBIJANJE PONUDE ZA BAJICA. Inace sa Turcima bi stavio "ban" kad smo mi u pitanju na relaciji poslovanja.
Igrac kalibra BAjica, brat bratu za min. 800.000 EUR se moze prodati, posebice nakon ovakvih izdanja na EURO SCENI. Ako prodemo Standardna, niti jedno dijete tada ispod 1.000.000 EUR.
Zadnja izmjena: DzoleZeljo, dana/u 31 jul 2015, 10:04, ukupno mijenjano 1 put.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 jul 2015, 10:01

u ovakvim utakmicama mi se moramo kotarisati kompleksa male ekipe. u meceve ulazimo sa puno respekta i velikom dozom staha i nesigurnosti. ova ekipa nema razloga za to. licno, ostaje mi zal za prvim poluvremenom u kojem smo trebali uraditi vise. sve u svemu, zadovoljan sam iako sam ubjedjen da smo mogli uraditi puno vise.

vjerujem da cemo u drugu utakmicu uci bez straha i da cemo uspjeti nadoknaditi zaostatak od jednog gola.
prolazimo Standard!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Zivot
Kontakt:

Post Postao/la Zivot » 31 jul 2015, 10:09

Protiv Borca je bio pozitivan samar, mislim da nam je izmedju ostalog i on pomogao u prvom pol oko 20 tih min, da se odbranimo, da izdrzimo i da budemo strpljivi. Sad protiv Radnika nesto najpozitivnije za ekipu pred revans bila bi pobjeda. Sastav bi trebao bit prosaran, ne potpuno izmjenjen, odbrana mora biti ista da se maksimalno uigra, kao i par Blagojevic- Hadziahmetovic, ostalo se moze promjenit.
Neki ljudi misle da je fudbal važan poput života i smrti. Uvjeravam vas da je i važniji od toga.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 10:10

godrina je napisao/la:Protiv radnika brazilac joco i diata, livaja enis i napokon pobjedit
Tako je,odmoriti momke puno je ovo njima utakmica u kratkom vremenskom razmaku..Mora poceti barem sa ovom prvom trojicom od pocetka protiv Radnika..
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

zeljo1974
Kontakt:

Post Postao/la zeljo1974 » 31 jul 2015, 10:13

Ne bi se slozio sa rajom koja misli da n je utakmica u cetvrtak bitnija od ove u nedelju ja cak mislim da ova tekma protiv radnika je pod moranje da se pobjedi jer hocemo titulu

vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la vrbanjusa » 31 jul 2015, 10:13

Ova generacija je čudo, pravo čudo. Dobro školovani fudbaleri a isto tako i kao osobe. Naša najbolja generacija još od Videotona. Činjenica da će ova generacija uz par igrača iz prethodnih generacija vratiti kompletan dug kluba je fascinirajuća. Do sada smo zaradili preko 1 mil eura a prodali smo samo Kvesića.
Idemo dalje!
VAŽNO JE BITI ČLAN!
MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
http://fkzeljeznicar.ba/

novi
Kontakt:

Post Postao/la novi » 31 jul 2015, 10:16

corleone87 je napisao/la:
godrina je napisao/la:Protiv radnika brazilac joco i diata, livaja enis i napokon pobjedit
Tako je,odmoriti momke puno je ovo njima utakmica u kratkom vremenskom razmaku..Mora poceti barem sa ovom prvom trojicom od pocetka protiv Radnika..
Tri do ćetiri izmjene najviše,jer mi moramo dobiti u nedjelju kako znamo i umijemo,a ovi su nam nezgodni već nekoliko sezona.
Pobjeda je važna iz više razloga.Da nam konkurenti ne pobjegnu na startu prvenstva,a i da dočekamo u pobjedničkoj atmosferi uzvrat.
Trebalo bi ponovo angažovati dr. Jasnu Bajraktarević.

corleone87
Kontakt:

