Kod mene svi Hercegovci, sreca ne zivim tamo, sve neka daljnja rodbinaDex je napisao/la:Šta ti imaš protiv kantona
Sazno sam da mi porodica potječe iz Višegrada, pa kud iz Istočne Bosne
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Chat
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
reds_forever je napisao/la:Kod mene svi Hercegovci, sreca ne zivim tamo, sve neka daljnja rodbinaDex je napisao/la:Šta ti imaš protiv kantona
Jedan dio rodbine mi je iz istog grada, ko i Asmir Begović,Da mi ga bi utrefit jednom kad odem
To ti je nešto tipa državnog udara, sada kad preuzimamo primat u državipride_of_merseyside je napisao/la:Treba banovati cijeli ZDK.
Zenica uskoro glavni grad države
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- samo_lijevo
- Kontakt:
pride_of_merseyside je napisao/la:Treba banovati cijeli ZDK.
Neka prijetnja ?
Nisam to ocekivao od tebe.
Moji su nekada davno dosli sa granice Hercegovine i CG. Jos uvijek nisam nasao tacno mjesto.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Nešto se previše folirate. Samo plači. 
Nemam ja ništa protiv Zenice, simpatičan grad, živjela sam tamo 7-8 godina. Išla sam često i u Visoko.
Nemam ja ništa protiv Zenice, simpatičan grad, živjela sam tamo 7-8 godina. Išla sam često i u Visoko.
- legenda reala
- Kontakt:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Imam ja protiv Zen'ce. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja za svoje znam porodica (ocev otac) gorazde, materin doboj, materina mati foca, oceva mati janja kod bijeljine, 
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Osjeti se tvoja nostalgija prema najjačem kantonu.Vratit ćemo te gdje pripadašpride_of_merseyside je napisao/la:Nešto se previše folirate. Samo plači.
Kako nisi bacila do Zavidovića
To te boli što reprezentacija igra tuuschtipak je napisao/la:Imam ja protiv Zen'ce.
Dva dana me glava boli
Prebrzo se ovo vrijeme mijenja za moj ukus.
Prebrzo se ovo vrijeme mijenja za moj ukus.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Nema to veze sa repkom, nego sa ljudima tamo, tacnije momcima. 
LANET OLSUN!
Prirodne ljepote Bosne? Gdje da se ode jedan dan da mozak pustim na pašu kako narod kaze.
Re: RE: Re: Chat
Zelene njive nedaleko od konjicasoxx je napisao/la:Prirodne ljepote Bosne? Gdje da se ode jedan dan da mozak pustim na pašu kako narod kaze.
Sent from my ST26i using Tapatalk
Sta je ovo ba,, koja je ovo serija na facetv `??? wtf hahaha
"Ne mogu, brate ja, igrati za novac i slusati kako trebam igrati. Hvala im. Bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu" - Asim Ferhatovic Hase
Tjentiste, Krivaja, Snjeznica, Zlaća, ima i neki park prirode blizu Zavidovica supersoxx je napisao/la:Prirodne ljepote Bosne? Gdje da se ode jedan dan da mozak pustim na pašu kako narod kaze.
Nullius in verba
Nemoj ni u Zavidoviće, ni tamo ne valjajuuschtipak je napisao/la:Nema to veze sa repkom, nego sa ljudima tamo, tacnije momcima.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Banke i fondovi, kakvi politicari crni, male su to mace
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Mojne tako. Eno Bake kaže da Milo koči reforme u BiH, a Milo kaže da Bake koči reforme u BiH i da je član alkaide.Bosniacum Lilium je napisao/la:Banke i fondovi, kakvi politicari crni, male su to mace
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- theboss_RD07
- Kontakt:
Ja sam jos gori. Bratunac. Najveca rupa u citavoj RS. Sto je najgore kad kazes da si iz Bratunca ljudi te ne zale kao one sto kazu da su iz Srebrenice, a tu je to.Dex je napisao/la:Šta ti imaš protiv kantona
Imam jarana koji je rodom iz Srebrenice, kad se upozna s nekim uvijek ga pitaju: ojj pa kako je dol bilo, jel ti ko pogino.
⭐
ne seri.. šta misliš zašto si tako lijep, uspješan kod žena i relativno pametan? sigurno nije zbog zavidovića.... to su ti recesivi geni...Dex je napisao/la:Lakše bih podnio da mi je brat gay
@ljevak iz čajniča?
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- legenda reala
- Kontakt:
a tek kaku rodicu ima koja je isto porijeklom Istočna Bosna 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.