Belgija - BiH / BiH - Andora
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Praviti neke paralele u sastavima protiv Grčke i Belgije u najmanju ruku nema smisala.Prvo Grci su igrali igru koja nama u potpunosti odgovara,sporo,povučeno,mi ih ubili i tehnikom i skokom,trkom nismo trebali a i da jesmo nebi to bili u stanju-sreća naša.Belgija,De Bruyne,Hazard,Felaini,Naingolan,Miralas,Witsel i još napadači...sve imaju,trku,skok igru,tehniku,brzinu,snagu,i to su im igrači takve konstitucije da običnu imaju sve ove elemente odjednom,dok kod nas ima tehniku radijus kretanja 20 metara,ima brzinu,fali nešto drugo.Naša šansa je u tome što i oni unatoč imenima djeluju pomalo raštimano,možda i neki rezultatski pritisak,da se nama desio taj neki pozitivni šok kroz promjenu selektora,bolja atmosfera,i velika borba i igranje trenutno onih koji su zaista najbolji bez obzira na imena.Naš sastav bez Pjane je protiv sve i jedne repke 20% slabiji nego sa njim...
Dobro smo prosli, protiv Andore nema sjevera.Fudbalski savez Bosne i Hercegovine kažnjen je novčanom kaznom u iznosu od 18 hiljada eura, te suspenzijom sjeverne tribine stadiona Bilino Polje na narednoj kvalifikacijskoj utakmici A reprezentacije naše zemlje.
Mogla je kazna da bude mnogo gora !

× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije lose
Jos kazu bodove ce nam oduzeti

-
Sada smo dobro prosli, slijedeci put ce za istu stvar biti gore. Nastavimo li, doci cemo i do oduzimanja bodova.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Hvala BHF!
Izrael na koljenima radi vas 

BHF
Tačno me stid bilo što sam bio na sjeveru, još i u kavezu.

Tačno me stid bilo što sam bio na sjeveru, još i u kavezu.
Ne upratih, zasto je sjever suspendiran kad su fasisticki povici dolazili sa juga?
- sagitarius
- Kontakt:
S juga?suhakrpa je napisao/la:Ne upratih, zasto je sjever suspendiran kad su fasisticki povici dolazili sa juga?
..Za Čelik i Zenicu!Jer to, je čast i sudbina i krv Zeničana, ljubav velika!
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
..El Valencia es el nostre campeó! #amuntValencia
U sustini.. tek sad neces moci doci do karte
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Moglo se i to desiti vrlo lako da su htjeli nad nama da prave primjer. Znas da Uefa ima onu kampanju protiv rasizma i vole sami sebe prikazati kako oni ne tolerisu takve ispade. Mene je iskreno bilo strah da bi nas mogli zestoko kazniti. Mozda je sreca za nas sto je svastika sa Poljuda dobila toliko publiciteta tako da je malo ko registrovao nase ispade.Frankie je napisao/la:Nije lose![]()
Nije suspendovana cijela sjeverna tribina nego dio tribine,ne sirite dezinformacije.
Kazna sama po sebi govori sve,cionisticki lobisti su urlikali da su navodni povici dolazili sa juzne tribine,otkud onda da se suspenduje dio sjeverne?
Sve u svemu,cionisticki placenici i domaci izdajnici na aparatima.
Nogometni savez treba uloziti zalbu jer je skandalozno da se kaznjava zvizdanje,takvo sto nikad nije zabiljezeno.
Kazna sama po sebi govori sve,cionisticki lobisti su urlikali da su navodni povici dolazili sa juzne tribine,otkud onda da se suspenduje dio sjeverne?
Sve u svemu,cionisticki placenici i domaci izdajnici na aparatima.
Nogometni savez treba uloziti zalbu jer je skandalozno da se kaznjava zvizdanje,takvo sto nikad nije zabiljezeno.
Zasto bi nam oduzimali bodove kad vec duze vrijeme nije bilo nikakvih problema od strane navijaca. Pa eto sad su malo ko progledali kroz prste, ali ne znam samo zasto nisu obrazlozili zbog ide kazna. Skandiranje? Zatvorili sjevernu tribinu, a navodno skandiranje je bilo na juznoj tribinicalcio je napisao/la:Moglo se i to desiti vrlo lako da su htjeli nad nama da prave primjer. Znas da Uefa ima onu kampanju protiv rasizma i vole sami sebe prikazati kako oni ne tolerisu takve ispade. Mene je iskreno bilo strah da bi nas mogli zestoko kazniti. Mozda je sreca za nas sto je svastika sa Poljuda dobila toliko publiciteta tako da je malo ko registrovao nase ispade.Frankie je napisao/la:Nije lose![]()

- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Tesko je logicki objasniti zasto ovo ili zasto ono kada je u pitanju Fifa ili Uefa. Zasto ce SP biti u Kataru? Zasto je Francuska dobila EP cim je Platini preuzeo Uefu?Frankie je napisao/la:Zasto bi nam oduzimali bodove kad vec duze vrijeme nije bilo nikakvih problema od strane navijaca. Pa eto sad su malo ko progledali kroz prste, ali ne znam samo zasto nisu obrazlozili zbog ide kazna. Skandiranje? Zatvorili sjevernu tribinu, a navodno skandiranje je bilo na juznoj tribinicalcio je napisao/la:Moglo se i to desiti vrlo lako da su htjeli nad nama da prave primjer. Znas da Uefa ima onu kampanju protiv rasizma i vole sami sebe prikazati kako oni ne tolerisu takve ispade. Mene je iskreno bilo strah da bi nas mogli zestoko kazniti. Mozda je sreca za nas sto je svastika sa Poljuda dobila toliko publiciteta tako da je malo ko registrovao nase ispade.Frankie je napisao/la:Nije lose![]()
Jos kazu bodove ce nam oduzetiPoslije one smijesne kazne za Hrvatsku tesko da se mogla ocekivati neka teza kazna za nas.
Uglavnom mocni su i ako oni kazu da smo rasisti jer je neko nesto viknuo i to je neko zabiljezio, ti ne mozes dokazati da nije tako. Zato je moj moto da se uvijek pokusamo ponasati lijepo i dostojanstveno prema protivnicima tako da nam ne mogu naci bas ni jednu mrlju.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Nije problem u kazni. Da je i deset maraka, mi smo s njom stavljeni na listu reprezentacija koje su kaznjavane za rasizam sa tribina. Mi, koji vec godinama pokusavamo i uspjevamo izgraditi jednu fair-play atmosferu kuci i u gostima. Ovim smo poprilicno narusili dobar imidz koji smo imali.
Sa sjevera nije bilo fasistickih skandiranja,pogotovo od clanova BHF-a nije toga bilo.Sa strane ne znam.Na jugu je bilo jedno sat i pol,dva prije pocetka skandiranje na njemackom ali eto izgleda to nije uslo u zapisnik ili nije okarakterisano kao fasisticko.Sjever je vise suspendovan zbog onog gazenja zastave BHF-a,ta se vijest prosirila po svijetu ali je bila prije utakmice pa su onda prisili te dvije baklje koje su bile kako bi nekako kaznili BHF.Uglavnom suspenzija sjevera je sto bi se reklo ''niđe veze''...
Podrzavam sve cime su nasi navijaci odgovorili na cijeli niz bezobraznih provokacija prema svima nama od samog dolaska reprezentacije Izraela na nase tlo.Nikad nikome ne dozvoliti da gazi nase dostojanstvo.
Ne sumnjam da ce i ubuduce svaki normalan protivnik biti docekan korektno kao i uvijek do sada i da ce se sve vratiti na staro.
Ne sumnjam da ce i ubuduce svaki normalan protivnik biti docekan korektno kao i uvijek do sada i da ce se sve vratiti na staro.
Pojedini ubačeni elementi su išli tako daleko da su najavljivali oduzimanje bodova i drakonske kazne.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Belgija - BiH / BiH - Andora