Post Postao/la corleone87 » 31 jul 2015, 10:21

„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.

pcelar1921
Kontakt:

Post Postao/la pcelar1921 » 31 jul 2015, 10:26

1 milion eura i neka prodaju ispod nema priče ne dajemo igrače za baagtelu više, bez godišnjeg budžeta od igrača nema priče trenutnog.

teteac8684
Kontakt:

Post Postao/la teteac8684 » 31 jul 2015, 10:26

Radnik jednostavno mora pasti, odmoriti pokojeg igrača, 3-4 najviše...Kokota najprije odmoriti, trebat će nam u četvrtak...Ima Stokić, Diatta, Hiroš...Možda i Blagojevića, Kosorića odmoriti...Kako god idemo po prva tri boda!!! VOLIM TE ŽELJO!!! :thumbup:

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 31 jul 2015, 10:37

Hvala Bogu imamo itekako aktivan rezultat za revanš. Kako se nadala dobro se udala, s obzirom na prvo poluvrijeme gdje nismo ni pogledali prema golu osim onog centašuta Blagojevića i neuspjelog dodavanja na 16 metara za Bajića.Mogli smo izgubiti uvjerljivo i onda bi na Koševu bilo oko 6-7 hiljada ljudi. Sa ovim rezultatom realno je očekivati protiv ovakve ekipe s ovim rezultatom i ABD, noćnim terminom od 18-22 hiljade ljudi.Sve u svemu po prikazanom u drugom poluvremenu, imamo se čemu nadati, sigurno više nego prije prve utakmice, jer su i naši igrači, ali i stručni štab vidjeli da se s njima može igrati, da mogu pogriješiti i da im se na koncu može i gol postići.Mali Amir je bio fenomenalan u drugom poluvremenu, kontrola lopte, proigravanje, građenje i samouvjerenost, svaka ti čast i žao mi je što nećemo dugo uživati u njegovom poimanju fudbala. Desna strana, i prije utakmice naš skaut (Karić) je rekao da im je Konkrit ili tako nešto, naj opasniji, još kad tome dodadmo i onog Van Dama koji je se često, često ubacivao...nemam puno toga zamjeriti Memiji, jer je stalno bio pod pritiskom pomenutog dvojca.Žao mo je zbog auto gola Kosorića, jer je i to sigurno uticalo na samopuzdanje i njega i ostalih igrača u prvom poluvremenu.Drugo poluvrijeme je priča za sebe, gdje je se vidjelo da su oni fizički pali, da se mi možemo nositi s njima gdje je Bajić nekada sam ganjao njihovu zadnju liniju,a Sadiković, Đelmić i Kokot pomahgali koliko su mogli. Usput neka Kokota, čovjek maximalno koristi svoje iskustvo (izboren korner) i daje sve od sebe onoliko koliko on može.U revanšu nećemo odigrati lošije u to sam siguran, a da možemo dati jedan gol, možemo. Volio bih da opet krenu strpljivo i čvrsto na sredini terena, bez nekog juriša prema njihovom golu i čuvati nulu do 60 min.tada će oni malo pasti, što će nam u mnogome olakšati posao i tu vidim našu šansu kroz prekide i izmjene (Beganović), da bi mogli dati taj gol zlata vrijedan. Mislim da se svi možemo potajno nadati prolazu protiv Standarda koji je još uvijek veliki favorit. Na nama je da dođemo u što većem broju u četvrtak na Koševo i da bodrimo momke do posljednjeg daha i sudijskog zvižduka. FORZA ŽELJO!

P.S.Ako Željo prođe...ta će Belgijska liga, kakav im je koeficient, vidjet će Željo u play offu i sl. :tralala: :urnebes: :pray:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 31 jul 2015, 10:41

vrbanjusa je napisao/la:Ova generacija je čudo, pravo čudo. Dobro školovani fudbaleri a isto tako i kao osobe. Naša najbolja generacija još od Videotona. Činjenica da će ova generacija uz par igrača iz prethodnih generacija vratiti kompletan dug kluba je fascinirajuća. Do sada smo zaradili preko 1 mil eura a prodali smo samo Kvesića.
Idemo dalje!

