FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 31 jul 2015, 21:22

Ma dobro vjerovatno ima neki razlog zašto neće prodaje biti u nedjelju
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 31 jul 2015, 21:26

Uglavnom svi pisu o tome kako ce Kosevo u cetvrtak biti prilicno popunjeno. BOJIM SE DA NAVIJACI NISU NI SVJESNI KOLIKO JE USTVARI POTREBNA NJIHOVA PODRSKA U NEDJELJU, mozda i potrebija nego li u cetvrtak. Ekipa Radnika mozda ima i najboljeg trenera u ligi, nema nista slabiju ekipu nego Borac, mi smo prilicno istroseni i ako neko misli da ce biti lako u nedjelju ...

Dakle samo velikom podrskom sa tribina mozemo pomoci ekipi da apsolvira Radnik. A to moze biti i te kako vazna pobjeda jer ove sezone trebat ce se dobro oznojiti da bi se osigurala Europa i sljedece godine. ZA.**** SADA STANDARD I SVI U NEDJELJU NA GRBAVICU.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 31 jul 2015, 21:33

DooVe je napisao/la:Ma dobro vjerovatno ima neki razlog zašto neće prodaje biti u nedjelju
Manite se tih prica, drugo kolo a vec pocele prodaje.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

delinjo
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la delinjo » 31 jul 2015, 21:35

Valter je napisao/la:Uglavnom svi pisu o tome kako ce Kosevo u cetvrtak biti prilicno popunjeno. BOJIM SE DA NAVIJACI NISU NI SVJESNI KOLIKO JE USTVARI POTREBNA NJIHOVA PODRSKA U NEDJELJU, mozda i potrebija nego li u cetvrtak. Ekipa Radnika mozda ima i najboljeg trenera u ligi, nema nista slabiju ekipu nego Borac, mi smo prilicno istroseni i ako neko misli da ce biti lako u nedjelju ...

Dakle samo velikom podrskom sa tribina mozemo pomoci ekipi da apsolvira Radnik. A to moze biti i te kako vazna pobjeda jer ove sezone trebat ce se dobro oznojiti da bi se osigurala Europa i sljedece godine. ZA.**** SADA STANDARD I SVI U NEDJELJU NA GRBAVICU.
Sve to stoji ali okaci to macku o rep....pored standarda nema sanse misliti na Radnik...i ti si svjestan..mozda bas trebaju dobiti prilikunovi ato manje igraju da se dokazu...vecina igraca ce biti mislima u mecu protiv standarda...i nema sanse da se to promjeni
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

FKZ1921
Kontakt:

Post Postao/la FKZ1921 » 31 jul 2015, 21:43

Ima šansi i mora se promjeniti...
Igrači, koji god bude igrao ,moraju biti u ovoj utakmici sa Radnikom 100%.
Ako mislimo i sljedeće ljeto igrati evropske utakmice. Bez tri boda u nedjelju, već će biti frka.
Stručni štab je na ispitu.

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 31 jul 2015, 21:49

Kakve smo mi kite od navijaca, pokazat cemo i ovaj put, u nedjelju nece biti vise od 3000-4000. :arrow:
FORZA ZELJO

Valter
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la Valter » 31 jul 2015, 21:51

delinjo je napisao/la:
Valter je napisao/la:Uglavnom svi pisu o tome kako ce Kosevo u cetvrtak biti prilicno popunjeno. BOJIM SE DA NAVIJACI NISU NI SVJESNI KOLIKO JE USTVARI POTREBNA NJIHOVA PODRSKA U NEDJELJU, mozda i potrebija nego li u cetvrtak. Ekipa Radnika mozda ima i najboljeg trenera u ligi, nema nista slabiju ekipu nego Borac, mi smo prilicno istroseni i ako neko misli da ce biti lako u nedjelju ...

Sve to stoji ali okaci to macku o rep....pored standarda nema sanse misliti na Radnik...i ti si svjestan..mozda bas trebaju dobiti prilikunovi ato manje igraju da se dokazu...vecina igraca ce biti mislima u mecu protiv standarda...i nema sanse da se to promjeni

Lijepi moj ne znam o cemu ti pises. Moja namjera nije bila da pisem o igracima, ko ce igrati protiv Radnika, taktici i sl. O tome neka brigu vodi Odovic, on je za to placen. Moje pisanje bilo je iskljucivo poziv navijacima da moraju u sto vecem broju pomoci Zelji protiv Radnika. Zato se i ti sad za sad ostavi Standarda i u nedjelju ziv bio pravac na GRBAVICU.