Taman tako,rade sta im je volja.calcio je napisao/la:Tesko je logicki objasniti zasto ovo ili zasto ono kada je u pitanju Fifa ili Uefa. Zasto ce SP biti u Kataru? Zasto je Francuska dobila EP cim je Platini preuzeo Uefu?Frankie je napisao/la:Zasto bi nam oduzimali bodove kad vec duze vrijeme nije bilo nikakvih problema od strane navijaca. Pa eto sad su malo ko progledali kroz prste, ali ne znam samo zasto nisu obrazlozili zbog ide kazna. Skandiranje? Zatvorili sjevernu tribinu, a navodno skandiranje je bilo na juznoj tribinicalcio je napisao/la: Moglo se i to desiti vrlo lako da su htjeli nad nama da prave primjer. Znas da Uefa ima onu kampanju protiv rasizma i vole sami sebe prikazati kako oni ne tolerisu takve ispade. Mene je iskreno bilo strah da bi nas mogli zestoko kazniti. Mozda je sreca za nas sto je svastika sa Poljuda dobila toliko publiciteta tako da je malo ko registrovao nase ispade.Poslije one smijesne kazne za Hrvatsku tesko da se mogla ocekivati neka teza kazna za nas.
Uglavnom mocni su i ako oni kazu da smo rasisti jer je neko nesto viknuo i to je neko zabiljezio, ti ne mozes dokazati da nije tako. Zato je moj moto da se uvijek pokusamo ponasati lijepo i dostojanstveno prema protivnicima tako da nam ne mogu naci bas ni jednu mrlju.
Pa za nas koji dugo nismo vidili kazne ovo jeste velika kazna. I zatvaranje jedne tribine za mene je vec znak da je UEFA ovaj cin uzela veomo ozbiljno te da ne smijemo ovo sebi ponovo dopustiti jer kazna za isti ili slican cin biti mnogostruko veca.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Radi nasih navijaca, "divljaka", ubica, ma najgori smo na svijetu...treba nas istjerati jedno 200-300 godina..ah, ta postena, fina, ugladjena UEFA/FIFA..kako samo oni mare za nas...nista...treba se okrenuti svastikama, lupanju po Genovi, dronovima i ostalim stvarima....
UEFA je ozbiljna nego sta...prema Hrvatima, Srbima, i ostalim nekako najozbiljnija...
Ne zatvaraju tribine na "Kosovo je Srbija"..ali zato ce kazniti never forget Srebrenica...kako volim ovu zapadnoevropskukurvuipravdu...
Protiv paljenja zastava sam...bilo cijih..ali neka ta fina, postena, uefa/fifa barem objasni u cemu je razlika paliti Izraelsku a u cemu Bosansku, Alabansku zastavu, bilo koju..
Svaki insan bi MORAO imati neku kulturu, sramotu, ponos, ljudskost, MORAO bi procjenjivati sve oko sebe realno i donositi odluke..pogotovo ako je na nekoj poziciji, nekoj odgovornosti..a vidi ovih bezkicmenjaka..na mnogo gore stvari zazmire, a reaguju na nesto sto se desilo van stadiona...
Najpostenije bi bilo, da su nas istjerali sa narednih 50 kvalifikacija...
Jos nam svima izbrisati memoriju, da se i ne sjecamo Brazila..
UEFA je ozbiljna nego sta...prema Hrvatima, Srbima, i ostalim nekako najozbiljnija...
Ne zatvaraju tribine na "Kosovo je Srbija"..ali zato ce kazniti never forget Srebrenica...kako volim ovu zapadnoevropskukurvuipravdu...

Protiv paljenja zastava sam...bilo cijih..ali neka ta fina, postena, uefa/fifa barem objasni u cemu je razlika paliti Izraelsku a u cemu Bosansku, Alabansku zastavu, bilo koju..

Svaki insan bi MORAO imati neku kulturu, sramotu, ponos, ljudskost, MORAO bi procjenjivati sve oko sebe realno i donositi odluke..pogotovo ako je na nekoj poziciji, nekoj odgovornosti..a vidi ovih bezkicmenjaka..na mnogo gore stvari zazmire, a reaguju na nesto sto se desilo van stadiona...
Najpostenije bi bilo, da su nas istjerali sa narednih 50 kvalifikacija...

Jos nam svima izbrisati memoriju, da se i ne sjecamo Brazila..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Skojevska i 9 gostiju.