Evo lajk od mene za post! ;-)
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 31 jul 2015, 10:47

Exbabilon
Samo Antolovic je imao dvije kardinalne greške. Golman njegovog kalibra to sebi ne bi trebao dozvoljavati. Njegov je drugi gol, a za malo da fasujemo i treči jer je izletio bez potrebe, pa nas sreča spasi što se naš igrač našao na gol liniji.
Okrrutno je tesko procijeniti kada su ti stoperi u krilu. Bilo je kriticara da ne izlazi, da je golman linije. Kada izadje ne valja. Vjerujem da niije do njega, Kosoric je jucer bio katastrofalan. Bez obzira da se ide dalje to mora puno bolje i od Antolovica. Golmana drze stoperi i blok, a jucer nije bilo nekog kvalitetnog bloka, realno.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

CARSON

Post Postao/la CARSON » 31 jul 2015, 10:51

Budućnost Zelje i reprezentacije su Memija i Hadziahmetovic tu se svi slažemo ali moram reći da me je Beganovic oduševio toliko je bezobrazan u slučaju da baja ode ima ga ko zamijeniti

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 31 jul 2015, 10:59

corleone87 je napisao/la:
Ma napet ce se ovi momci svim snagama vidjet cete, amir i dzenis po poluvrijeme sadikovici po poluvrijeme i odmorit koku i ogija
Dvije pobjede po 1:0 za ludu i aBd nezaboravnu sezonu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Yoyo
Kontakt:

Post Postao/la Yoyo » 31 jul 2015, 11:03

Yoyo je napisao/la:Ma ide Bajic poslije evrope 400milki eura/plus od iduceg transfera.
Pisao sam neki dan ovu vijest, poslije evrope sigurno.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 jul 2015, 11:03

opet nam Karacic pravi problem sa juniorskom repkom.
http://sportsport.ba/bh_fudbal/po-cetvo ... sku/168195

da se pitam, nikoga ne bi pustio!
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 31 jul 2015, 11:04

Ne bih se ja bas slozio u konstataciji da su Memija i Dzelmic losi bili pozadi. Žan Klodu i onom malom Di Mariji je konstantno pomagao jedan iz sredine kojeg niko od nasih nije markirao. I tu je nastajao trokut pri cemu su Memija i Dzelmic izgledali kao muhe bez glave. Amir je nevjerovatan potencijal, ali sinoc su i on i Blagojevic imali potez viska na svojij polovini. Drugo poluvrijeme je vec bilo nesto bolje. Mladenovic je odigrao izvrsno, ne znam da su ga jednom presli. Stoperi na nivou, krivo mi bi zbog Kosorica i autogola al se momak izdigao psihicki poslije toga. Kokot solidan. Dado odlican, fakat me momak impresionirao sinoc. Konstantno je vrsio pritisak, trcao borio se a i pravio pametne faulove. Baja dobar imajuci u vidu da je na ledjima nosio onog wil smita.. Steta sto nema dresova u fan shopu jer bi sve puklo do cetvrtka.. Nedjelja, 17:30 :thumbup:
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 31 jul 2015, 11:09

Standard nakon onog furioznog prvog poluvremena, nema ništa novo da ponudi. I struka i igrači su vidjeli sa čime imamo posla. Na Koševu sigurno neće biti dominantni, kao tamo. Ali ne vjerujem ni da ćemo mi srljati, čekat ćemo tu šansu za gol, uvjeren sam da ga možemo uvaljati. Treba ukalkulisati i krompirište od terena, njima će sigurno teže pasti, nego nama, jer nama je svaka druga utakmica u ligi na sličnom terenu. Samo hrabro i muški, al' prvo Radnika riješiti.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Bordo10, Levin i 27 gostiju.