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 jul 2015, 21:54

vala sam se pozelio tekmi na Grbavici. super je igrati evropske utakmice ali ima brate cara i u domacem prvenstvu koliko god neko mislio drugacije. volim ja pogledati i Velez, Slobodu, Celik, Sarajevo, Siroki, Zrinjski, Borac... mislim da ulazimo u vrijeme kada ce se kvalitet domaceg prvenstva podici na jedan novi nivo pa i iz tog razloga jedva cekam nove tekme. na kraju krajeva, svaka lijepa fudbalska prica uvijek krece iz domaceg prvenstva i prije ili kasnije njemu se vraca.
nogometni savez bi se trebao vise angazirati na promociji domaceg prvenstva kroz svoje marketinske aktivnosti. nije to samo posao klubova.
Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jul 2015, 22:07

kenan_tm87 je napisao/la:Kakve smo mi kite od navijaca, pokazat cemo i ovaj put, u nedjelju nece biti vise od 3000-4000. :arrow:
5 maksim. U cetvrtak izmedju 25 i 27 000 :salut:

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2015, 22:10

SlevinKelevra je napisao/la:
kenan_tm87 je napisao/la:Kakve smo mi kite od navijaca, pokazat cemo i ovaj put, u nedjelju nece biti vise od 3000-4000. :arrow:
Bio bi zadovoljan i sa cijelih 20 000 , a tih 25 moze biti samo ako budu ulaznice "pristupacne" za svu populaciju gradana.

Utakmica protiv radnika je itekako bitna al ne toliko koliko ona u cetvrtak. Ta utakmica nam donosi minimum 1 milion km, a da ne govorim promociju kluba , cijene igraca itd. Ko god od igraca osjeca umor ili neku blagu bol treba da odmara.

Urban

Post Postao/la Urban » 31 jul 2015, 22:12

Iskreno ja bas mislim da ce protiv radnika biti pravo dosta raje .. Zeljna je raja tekme na grbavici , a povrh svega zeljo treba vanserijski podrsku .. Svjestan je tog sve i jedan navijac zelje ;)

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
IVICA OSIM :" ONAJ KO NE MOŽE DA TRČI , NE MOŽE NI DA IGRA , PADA I TAKTIKA , PADA SVE U VODU "

za_zivot_cijeli
Kontakt:

Post Postao/la za_zivot_cijeli » 31 jul 2015, 22:15

Jedan život, jedna ljubav, jedan klub.
Željezničar za život cijeli!

frootloops
Kontakt:

Post Postao/la frootloops » 31 jul 2015, 22:17

Kao i prethodnih sezona bice sigurno 7 hiljada na Grbavici i to je sasvim pristojno. Jedno je sjediti za tastaturom pisati kako treba biti 15 hiljada a drugo je realnost. Uvijek imamo solidnu posjetu i tako ce uvijek biti....

BlueFamily
Kontakt:

Post Postao/la BlueFamily » 31 jul 2015, 22:20

bistrikboy je napisao/la:
struja je napisao/la:koje je radno vrijeme za članske sutra,odo starog učlaniti jedino mi je on u kući ostao,jel se može odma godišnja završit
Valjda od 11-16h,bude odmah gotova 3 minute sacekas!Jedva cekam tekmu na Grbavici ovo do sad kao da smo igrali u Neumu tekme :mrgreen:
:mrgreen: Tako nekako,vala sam poželio pustit glas sa Grbavice,hebes lavor.Svi su vec u glavama protiv.standarda i mislim da ce biti slaba posjeta realno.Samo se nadam da ce igraci biti sto posto fokusirani na utakmicu.
...Nije to bolest rijetka,nisu posljedice rata,ali ja sam prvo reko Željo,pa sam poslije reko tata...

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 31 jul 2015, 22:33

Slika na twitteru uz hashtag :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 31 jul 2015, 22:33

terabajt je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Bio bi zadovoljan i sa cijelih 20 000 , a tih 25 moze biti samo ako budu ulaznice "pristupacne" za svu populaciju gradana.
Cijena tu ne igra preveliku ulogu. U Sarajevu godisnje, osim derbija, mozes vidjeti jednu, dvije zaista zanimljive i uzbudljive utakmice. Pokazao je i Ferencvaros ali i Lech koliko je raja zeljna dobrih utakmica. Ako nas se moglo skupiti 18 hiljada u 6 sati, u danu u kojem je malo bilo +40, pa malo olujno nevrijeme, mislim da ce nas sada biti barem 7-8 hiljada vise, u puno boljem terminu uz puno jacu ekipu na terenu.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2015, 22:37

Nije bilo toliko gledalaca na utakmici protiv ferenca maximalno je bilo 15 000.
Cijena itekako igra ulogu zato sto zapadna tribina prima kao sve ostale tribine zajedno. Jug ce planuti isti dan istok do pred utakmicu svi koji zakasne ili ne kupe malo ranije idu na zapad i tada dolazi do toga da neki odustanu. Ne kazem da ce karte biti skupe nego govorim o navijacima bolje receno o gledaocima pa cak i bordo boje koji bi dosli pogledati onako bez obaveze utakmicu. Al ne bi da zapocinjem pricu o tome, kako god bilo svi na kosevo.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 31 jul 2015, 22:44

Iste cijene kao protiv Ferenca i bit ce nas izmedju 20k i 25k.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 31 jul 2015, 22:46

cala je napisao/la:Iste cijene kao protiv Ferenca i bit ce nas izmedju 20k i 25k.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 31 jul 2015, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.

IvicaOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvicaOsim » 31 jul 2015, 22:48

Ara dva gola za dinamo igraju ove sezone nasi ....

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, perodeformero, Tanguy87 i 52 gosta.