eto vidiš...legenda reala je napisao/la:a tek kaku rodicu ima koja je isto porijeklom Istočna Bosna
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
Re: Chat
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Ni u Gorazde.Dex je napisao/la:Nemoj ni u Zavidoviće, ni tamo ne valjajuuschtipak je napisao/la:Nema to veze sa repkom, nego sa ljudima tamo, tacnije momcima.
A gdje valjaju?
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
@ustipak, @ljiljane
Šta radite sutra?
Šta radite sutra?
Traži bona Hercegovceuschtipak je napisao/la:Ni u Gorazde.Dex je napisao/la:Nemoj ni u Zavidoviće, ni tamo ne valjajuuschtipak je napisao/la:Nema to veze sa repkom, nego sa ljudima tamo, tacnije momcima.![]()
A gdje valjaju?
Došli su moji do Viteza čakDANTES je napisao/la:ne seri.. šta misliš zašto si tako lijep, uspješan kod žena i relativno pametan? sigurno nije zbog zavidovića.... to su ti recesivi geni...Dex je napisao/la:Lakše bih podnio da mi je brat gay
@ljevak iz čajniča?
Jedino im dobar most, za ordinirat pod njim
Zadnja izmjena: Dex, dana/u 31 jul 2015, 21:06, ukupno mijenjano 1 put.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozda radim cijeli dan, ali ne znam jos, nisam bas nesto dobro ovih danahilmo je napisao/la:@ustipak, @ljiljane
Šta radite sutra?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Šta ću tamo? Svi dolaze u Sarajevo, a ja da se vraćam u ta nerazvijena mjestaDex je napisao/la: Osjeti se tvoja nostalgija prema najjačem kantonu.Vratit ćemo te gdje pripadaš![]()
Sad svi u Travnik i Foču idupride_of_merseyside je napisao/la:Šta ću tamo? Svi dolaze u Sarajevo, a ja da se vraćam u ta nerazvijena mjestaDex je napisao/la: Osjeti se tvoja nostalgija prema najjačem kantonu.Vratit ćemo te gdje pripadaš![]()
A dje da ih trazim?Dex je napisao/la:Traži bona Hercegovce![]()
S'o pitas?hilmo je napisao/la:@ustipak, @ljiljane
Šta radite sutra?
LANET OLSUN!
Gdje si zivjela @pride u Zenici?
Da idemo gledati omladince zajednouschtipak je napisao/la:S'o pitas?hilmo je napisao/la:@ustipak, @ljiljane
Šta radite sutra?
Dolaze i oni studirat' u Sarajevouschtipak je napisao/la:A dje da ih trazim?Dex je napisao/la:Traži bona Hercegovce![]()
![]()
S'o pitas?hilmo je napisao/la:@ustipak, @ljiljane
Šta radite sutra?
- legenda reala
- Kontakt:
zato su u Kopačima boli glavauschtipak je napisao/la:
Ni u Gorazde.![]()
A gdje valjaju?
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ne sjećam se tačno tih naziva ulica i naselja, uglavnom u gradu, preko puta škole Meša Selimović.Belmin6 je napisao/la:Gdje si zivjela @pride u Zenici?
@hilmo, ne može ti ona ustati tako rano.
Aha, znaci nisi nasa. 
@hilmo
Ma jok ba. Idemo da gledamo seniore. Samo, ako pride mogu povesti sa nama, mozes i ti povesti nekog zeljovca, cisto da im ne bude dosadno.
@legenda reala
Kopaci, kazes.
@Dex
Ja jos nijednog hercegovca nisam srela.
Ma jok ba. Idemo da gledamo seniore. Samo, ako pride mogu povesti sa nama, mozes i ti povesti nekog zeljovca, cisto da im ne bude dosadno.
@legenda reala
Kopaci, kazes.
@Dex
LANET OLSUN!
- legenda reala
- Kontakt:
jel baš tako lijenapride_of_merseyside je napisao/la:
@hilmo, ne može ti ona ustati tako rano.
nego čija jeBelmin6 je napisao/la:Aha, znaci nisi nasa.
nisi nikad upoznala nikog iz Kopačauschtipak je napisao/la:
@legenda reala
Kopaci, kazes.![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Pun ih ETF, Mašinstvo, Građevina etcuschtipak je napisao/la:@hilmo
Ma jok ba. Idemo da gledamo seniore. Samo, ako pride mogu povesti sa nama, mozes i ti povesti nekog zeljovca, cisto da im ne bude dosadno.![]()
@legenda reala
Kopaci, kazes.![]()
@Dex
Nisu svi ekskluziva, da studiraju na Ferhadiji
- samo_lijevo
- Kontakt:
Gledam od 18 h sjednicu parlamenta. Jao kako se ujedaju. Ovo je ljepota gledati.
@Dantes
Rekoh Hercegovina ili CG.
@Dantes
Rekoh Hercegovina ili CG.
Zadnja izmjena: samo_lijevo, dana/u 31 jul 2015, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
@Belmin, gdje ti živiš?
Meni je Zenica ostala baš u lijepom sjećanju, pogotovo zbog ljudi. Ne znam ovo što uštipak kaže za momke
, al' ljudi generalno su baš fini.
Ne treba ni željovac.
Meni je Zenica ostala baš u lijepom sjećanju, pogotovo zbog ljudi. Ne znam ovo što uštipak kaže za momke
legenda reala je napisao/la: zato su u Kopačima boli glava
Može kad budete Evropu igrali.uschtipak je napisao/la:@hilmo
Ma jok ba. Idemo da gledamo seniore. Samo, ako pride mogu povesti sa nama, mozes i ti povesti nekog zeljovca, cisto da im ne bude dosadno.![]()
Vidi vidi legende, provokatora u pokusaju.
Vidis ti ovo hilmo, zovemo je da gleda sampiona ove lijepe nase, a ona tako. Ccc.
Dex, kakve mi vajde sto ih tamo ima, kad ih nema tamo gdje ih treba biti.
Ne mora zeljovac, moze head.
Vidis ti ovo hilmo, zovemo je da gleda sampiona ove lijepe nase, a ona tako. Ccc.
Dex, kakve mi vajde sto ih tamo ima, kad ih nema tamo gdje ih treba biti.
Ne mora zeljovac, moze head.
LANET OLSUN!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.