Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: insider
- legenda reala
- Kontakt:
Re: Chat
Reci da ne tražiš momka, ne govori da ih nema 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
@pride
Ja sam iz Crkvica. Citav zivot sam gore, bio sam nesto malo i u Babinoj Rijeci. Ovaj dio mi je ekstra, u carsiju ne volim ici, jer mi se ne gledaju napuhane face. Ima i ekstra raje, ali ima i qrtona od ljudi.
Ja sam iz Crkvica. Citav zivot sam gore, bio sam nesto malo i u Babinoj Rijeci. Ovaj dio mi je ekstra, u carsiju ne volim ici, jer mi se ne gledaju napuhane face. Ima i ekstra raje, ali ima i qrtona od ljudi.
- pride_of_merseyside
- Kontakt:
Ne skreći s teme. Hilmo je tebe zvao, prvo vi to između sebe riješite. Lahko vam je za mene. 
Nego bujrum u četvrtak na Koševo pa ćemo se družiti. Nećete biti jedini pitari.
Nego bujrum u četvrtak na Koševo pa ćemo se družiti. Nećete biti jedini pitari.
Ma dobro ona je malo u euforiji, treba je razumjeti, uživaj @pride_of_merseysideuschtipak je napisao/la: Vidis ti ovo hilmo, zovemo je da gleda sampiona ove lijepe nase, a ona tako. Ccc.![]()
Ja ne znam kako ću svoje kolege na poslu trpiti kad se vratim, sve "anam oni"
A što nećeš da gledamo omladince, jesu malo rano, ali može se ustati.
Ma bih ja, ali je malo nezgodno ovo par dana. Evo Pride nek' ti potvrdi, i nas sam odgodila malo. Sto je najgore, ni'e do mene.
Eto vi dogovorite, pa zovite, mozete vala u isto vrijeme.
A kolege, koga jos briga za kolege, pogotovo za koga navijaju.
A kolege, koga jos briga za kolege, pogotovo za koga navijaju.
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- legenda reala
- Kontakt:
reci momku da nećeš, šta ga zavlačiš
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nisu valjda muškarci razlog, garant jesu dok je taj plačko tu 
Kaže skupo im tamo, ne iduuschtipak je napisao/la:Vidi vidi legende, provokatora u pokusaju.![]()
Vidis ti ovo hilmo, zovemo je da gleda sampiona ove lijepe nase, a ona tako. Ccc.![]()
Dex, kakve mi vajde sto ih tamo ima, kad ih nema tamo gdje ih treba biti.
Ne mora zeljovac, moze head.
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
@uštipak ponekad si mi malo ovako znaš iritantna, ali Kopači kakvi crni Kopači... sve penzioneri i neki ko pa ženskasti momci... ono malo što ih ima... legenda te navlači....
@samo lijevo pa čajniče jeste stara hercegovina... imamo kule kosača
@samo lijevo pa čajniče jeste stara hercegovina... imamo kule kosača
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Sta se petljas ti?legenda reala je napisao/la:reci momku da nećeš, šta ga zavlačiš
Ma kak'i.hilmo je napisao/la:Nisu valjda muškarci razlog, garant jesu dok je taj plačko tu
Shame on them.Dex je napisao/la:Kaže skupo im tamo, ne idu
Post je postao/la DANTES, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
LANET OLSUN!
- legenda reala
- Kontakt:
džaba ti njoj pričašDANTES je napisao/la:@uštipak ponekad si mi malo ovako znaš iritantna, ali Kopači kakvi crni Kopači... sve penzioneri i neki ko pa ženskasti momci... ono malo što ih ima... legenda te navlači....
uschtipak je napisao/la:Sta se petljas ti?legenda reala je napisao/la:reci momku da nećeš, šta ga zavlačiš![]()
:
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Samo da @dantes promjeni avatar, uvijek kontam da @trib piše. 
Sutra padaju braća Turci
Željo najbolji klub u državi
Sutra padaju braća Turci
Željo najbolji klub u državi
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Uno, pa zar i ti? 
LANET OLSUN!
Doću ja nekad, kafu popit hajuschtipak je napisao/la:Sta se petljas ti?legenda reala je napisao/la:reci momku da nećeš, šta ga zavlačiš![]()
Ma kak'i.hilmo je napisao/la:Nisu valjda muškarci razlog, garant jesu dok je taj plačko tu![]()
Shame on them.Dex je napisao/la:Kaže skupo im tamo, ne idu
Post je postao/la DANTES, koji/a je na tvojoj listi ignoriranih.
Dexe šta si se ovo popapučario?
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
I on!uschtipak je napisao/la:Uno, pa zar i ti?
A dobar je momak, šteta stvarno.
Moramo razraditi taktiku vracanja na pravi put ovih odlutalih. Situacija je alarmantna.hilmo je napisao/la:I on!uschtipak je napisao/la:Uno, pa zar i ti?
A dobar je momak, šteta stvarno.
Zadnja izmjena: uschtipak, dana/u 31 jul 2015, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
LANET OLSUN!
Došla vremena takva.Skoro se oženioshzna je napisao/la:Dexe šta si se ovo popapučario?
Nekad si bio strah i trepet za muški rod, kupio si sve redom, gledaj na šta si spao 
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.